1312

Krivia

преди 11 години

Снимайте сараите на всички и ги пратете на Европейските институции и партии да обяснят какви мафиоти са приели в ЕНП и парламента - български димократи

1311

Смело сърце

преди 11 години

От Лондон пишем.../Абе ей айдуци ....кво правите там с моята Мила Родина бе..***!!!До кога ще се гаврите с българите.БСП и ДПС са вредни за обществото..тва е туморът ,който тормози нацията.те са заплаха за националната сигурност..Енергото е мафия и съботира управлението на Борисов доста успешно..това го няма никъде по света..те посегнаха на правото на българина буквално по варварски в 21 век.

1310

Анонимен

преди 11 години

Без имена. Без партии. Споменем ли имена и партии злото е сторено - ние сме разделени. Няма вече партии, няма политици. Само българи. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО!

1309

Анонимен

преди 11 години

До ПротестиращИ ето заради невежи ***, за 3-ти път в последните 30 години ще се напълнят терминалите. Добре, че го има и втория та да може по-бързо да се изнесем. Докараите си Станишевци, Славчеви и Догановци. И пак тези, дето в момента ще си бием камшика ще се смеем на простотията ви. Нищо, че живея в България, от доста години съм с двойно гражданство. Сега поне с кеф ще си скъсам българския паспорт.

1308

ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ

преди 11 години

Протестите са най-удобната форма за замитане на следите, така както стана при пожара на Партийния дом

1307

Анонимен

преди 11 години

В момента, в който Борисов отстранил Трайчо Трайков, правителството предприело политика да се отърве от всички свои тежестите на миналото."Започнаха да се появяват сакралните ужаси на енергийната мафия, да се говори за АЕЦ "Белене, да се създават парламентарни комисии БОЙКО НАСТЪПИ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, И СИ ОТИДЕ...за малко.

1306

ОЩЕ

преди 11 години

За наличие на замисъл, организация и втори план в действията на протестиращите говори и фактът, че най-активни са именно привържениците на АЕЦ Белене и на енергийните олигарси. С 850 хиляди гласа на референдума трудно можеш да свалиш правителство, но с 50 хиляди души активно протестиращи пада всяко правителство особено ако се докарат нещата до кръв и самозапалване. Просто няма правителство, което да намери противодействие на радикалното малцинство от улицата мнозинството остава в къщи пасивно, най-много някой да гръмне халосен патрон от балкона, ако му трошат личния прозорец или кола

1305

Анонимен

преди 11 години

Търсете разковничето в бързата оставка на Бойко и загадъчното завръщане на Дянков.

1304

ИНТЕРЕСНО

преди 11 години

След като не успяха с референдума за АЕЦ Белене, същите хора, вече в ролята на гражданско общество и инициатори на протеста препакетираха общественото недоволство и го насочиха срещу удобния външен враг енергоразпределителните дружества. Лозунгите за национализация, за изгонване на чужденците допълнително задълбочиха патологията на протеста и спуснаха завеса пред действителните проблеми в енергетиката. Вината на правителството винаги е била в неговата нерешителност, непоследователност и липса на цялостен поглед върху мрежата от причини и следствия.

1303

продължавам

преди 11 години

-Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. -Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. -Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. -Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, -Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, -Ивайло Московски- първа щатна работа в Мултигруп.

1302

Анонимен

преди 11 години

Десния" кадрови състав на партия ГЕРБ: -Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници/а другия дядо и родата по майчина линия?/, -Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. -Цецка Цачева партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. -Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво. -Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.

1301

ДО 1751

преди 11 години

ТО ХУБАВО КАЗВАШ ТЕЗИ НЕЩА,АМА НЕ ИДВАТ ЛИ В ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ФАКТИ ЗА Т.Н. ЛИДЕРИ.ДА НЕ СЕ ОКАЖАТ ВЪЛЦИ В ОВЧА КОЖА!

1300

Анонимен

преди 11 години

СЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Б.Б. Е ВИЦ:(Б.Б.Бисери)И майка ме записала на френски език и аз вместо това да ходя да уча по френски ... ходех да ритам топка и я лъжех. И като разбра, че една година съм ходил да ритам топка, вместо да уча френски, си спомням, че бях по едни къси гащички, шортета и само като отчупила една пръчица при портата, тя се увива пръчката, такава жилава, мале колко бой изядох с пръчката.

1299

Анонимен

преди 11 години

БУДАДА СЕ ОБЕСИ НА ПЛОЩАДА !КЪДЕ СЕ СКРИ ТОЯ СТРАХЛИВЕЦ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

1298

РАЗОЧАРОВАН

преди 11 години

АЗ БЯХ НА 3 ОТ ПРОТЕСТИТЕ,НО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗКРИВАТ НЯКОЙ НЕЩА - АНГЕЛ СЛАВЧЕВ ШЕФ НА РУСОФИЛИ,ДРУГИТЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ СИЛА КОЕТО Е НА ТРАКТОРА,ТАЗИ КОЯТО ПОВЕДЕ ПРОТЕСТИТЕ В БЛАГОЕВГРАД БИЛА НА КОНГРЕС НА БКП!АЗ СЪМ ДОТУК С ТЕЗИ ЛИДЕРИ!ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЯХ С НАДЕЖДА А ТО КАКВО СТАРИТЕ МУЦУНИ НАПИРАТ ПАК ЗА КОКАЛА!ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ,ЧЕ БОЙКО Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО!

1297

Анонимен

преди 11 години

Бойко ще се появи , когато никой не го очаква.

1296

до 1745

преди 11 години

Чакай, чакай.. :) Още не е постъпил :) Само е обещал :) Едно е да искаш, друго да можеш, а пък трето и четвърто да го направиш! :)

1295

Анонимен

преди 11 години

1744 , дишай спокойно до утре.

1294

Анонимен

преди 11 години

гледам много мръсотия се излива срещу хората излезли да протестират срещу престъпниците във властта . абсолютно обективно - кой е единственият политик ,който излезе при хората и им каза ,че поне ще се ОПИТА да промени нещо - Плевнелиев ( за голямо мое учудване ) единствен постъпи мъжки ! всичко друго е ниьелаво (така викаше баба ми на нечитавото ) .

1293

Анонимен

преди 11 години

С ръка на сърцето ви казвам - чувствам се перфектно - от няколко дена телевизията не ме облъчва с рязане на лентички и други угодни за народа дела на Строителя, Вожда, Шефа и Мистър Голяма клечка!!!