213

xex

преди 11 години

а в Германия нямат ли още здрави и работещи пещи от времето на Адолф да показват на туристите какво са правили навремето :) спокойно може да използват нашите *** за тази цел :) ние нямаме нищо против да ги правят ***,веро и каквото си поискат ! нито ще им търсим отговорност нито ще търсим *** баба Маркел да се заеме с "интеграцията" на българските "роми" незабавно :)

212

Анонимен

преди 11 години

По добре да не сме в Шенген за сега

211

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ едно нещо имаше да свърши във външната ни политика за 4 години и нищо не направи !!!

210

za

преди 11 години

да спрем да пазаруваме от техните магазини кауфланд , била и много др. пълним им хазната пък сега,, не ви искаме''. следващият протест ще е този.СПРЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ ГЕРМАНСКИ И ХОЛАНДСКИ МАГАЗИНИ.

209

10 стинки

преди 11 години

Тука ва гледам кви сте хленчовци. Обеднели заради ЕС... Чуек ако си беден значи си *** и си заслужаваш съдбата. Всеки получава каквото е заслужил. Друг ти е виновен че кенефът ти мирише. Айсиктир!Шенген практически е една държава без граници. В България има толкоз амсалаци. Не можахме да си разследваме като хората взрива в Бургас. Половината трафик на наркотици за Европа минава оттук. Германеца не е ***, яде бой и се учи. Ние го лапаме вече 600 години и няма да се опрайм. Европа ни е виновна

208

Анонимен

преди 11 години

ВЕЧЕ НЕ ИМ ТРЯБВАМЕ НА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА. ОПОСКАХА НИ ВСИЧКО УНИЩОЖИХА НИ ВСИЧКО И ВЕЧЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАХВЪРЛЯТ НА БУНИЩЕТО КАТО НЕ НУЖЕН ***. И ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА УМНИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА КОИТО 23 ГОДИНИ ХОДЯТ СЪС СВАЛЕНИ ПОТУРИ. А ТОВА ЧЕ ТЕ ХОДЯТ СЪС СВАЛЕНИ ПОТУРИ СЕ ОТРАЗЯВА НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. ЗАЩОТО НИЕ ПОЕМАМЕ НЕГАТИВИТЕ ОТ СВАЛЕНИТЕ ПОТУРИ НА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА. ОСОБЕНО ОТ ОНАЗИ СЪС КРИВАТА УСТИЦА ДЕТО ДОКАРА МОНОПОЛИТЕ И ЗАТВОРИ БЛОКОВЕТЕ В АЕЦ КОЗЛУДУЙ.

207

еди кой си

преди 11 години

Аз викам да напускаме тоя съюз - от самото начало беше ясно, че нищо добро няма да излезе от това. Англия и Швейцария също ги дърпа назад. Сърбите не са в ЕС, и са по-добре от нас

206

х

преди 11 години

Тук има нещо знаково и съдбовно, щом Германия не ни иска , значи всичко ще бъде наред-справка- миналият век!

205

Х

преди 11 години

НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО ДА ПРИЕМЕ ГОТОВАНЦИ КОЙТО ДА КРАДАТ ПО ЦЯЛА НОЩ А ПРЕЗ ДЕНЯ ДА СЕ РЕДЯТ ЗА ПОМОЩИ.СЕЩАТЕ СЕ ЗА КОГО ГОВОРЯ.

204

Гринго

преди 11 години

Те германците за малко таралеж в гащите да си вкарат ако ни бяха приели

203

възмутен

преди 11 години

А като ни приемаха в ЕС поискаха да си затворим реакторите на Козлодуй, за да станем зависими от тях. Загубихме милиарди, обедняхме заради тях. И сега като трябва да направят нещо за нас в замяна, се дърпат. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ С ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА А НЕ ДА МЪЛЧИ!!!

202

До Анонимен

преди 11 години

> така ще е, докато е се отървем от циганитеА дано, но надали. Вече цяло поколение български деца израстна в чужбина и слабо (или никак) знае род и език. Тези които останаха са (в един голям процент) тотално изпростели, дрогирани, алкохолизирани и чалгализирани. Селца и малки градчета в които се съхраняваха традициите на народа се обезлюдяват. От всеки десет новородени 8 са ***. Извод - България - територия без българско бъдеще. Скоро. По-скоро, отколкото може да очаквате. Ще го видим.

201

Бакиш

преди 11 години

Това е в резултат на "мъдрото" управлуние на герб под ръководството на великите Буда мафиота,Цецу апартамента и Монката Дянков ***.ГЕРБ СЪСИПАХА БАЛГАРИЯ.НЕ ЧАКАЙТЕ ПОКАНА НАПРАВО В ЗАТВОРА.ЦЕЛИЯ НАРОД Е ПРОТИВ ВАС.

200

Анонимен

преди 11 години

Дръжте се сериозно,писмна ми от "велики" европеици да се упражняват и да си вдигат реитинга с нас. Да излезем и мощно да им кажем: Дръжте си Шенген и си го водете у вас....аи сиктир вече....

199

морски

преди 11 години

А така,Цветанов нали ни промиваше мозъците че вече влизаме в шенген,лъжлива герберска напаст!

198

Анонимен

преди 11 години

Скоро и визи, заради славчевци, дудевци, йоанки някакви там, чегеваристи, анархисти и всякакава лява комунистическа ***...Никой не ще ***, само българите ги искат и даже си ги избарт да им управляват това дето е имитация на държава!В Германия конституционно е закрепена забрана както на фашистка, така и на комунистическа партия!

197

Анонимен

преди 11 години

така ще е, докато е се отървем от ***

196

най-мразени сме

преди 11 години

А с румънците англичаните водят тайни преговори,че с тях всичко ще е ок

195

Анонимен

преди 11 години

Тази новина е от малкото добри за България напоследък. Но се опасявам, че е прекалено хубава за да е истина и скоро ще се изпълни мечтата на нискоинтелигентните българи да ни приемат в Шенген. Това ще пренасочи част от емигрантския поток от Гърция и Италия към нас. Всъщност какво губят обикновените хора - ще чакат 10-20 min на границите с Гърция и Румъния. Да им имам проблемите

194

orce

преди 11 години

Vednas da se javi za spas Bozidar Dimitrov ,toj se znae i ima resenie za site otvoreni prasanja.Ajde GADU pokvaren kako znaes da laes kato kuce protiv MK eve ti sega problem pa go resi.