189

дд

преди 11 години

миков къде са ти децата в москва ли

188

da

преди 11 години

то бива комунистическа наглост, ама това е прекалено, децата ни са на запад , не в сибир

187

Анонимен

преди 11 години

при Станишев се подписаха всички тези договори за фотоволтаици и зелена енергияПри Станишев бе въведена "зелената поправка", което разбира се е безобразие. Друг е въпросът дали го е направил на своя глава или има такова изискване от ЕС. Но повечето договори с фирми, произвеждащи "зелена енергия се сключиха по-времето на следващото правителство". И за да не си мислите, че съм фен на БСП, ще напиша, че спирането на Белене - първото престъпление срещу България след 89 г. бе извършено от Луканов

186

Анонимен

преди 11 години

Много искам БСП да спечелят изборите.Само заради кефа да ги видя изхвърлени от народа след не повече от 2-3 месеца веднъж и завинаги заедно със предателската и антибългарска противоконституционна ДПС!!!Но този път няма да се отърват леко а ще изпитат целия 23 годишен гнав на българите!!!ПРОШКА ПОВЕЧЕ НИКОМУ!!!

185

sev

преди 11 години

Изглежда свестен човек Миков, а как лъже като за световно. Та нали при Станишев се подписаха всички тези договори за фотоволтаици и зелена енергия.Но как лъжат тези социалисти ли, комунисти ли са. И Станишев, човек като го слуша какви ги говори, явно смята огромната част от българите за пълни ***.

184

Анонимен

преди 11 години

Много се говори за заема за Белене, а колцина споменават за заема на Б. Б. от 3 млрд. за "Южен поток". Разликата е че Белене колкото и да е скъп ще е нужен след спирането на Козлодуй и ТЕЦ-овете, а заема за Южен поток ще се изплаща 15 г., а след тях вече няма да има газ.Колкото до "евтините фотоволтаици" - в Испания, която е лидер в производството им токът за едно 4-членно семейство (без да го използуват за отопление) е средно 200 euro за месец

183

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте пак за БСП.Те със сигурност ще ви оправят.Тока ще става все по скъп,заплатите все повече няма да стигат,комисионните им ще стават все по-големи.Като построят АЕЦ Белене и руснаците ще им дадат бонуси а на вас по един вазелин да ви влиза по леко.Честито на печелившите!

182

Az

преди 11 години

Ei jurnalistite ... Kak se doblijavate do tozi za intervyuta, kato okolo nego ima samo vinarki. I pokrai R. Petkov e pak taka.

181

До Знам и Вярвам

преди 11 години

Слънцето е ядрен реакторе бе. Значи абсолютно нищо не знаеш. А в какво вярваш е съвсем друга тема.

180

Az

преди 11 години

Toq pak mnogo se e napil.

179

До 224

преди 11 години

Може и по 5 лева да я плащаш, ако продължиш да висиш из форумите и да пишеш глупости. Първо драги ми смехурко, заема се плаща от държавния бюджет, а не се тича по къщите да се събират пари за изплащане на заема по кредита. Той бакала Вдянкуф точно кат тебе мислеше и затва го изритаха по кокалчетата. Трябва да си финансист, а не бакалин и тогава коментирай вземания и давания.

178

Анонимен

преди 11 години

За да върнем 8 милиарда с лихвите при доход от 150 милиона на година ,сметнете колко години ще трябва да работи Белене за да се изплати! 50 години ! На 10-тата най-много ще има авария и ЕС ще ни изсели всичките в Сибир.Като знам кой ще я строи ,как ще я строи ,и че комисионните са прибрани предварително и нови няма да има.

177

681

преди 11 години

Stanishev kopirva izkazvaniata na Boiko I se oblicha taka v ovchi koji.No na um ne mu idva,che izborite sa zagubeni za dps I bsp.Mikov sgreshi s tova izkazvane s,koeto se mazni na Rusia,zashtoto EU sledi vnimatelno ruskoto vlianie v BG.I nezavisimostta ot golyamata mechka e prioritet v eropeiskata politika.Bog da pazi BG!

176

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли че:-Цената на еленергията от Белене ще бъде 0,19 ст за киловатчас. След плащане на пренос ,ние ще я купуваме по 0,38 ст за киловатчас-Ценато от фотоволтаици в момента е 0,16 ст за киловатчас и пада.......-Комисионните са прибрани от Р.Овч. и сега Белене трябва да се строи ,щото ще има връщанка....-За да построим Белене ще трябва да изтеглим 5 милиарда евро заем. Който ще го плащат децата и внуците ни.-Печалбата на АЕЦ Козлодуй е 150 милиона лева на година. Подобна ще е на Белене.

175

о ужас!

преди 11 години

тия комунисти вече газ пикаят за това белене! така че само трябва да се свържете с газопровод към някой комунист и въпроса е решен. то бива ама те руснаци да бяха нямаше толкова да препират да правят тая централа!???

174

Анонимен

преди 11 години

Този не бешели цветният принтер за 3 мил А си преставете АЕЦ за какви пари става

173

ник

преди 11 години

"Депутатът от Коалиция за България определя шансовете на БСП да спечели изборите като добри. Още преди 2 седмици в проучванията на общественото мнение задминахме управляващата партия ГЕРБ: ние постигнахме доверие от 22%, а те само от 20%."- събужда се другаря Миков и що да види -краката му отвити,ръката в контакта ,но нали тока е по слаб,не го убива ,а само го кара да бълнува!Като си поръчват проучванията сред съпартийци ,може да го докарат и с още един -два процента отгоре!

172

ОЛИГАРХ

преди 11 години

Агромилионер е взел над 20 млн. лв. от общо 840 млн. лв., които бяха изплатени през миналата седмица на декар нива. Сумата е влязла в холдинг от фирми, които заедно обработват около 800 000 декара. Това е най-голямата сума от парите от Брюксел за ниви, която се насочва към една група от фирми, казаха зърнопроизводители.

171

Анонимен

преди 11 години

Хаха смях в залата. БСП с доверие 22%. Да не са правили проучване в залата на партийния им конгрес вчера?

170

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Анонимен 214Та как ти хрумна идеята, че "НЕК заради АЕЦ Белене фалира и сега сметките ни са високи защото искат да закърпят НЕК".То бива герберастка наглост, ама направо се оляхте вече!!!