171

пена

преди 11 години

Сергейчо да спре да лъже защото хората не забравят толкова бързо колкото му се иска!Почто всички магистрали, които той откри бяха започнати от Царя.А само 19 километра от магистралите на ББ са почнати от Гейчо (магистрал люлин).Плюс това в момента са доста напреднали 163 километра започнати пак от ББ (които ще бъдат открити до 1-2 години)Така че крайната сметка е ББ: 111+163-19 = 255 Гейа: 133-92 = 41

170

Анонимен

преди 11 години

след като знаят за такива престъпни схеми при строежа на магистралите от правителството на герб защо не подават сигналите на прокуратурата а само приказват пред медиите?

169

Коко

преди 11 години

Самият ББ е провал, не толкова магистралите

168

Анонимен

преди 11 години

калинки -малинки , Бири - мири , африкански заплати европейски цени това ви разгони фамилията крадливи -политици

167

Анонимен

преди 11 години

До Протестант.Какви милиарди, като всички магистрали заедно са към 3,5 милиарда? Аман от прости хора!

166

Протестант

преди 11 години

Допълнение към 192: Ако открият ЕС нередности по магистралите, т.е. не струва 15 000 000 0000 а 2 000 000, ще си вземе парите обратно и ние ще трябва да плащаме тези магистрали. Така, че се пригответе и за това, защото със сигурност ще го хванат с далаверите по магистралите Бате ви Бойко футболиста-джудиста-футболиста-пожарникара а той цял Хитър Петър стана.

165

Анонимен

преди 11 години

Ураааааааа. Няма да имаме магистрала и хората ще продължат да се избиват като за световно!!! Следващият път ще гласувам за Бойко, белким дозакопа държавата...

164

Стършел

преди 11 години

.....иска им се на комунистите, ама няма!

163

сд иван костов

преди 11 години

няма ли най сетне да направи някой ревизия на фалшивия трейс

162

Протестант

преди 11 години

Вече писах в предишна статия (тази с Волен): Бойко си спечели милиарди от тези магистрали. Всички фирми изпълнители и подизпълнители са негови. Иначе щеве да се разреве като подаваше оставката. Не пожарникар-каратист, а Хитър Петър от кукления театър е Бойко Борисов.

161

Анонимен

преди 11 години

РАЗСЕКРЕТЕТЕ ФИНАНСОВИТЕ ОТЧЕТИ НА СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА!

160

Анонимен

преди 11 години

на този учатък работят фирмите на Божков (черепа) . Още преди две години специалисти предупредиха Борисов , че тези ще му направят номер .

159

Анонимен

преди 11 години

До optimist НЕ Бончо, по тази логика от Люлин 14 са на Герп, а 5 на БСП! Отговори ми защо герп паднаха от власт, след като толкова "много" са построили?!?

158

Г.Х.

преди 11 години

До Анонименбахти якия лаф4ервените не могат даже да го боядисатхахахахаххаххах

157

Анонимен

преди 11 години

Защо да са провал магистралите? Напротив, беше направено много по тях с пари от ЕС, даже това е най-хубавото, което свърши това правителство. Това че има един лот с изоставане не е толкова фатално, да не би до сега да сме ходили на море до Бургас все за 3 часа? Провалиха се на други места - в енергетиката най-вече, но и в липсата на работа, ниските заплати, бедността, отчаянието, което изкара хората на улиците, случая Бирата, тигрите от Бистрица и т.н

156

www

преди 11 години

Абе, като знам кой е изпълнител на този ЛОТ, не се учудвам много-много. Васил Божков беше намесен там.

155

Анонимен

преди 11 години

наред с платените драскачи тук се потят и бездилници-калинки от държавната администрация, които са дошли с гроб и ще си отидат пак с гроб. Марш да свършите нещо полезно за държавата!

154

до 180

преди 11 години

ами да потърсим в дребния бизнес... ама той умрял, в средния ... също. Работа няма уважаеми. Работата не се търси нея или я има като свободни работни места или хич. При тая зверска безработица къде да се търси работа в тая гербосана държава? А за заплатите да не говорим колко са смешни... И да раотиш и да не работиш все си беден. 15% връзват някак си двата края а другите какво?

153

Г.Х.

преди 11 години

eeeeeeeeeeeeee от тоя вестник по 4ервен няма за 25 години само черни пътища оставихте,добре че е ББ да направи една *** магистрала, че да не трепем като *** в калта...................................

152

Анонимен

преди 11 години

Под покровителството на ГЕРБ главният изпълнител на ЛОТ 4 на АМ Тракия не изплаща парите за работата на близо 50 малки български фирми. Един път този изпълнител е придобил от държавата 32 млн. лева за несвършена работа и втори път те са се подготвили да откраднат още между 15 и 20 млн. от малките фирми, работили по изграждането на ЛОТ-а, заяви червеният депутат.