282

Анонимен

преди 11 години

Белене ще се строй по силата на договори, това е, което ви казва Росатом. Можем да спираме строежа, пари нямаме, но не можем да го отменим. Това е простичката истина, другото е политическа манипулация. Когато говори икономиката, и Господ мълчи.

281

Анонимен

преди 11 години

Росатом се надяват пак да изберем тези, които взеха комисионните за Белене.

280

Да ближат сладоледа

преди 11 години

Що ли не ми пука кво си мисли Росатом? Ние им казахме не - те да си дрънкат каквото си искат. ***.

279

Анонимен

преди 11 години

Единственото полезно което разбрах от горното словоблудство е, че депутата от БСП Михаил Миков е прибрал тлъста комисионна от руските енергетици и сега му пари под краката. Искрено му съчувствам и не мога да му помогна.

278

ATOMIC

преди 11 години

Мили братушки! Свърши се!!! Приемете фактите!!!!!!!!

277

outsider

преди 11 години

АЕЦ "Белене" е бъдещият производител на евтин ток. Той ще бъде построен, просто защото без него нито потребителите нито фирмите няма да могат да си плащаме сметките в бъдеще.

276

до 287

преди 11 години

Абсолютната Истина !!!!!!!!!

275

Анонимен

преди 11 години

Атомната мафия няма равна!

274

Анонимен

преди 11 години

Европа слага кръст на росатом, смятам аз.

273

енергетик

преди 11 години

Референдумът е невалиден.Българите бойкотираха референдумът,който изпрати в миналото най-корупционния руски проект в новата история на БГ.

272

Nasko

преди 11 години

Сега ясно ли е на някои Платени Драскачи тук във Форума, кой стои зад безрвсиците, или още не е ясно??Тоя *** пък , привърженик на гърнетата от ГЕРБ, всички са му виновни, ти да не си Боко под прикритие бе Анонимния, Костов, Кунева Облаците снега водата всички са ви виновни Тъаци, сега последвайте насоките на водача си и ставайте картофопроизводители и овчари, там няма да ви трябва ток!!

271

енергийно ефективнит

преди 11 години

До 224, едно е да има направен анализ за енергийна ефективност с предполагаеми резултати... друго е да има осигурена финансова схева - това да се случи, а трето е да има в БГ съответните експерти, които да им се даде възможност да го реализират!Така че енергийната ефективност в БГ ще стане след 2030г.... най-рано , ако има хора тук... и потребление или вече сме се превърнали във вилна зона!

270

Анонимен

преди 11 години

Точката е сложена. Занапред който ви говори за беленеския аец е циркаджия.

269

Анонимен

преди 11 години

Росатом нека да каже колко е цената на АЕЦ Белене днес, след като е платил комисионните на националните ни предатели и след като приложи ескалация на цената спрямо инфлацията в Зимбабве.

268

Анонимен

преди 11 години

Няма да има друг министър-председател като Борисов, който да отстоява българските национални интереси! Няма ! И тия *** го знаят ,но българският казан в ада няма пазачи ,нали знаете! Малко да се стабилизираме и си го начукваме яко ! Да живее Росатом -мирният поробител на България!

267

Анонимен

преди 11 години

Костов също работи против българите!Кунева пък работи за Париба- основен акционер в румънската АЕЦ. Тя уреди заема при 9% лихва за България от Париба за да се плати на руснаците и комисионерите. После Дянков трябваше да намери тия пари и да ги връща, естествено от резерва и всички гракнаха- Дянков пипа резерва! Гьобелс ряпа да яде !

266

Анонимен

преди 11 години

Това ,че Россатом смятат така, означава ,че те се надяват и работят за да може следващото правителство да е от БКП-БСП. Ето кой дърпа конците на бунтовете в България! Защото БСП работи единствено и само за чужди интереси ,погазвайки интересите на народа и държавата ни!

265

Анонимен

преди 11 години

Само 55 % от енергията на АЕЦ Козлодуй се потребява от българите. Останалата е ненужна и или се изнася от г-жа Кадиева и Р.Овч. или изобщо не се произвежда. Това са около 600 Мвч. С Белене ще станат 2600 Мвч излишни за държавата.Ако 100 % от Козлодуй се вкара в микса, то 3 ТЕЦа ще трябва да спрат работа- Бобов дол,Димитровград и Брикел. Защото Костов е подписал твърди договори с Мариците , а БСП иска да изнася евтин ток, затова ние плащаме скъпо.

264

Анонимен

преди 11 години

Русия казва: Правителството на Борисов дръзна да спре Белене, но ние го пометохме. Следващото правителство, което ще поставим в България, ще отмени забраната и Белене ще се строи! Какво си въобразявате бе, нещастни българи? Че ще ви оставим ли?

263

Анонимен

преди 11 години

Росатом ще фалира, смятат експертите.