69

Анонимен

преди 11 години

Такива били времената ... Ха-ха-ха ! А за тези, които изгниха по затвори и ги избиха по лагерите какви бяха времената ? Знаете ли колко човешки съдби са съсипани именно от такива доносници ?! Колко семейства са разбити, колко деца са осиротяли ...И все пак имаше достойни хора, които не се пречупиха. Донасяха само кариеристите, слабохарактерните и тези, които просто искаха властта да им стои зад гърба, защото самите те често нарушаваха законите.Не оправдавайте гузните си съвести с времената !

68

За доносниците

преди 11 години

Знаете ли какво правеха доносниците ? Съсипваха човешки съдби ! И това вие смятате за нормално ?Те донасяха, а дори в много случаи клеветяха и преувеличаваха срещу свои съседи, колеги, приятели...Правеха го с цел лично облагодетелстване ! На гърба на другите !Сядаш вечерта с комшията или колегата, ядеш, пиеш, веселиш се. А на другият ден идват и те арестуват, че си разправял вицове срещу народната власт и срещу Тодор Живков.Съсипват живота ти и този на децата ти.Това го смятате за нормално?

67

До 66

преди 11 години

"В моите очи БПЦ е по-велика от когато и да е. Винаги са ме учили,че всички имат нужда от доносници, но никой не ги обича. "юГорките доносници. Всеки ги мрази а те търпят ли, търпят. Е предполагам, че всеки си носи кръста. Изкупват народната омраза. Прав си, че БПЦ е по-велика от всякога. Страдалци. Алелуйа.

66

Kreti

преди 11 години

Стига сте ревали ами си признайте колко от вас бяха партийни членове или вашите родители. Такава беше системата ако човек искаше да върви напред трябваше да е с Партията. Предлагам ако някой от пишещите се счита за достатъчно безгрешен него да направим ПАТРИАРХ

65

valya.doncheva

преди 11 години

До ApocalypseВие там ли бяхте?

64

малкия местан

преди 11 години

алоооооооооооо,Economist що не правиш ,като вятъра ,а

63

Apocalypse

преди 11 години

Там са най-големите крадци и лицемери. Погледнете какви имоти и автомобили имат. Да не коментирам и *** им. Знам един такъв случай, в който някакъв висш духовник от църквата "Света Неделя" в София има млад любовник, на който му е осигурил бъдеще и материални облаги. Анатема!

62

valya.doncheva

преди 11 години

До Не се сърдете"Чуждите хора отвънка" напоследък писаха такива верни неща като, че ще ги залеят милиони българи и румънци. Почнаха от 49 милиона общо, после - посмали, ***! - свалиха на 39, накрая станаха 29. Само от България очакваха 4 милиона!!! Последно публикуваха напълно достоверно проучване, че догодина "само" 350 000 българи ще отидат на Острова."Помислете какво ще си помислят хората за нас", ако не им изпратим поне половин милион.Срам! Пред "чуждите хора"!

61

смирен мирянин

преди 11 години

В моите очи БПЦ е по-велика от когато и да е. Винаги са ме учили,че всички имат нужда от доносници, но никой не ги обича.

60

мария

преди 11 години

Нека западняците подгледнат своята вяра, своите опустели църкви, своята римокатолическа църква от години затънала в скандали за педофилия /свещениците не могат да се женят/, директорът на Ватиканската банка бе убит или самоубит, западните протестантски секти и т.н.Преписват глупостите от нашата постна и битова журналистика, в която има само селски битовизми - за храната, портфейла и леглото - това е нивото!БПЦ бе подложена на огромен терор през комунизма,сега тиражираме и мистификациите на ДС

59

Не се сърдете

преди 11 години

Признайте, честно че всичко писано е вярно!Само че ни е мъчно като ни го кажат чужди пора отвънка.Помислете какво ще си мислята хората за нас, като виждат, че си избираме човек служил на Комунистическите тайни служби -- ДСТака и, боли, но е вярно

58

Анонимен

преди 11 години

никой никога няма да напише нищо за вашия сатанински бог от талмуда....ясно ли ти е?

57

банкеръ

преди 11 години

Не знам на какво разчитат религиите всички без изключения.Трябва всички да се забранят и храмовете да се превърнат в музеи на глупостта.Ако има някакъв Бог едва ли би се зарадвал на ролексите и бентлитата на тези,които проповядват не кради,не лъжи,*** не ставаи и т.н.Бих се вярвал в науката,но и тя взе да работи срещу хората.Всеки мъж е създател следователно бог нали така.

56

Анонимен

преди 11 години

Не дразня хората....просто това е логическия извод за Бог(Аллах)....и ако на теб не ти харесва ....изчезни

55

valya.doncheva

преди 11 години

Простичката учтивост, етикетът изисква Икономист да поздрави новия патриарх на България и да му пожелае успешен път. Няма такова нещо, четох статията в оригинал, подписана е с инициали, мерсим.Наистина е по-добре да видят гредата в собственото си око, вместо да гледат сламката в окото на другия. Не желая да се впускам за материалните притежания и нравствения облик на ръководителите на тамошната църква. Ще напомня само, че дядо Максим остави 1 часовник и 1 пишуща машина.Бог да пази България!

54

valya.doncheva

преди 11 години

До 12Уви, България присъства всекидневно в британския печат, най често с едностранчиви и клеветнически статии. Почти всеки ден ту в един, ту в друг вестник, като се почне от сериозния Гардиан, та се стигне до таблоида Сън. Не ние се занимаваме с тях, те се занимават с нас. Коментариите под фантасмагориите, че ще ги залеем с имигранти, бяха стотици под всяка отделна статия, обидите няма да споменавам, имаше в тях и призиви да ни трепят наред. Единствен Гардиан излезе в наша защита, благодаря.

53

Анонимен

преди 11 години

стига си дразнил хората с тоя аллахчак толкова изперкали да ти се връзват нямя

52

дядо

преди 11 години

комуниститее комуниститее иванчоте изкараха българската църква от схизмата и направиха новата патриаршиявиж старите кадри що народ е било при интронизацията на максим 70 те години питаш ме що ами щото бяха българи бре иванчоо и държаха на всичк българсконе като днешните дамократи - възпитаници на американските пуцове за национални предатели - неграмотни изпълнители на чужди интерреси

51

Анонимен

преди 11 години

Аллах е всемилостив и милосърден

50

Анонимен

преди 11 години

До Елена.... Иконите са ги узаконили на Никейския събор(това е все едно несъгласие с Божиите заповеди)....забраните са за небето и земята....(а не под земята)....ясно ли ти е ????