18

Аз

преди 11 години

Не е вярно. Моят свекър е повече от тъща + свекърва, взети заедно, и на квадрат. Няма такова изчадие. Ама аз съм все наопаки - на хората тъщи и свекърви им стъжняват живота, аз пък със свекър се разправям.

17

тиг

преди 11 години

17ти,Много знаеш за 90% от младите хора. Ако знаеш колко много живеят с мама всъщност...

16

BG

преди 11 години

"задължителният съботен семеен обяд" - бе вие добре ли сте? 90% от младите семейни хора тук не живеят при родителите си, камо ли такъв обяд! Само гледате *** американски клиширани бози! И си ги мешите - тъща, свекърва... Стига сте копи-пействали, измислете си ваши бози!

15

mimi

преди 11 години

Няма нищо сложно - и двамата млади скастрят родителите си от самото начало и точка по въпроса. Нямат място да се бърка който и да е било в чуждо семейство. А младите вече не са деца, щом създават семейство и това трябва да го разберат родителите /стига отрочетата им наистина да са пораснали и да не тичат при *** и тати при проблем/ .

14

Пламен

преди 11 години

Тъщата е истинско съкровище... а мястото на съкровището е под зямята.

13

Анонимен

преди 11 години

до 1Една жена все се оплаквала от снахата си,ден след ден и на мъжа му писнало:Жено,когато беше снаха ,свекърва ти беше гадина,сега стана свекърва -снахата гадина!МОЖЕ БИ АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ СПАХ С ГАДИНА!

12

# Батко

преди 11 години

Лелее, за 22 години трябва да се смаля от 170 на 153 и да кача 25 кг. , за да заприличам на майка! Трудна задача! ;) :)))))) И очите ми трябва да покафенеят сигурно, а?:))))

11

Батко

преди 11 години

Има и други правила:Гледай как изглежда тъщата, за да знаеш каква ще стане женати на тази възраст - абсолютно доказано и верно;Ако не бъразш с женитбата и ходиш повечко с бъдещата съпруга, много лесно може да прецениш дали сливането на двата рода ще бъде добро или зло;Успееш ли да спечелиш доверието на тъщата, няма по-всеотдайно куче на света!Извод:Ако тъщата ти е виновна за неуспешния брак, значи самия ти си много ***!

10

hora hora

преди 11 години

Vmomenta sam izvan Balgariq i vsichko tova izbroeno mi lispava kato - задължителният съботен семеен обяд; taka che takiva statii mogat samo da nasaskvat horat edin mejdudrug OBICHAITE SE

9

водолей

преди 11 години

Стига с тия тъщи, много моля! На моя мъж тъща не му провали брака . Курвалъка при мъжете и гадните свекърви са проблем!

8

НСС

преди 11 години

Много тъжно е да не си длъжен на никого! Това означава, че си и никой. Никой наяма да държи на теб, никой няма да ти дава, но и никой няма да ти иска. *** се българската традиция за уважение към родителите. Когато на Коледа седите заедно, сети се колко си цоцал от Мама, как са те захранвали докато учиш студент... Тогава не с мъка, а с радост си готов да даваш на децата си и очакваш следващия празник "Прошка"..

7

Елена

преди 11 години

До Анонимен 6:Така е!И моето семейство ,като твоето само се справя,без помощ отглеждаме сина и никой не може да има претенции към нас.( малко пари,само за подарък)Трудно е,но не си длъжен никому.

6

Извод

преди 11 години

Семейството е най-важното нещо в живота. Докато сме единни и се уважаваме и подкрепяме - никой не може да ни победи. По традиция семейството в България е на почит и 500 години робство не са ни претопили именно заради семейството. В момента изникват хиляди тези, които ни обясняват колко е вредна връзката с родителите и как трябва да сме самостоятелни и други глупости целящи да ни отчуждят и по-лесно моделират олигарсите. Какво ни учат - да простеем, да не уважаваме родителите си, да изневеряваме!

5

Анонимен

преди 11 години

еми, ще ви командват тъщи и свекърви, като вземате редовно от тях парички и постоянно опирате до услугите им, а в отговор само си вирите носа и демонстрирате независимост, която реално не притежавате. като сте много ербап, живейте си самостоятелно, гледайте си сами децата и приемайте пари, само като подарък за някой празник. моето семейство живее така от 16 години, сами минахме през всевъзможни трудности и това ни сплоти невероятно

4

тате, тате

преди 11 години

защо баба бяга на зиг-заг по двора? за тебе баба, за мене тъща...подай ми втория пълнител..

3

Афектирана

преди 11 години

Моята свекърва е = куха лейка! Безнадеждна

2

4

преди 11 години

Това важи и за свекървите!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Тия гадини мръсни и трудно ***.