376

Анонимен

преди 11 години

Пом*арът стачкува! Писнало му е да краде от хората, иска държавата да му дава!

375

хаахахах

преди 11 години

Детето го е срам от родителите му и си крие лицето пред камерите!!!

374

Balgarin do #431

преди 11 години

Тогава какъв *** дири там такъв п*мияр?!!То си му личи по физиономията к'во нищожество е! Наистина ако го знаехме,че е такъв,да го бяхме сбарали да му натрошим скапаната физиономия!

373

Прости пръчки

преди 11 години

Защо не протестирате срещу монополиста Лукойл? Да не би защото е руски? Представям си какви ''всенародни'' протести серу ''импирилизЪма'' щеше да има , ако беше американски , докато го овладеят правилните хора, демек мускалите................бедни сте щот сте прости:))

372

пак аз

преди 11 години

Да, за жалост това е единствен изход за мн хора в Бг! Замисли се защо! Замисли се и какъв е ефекта от протестите и кой имаше полза от него?! Аз не мисля да заминавам, защото работя тук и горе-долу съм си добре! Свестен човек си, виждам, но трябва ли хора като Милен да са лицето на протестите? Те ли трябва да представляват държавата? И не беше ли всичко манипулация? А ефекта не е ли показателен?

371

Тодор

преди 11 години

най лесното нещо е , да седите отсттрани и да нареждате без да си мръднете пръста. М***нгалите колкото и да не ни се ще , се водят БГ граждани. Това че управляващите не могат да ги накарат да работят и да си плащат сметките, значи че не са си свършили работата. И вместо ад почнат да работят, някои хора, поставят под общ знаменател всичк. Дерзайтем, няма повече да пиша и да ви преча, просто ви лъснаха з***дниците!

370

Тодор до 447

преди 11 години

Щом мислиш че над 100000 човека от цялта страна са като Милен, жал ми е за теб. Горещо ти препоръчвам Т1 или Т2 , за такива като тб, явно място в тази мизерна държава, в която има само м***нгали и крадци, място няма. остави ни да си гниеме в гетото и ходи ставай президент на банка на Wall Street. Успех и дано намериш по евтини билети!

369

Анонимен

преди 11 години

И пак казвам, те и *** са български граждани, ама ти на 1 с тях ли се слагаш, Тоше? Колкото тях ли работиш, колкото тях ли кратеш? Тежко й на Родината, ако е така!

368

Анонимен

преди 11 години

До Тодор до 437 Тоше, неможе всички да сме като Милен! Някой трябва да работи и да плаща данъци в тая държава! Иначе БГ нямаше да я има!

367

Анонимен

преди 11 години

Аз ще ти кажа! Стачкаторите сега се питат къде са им телефоните и парите, а незнаят, че Милен е поработил по време на протестите!

366

Тодор до 437

преди 11 години

разграничаваш се казваш, като гледам пишеш тук, т.е се разграничаваш от всичките 440 които са писали коментари тук (все пак към нас се обръщаш). С една дума , ти казваш на ВСИЧКИ тук, че сме : "***, и мързеливи, и крадливи, и неспособни и продажни". помисли малко кога и как трябва да се пише в 3-то лице и да се разграничаваш от хората. Ти може да не протестираш никога, поради твои си причини (няма значение какви), но тогава нямаш моралното право да казваш кое и как трябва да се случи.

365

Айде

преди 11 години

Ей, стачкаторите къде сте??? Кой ще си праизнае, аз бях на мегданя и развях байряка с Милен Гипса??? Срам ли ви е? И нас ни е срам!

364

Анонимен

преди 11 години

Вие са го оплювата Миленчо, но той и родата му са мушнали по 50лв в джобчето и разклатиха държавата, а нас турците ше ни оправят са!

363

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който работи в района около градинката на църквата "Св Седмочисленици" познава Милен Гипса. Всички знаят, че носеше тъмни очила за да се прави на сляп и да проси пред църквите! Въднъж открадна очилата на момичето от кафето, че си беше забравил неговите и после мн го биха.

362

Анонимен

преди 11 години

A KADE E AZIS ... DA POEME RAKOVOSTVOTO

361

Анонимен

преди 11 години

Много е ясно какво искат протестиращите - нормален европейски начин на животДа ама не става само с крадене, трябва и акъл!

360

Анонимен

преди 11 години

Ти може да си 1 към едно с патриота на снимката, но аз определено гледам да се разгранича! Заради такива като вас и него, НАРОДЪТ Е ***!

359

Анонимен

преди 11 години

МИЛЕН ПРЕМИЕР!МИЛЕН ПРЕМИЕР!МИЛЕН ПРЕМИЕР!

358

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да излезна рамо до рамо с подобен индивид на мегдана, да се тупам по гърдите и да крящя "***!". Да, говоря в 3то лице, защото се разграничавам от мързеливците, крадците, маргиналните образи! Нима нямам право да не съм от тях??? Като искам да получа нещо не излизам на мегдаНЯ, ами най - малкото работя! Не съм час от това и няма как да стане! Всички сме 1 народ, но сред нас има и ***, и мързеливи, и крадливи, и неспособни и продажни!

357

Анонимен

преди 11 години

Какво да кажа, освен представителна извадка от народа! Милен Премиер! Е, това искате! Няма да стане, но го заслужавате!