227

българин

преди 11 години

Не жаля никого ....жал ми е за мен и за децата ми , че живея в една сбъркана страна, където хората дори не знаят какво искат от живота.Дори и да искат нещо--не знаят как да го постигнат.Жалка работа.....

226

БОГ ДА ГО ПРОСТИ...

преди 11 години

...НО ,НЯМА ДА СЪМ В ТРАУР----НИТО ГОСПОД-БОГ, НИТО АЗ ,...ОБИЧАМЕ САМОУБИЙЦИТЕ!ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО ДА ДЕЗЕРТИРАШ ОТ ОТОВОРНОСТТА ЗА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО---И ДА ГИ ОСТАВИШ НА ГРИЖАТА НА ДРУГИТЕ!ЖИВОТА Е БОРБА--СЛАБИТЕ ДУХОМ, НЯМАТ МЯСТО В НЕГО!!!КЪДЕ БЕШЕ ЦЪРКВАТА ДА ГО ПОДКРЕПИ И МУ ВДЪХНЕ ВЯРА...??!!!НА БИЗНЕС -СРЕЩИ ,ЛИ...??!!ЗАТОВА УМИРАТЕ ---ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ!

225

Анонимен

преди 11 години

Нямам думи от безочието на Братя Борисови и тяхното Правителство.Това тяхното е лицемерие на куб.Как могат да не видят собственото си падение в смърта на Пламен :- кмета на Варна е от ГЕРБ- протеста е срещу политиката на ГЕРБ- та той протестиа срещу тях...Колкото по отиват към края на своето управление от ГЕРБ се излагат неимоверно и отблъскват народа от себе си повече.Светла памет на Пламен и нека намери душата му спокойствиеНикога повече убийци от ГЕРБ до властта!

224

пфф

преди 11 години

Години наред пенсионери се замозапалват от немотия, но за това никой не говори и ги пишат в малките колонки на пресата, сега национален траур, политиканстване и лицемерия. Стадо, спри със патетичните слова.Прекалено сте лесни за манипулации.

223

Анонимен

преди 11 години

Единият факт засега е, че Пламен е викал срещу трите букви (има видео в ютуб) , а другият факт е, че е починал.Засега други доказани факти няма. И няма да бъдат, нито някой ще попита защо не показват записите, нито защо докато е бил толкова дни в тежкоположение в болницата, властимащите не обелиха дума, нито са се опитали да му помогнал, например със по-специализирано лечение в специализирана болница.А сега обявяват ден за траур, хора без съвест.

222

до 265

преди 11 години

еми протестирал е против ония с трите букви, дето не бива да им изричаме името, че ще ни чуят и нищо добро няма да излезе.Което значи, че е протестирал и срещу герб.

221

Пурко

преди 11 години

Тиквата що не му отиде на погребението, като е такъв пич?

220

Евгени

преди 11 години

Как не ви е срам ........като не искате не го правете,но поне замълчете в името на един човешки живот,преждевременно отишъл си от този несправедлив свят.....Бог да се смили над душата му......не забравяйте Бог вижда всичко,справедливост винаги има.

219

Смех

преди 11 години

За правителството да не говоря - 4 години не знаеха какво правят. В последните им дни - същото.

218

Smeh

преди 11 години

Нормална психологична реакция е приятелите и роднините на самоубиеца е да отричат случилото се. Поради тази причина идолизират образа му и много хора им подражават. Учудва ме колко е *** народа ни.

217

Лольо

преди 11 години

Престанете тоя да го правите на герой,защото утре и други ще започнат да се самоубиват само и само да станат известни герои

216

Анонимен

преди 11 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ СА ПОЛУЧИЛИ НАРЕЖДАНЕ ДА ХУЛЯТ И ОМАЛОВАЖАВАТ САМОЖЕРТВАТА НА ПЛАМЕН, ПОНЕЖЕ ДС ИЗПУСНА НЕЩАТА ОТ КОНТРОЛ И ЗНАЯТ КОЛКО СА ОПАСНИ СИМВОЛИТЕ. ИМА НАРЕЖДАНЕ ОТ ПАРТИЯТА ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ПЛАМЕН В СИМВОЛ.

215

тъжно

преди 11 години

"Свестните у нас считат за луди..." Христо Ботев

214

Анонимен

преди 11 години

Ботев също се самоуби, отчаян от народа си. Народа, наричащ героите си "луди". Знаете ли, и на Ботев и Левски са им викали "луди". Не сравнявам Пламен с Ботев и Левски, просто споменавам съвпаденията.

213

Анонимен

преди 11 години

Много е дразнещо да се политизира всяка човешка трагедия, да не говорим, че няма пракя зависимост между материалното състояние и броя на самоубийствата в една държава. Япония, Скандинавските държави, дори Швейцария са на едни от първите места по самоубийства, а там определено не са бедни. Така че спрете с платените глупости и плювните.

212

ей

преди 11 години

Ей, червени тикви, престанете да политизирате случия и да хулите герб, никъде не видях Пламен да е протестирал с/у правителставото. Между другото медиите много нагнетяват обстановката, както винаги. Не е препоръчително да се говори толкова за самоубийства и палежи, на психически лабилни хора малко им трябва. А у нас за съжаление хич не са малко такива.

211

91647

преди 11 години

Подарявам по литър бензин и фирмена запалка на всеки протестиращ. Почуствайте се герои!

210

Анонимен

преди 11 години

По-големи комунисти от герб няма. Търсене на отговорност от всички за пълната липса на реформи от началото на мандата на герберастите, но най-вече за вихрещата се контрабанда по българските граници ощетила бюджета с милиарди! Друго решение за Родината ни няма. Плевнелиев да се еманципира или и той на бунището.

209

ах колко сте прости

преди 11 години

Да сега и с Ботев го сравнете... оо Боже, що за просто стадо сте ,бе братя българи? Какъв Левски ,какъв Ботев? Комитети ли направи, въстание ли вдигна ,чети ли формира, пример ли ни даде някакъв въпросния Пламен, чиято постъпка уважавам, но не и малоучните ви сравниния и *** вопли. Ако беше Ботев щеше да влезне с 200 души в общината ,да ги разстреля тия и да умре в битка... пърдон ,тогава щеше да е *** и платен агент на някоя партия.Излезнали на протест хоро да ми играят.. божееее

208

Анонимен

преди 11 години

много нагло след като се самозапали именно заради вас