84

Анонимен

преди 11 години

Мервената енергийна мафия изяжда държавата както изяде правителството.

83

Анонимен

преди 11 години

Трябваше много отдавна да има протести срещу съдебната зависима система. Комунистите нямаха сметка от това като ни обясняваха колко е независима и почтенна.

82

Анонимен

преди 11 години

Явно тази грешка е била подплатена добре

81

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 103 ..... ЗАЩОТО ЦАЦАРОВ Е ОТ 1 МЕСЕЦ ГЛ .ПРОКУРОР , А ПРЕДИ НЕГО БЕШЕ СЪВЕТНИКА НА ОКТОПОДА ГОЦЕ , КОЙТО ПОКРИ И СПОНСОРА НА ОКТОПОДА ГОЦЕ - МАРИО НИКОЛОВ - ИЗТОЧИЛ САПАРД ...

80

Анонимен

преди 11 години

ДЪЛГАТА РЪКА НА ОКТОПОДА ГОЦЕ ...

79

Анонимен

преди 11 години

А защо до сега не е открита тази ГРУБА ГРЕШКА? Като видяхте НАРОДНАТА ЛЮБОВ ще откриете още много грешки нали!

78

Пак завоалират

преди 11 години

А като ПОДКУП ?Като пълнене джоба за сменка на хората?+Казвайте нещата с истинските им имена.

77

Анонимен

преди 11 години

Цацаров какво стана с черпилият се с 8000 белязани лева прокурор от Бургас няма никакви доказателства болен бил адвоката бил жена му била. Тия на кого ги разправяш я си махнете имунитета и ще видиш какво ще стане.

76

Анонимен

преди 11 години

Нали премахна инспектората бе Цацаров защото им пречеше на твойте корумпирани прокурори да си играят игричките. Сега защо ревеш.

75

Тра-ла-ла

преди 11 години

А, голяма работа, че държавата е ощетена - всичко е законосъобразно.... има си договор - пито, платено...Е, и вий пък сега... ами объркало се е прокурорчето.. то т къде да ви разбира от енергийни въпроси... не уцелило от първия път правилния член - хайде, да не изпадаме в дребнавости... важното е да си получава добрата заплатка редовно, да му е топличко и комфортно... пък че си върши мърляво работата.. нищо, подробност някаква...

74

Анонимен

преди 11 години

У нас е практика изведнъж да се откриват разни грешки и престъпления . После хорат ада бъдет помолени съда да си свърши работата. И след достатъчно дълго време "вършене на работа" обвиняемите да бъдат пуснати или наказани с минимално наказание.Една от най- големите ни гнойни язви е корумпираната ни съдебна система! Законите не важат за всички( ***) и не се прилагат за всички (мафията) , а за тия с пари не се прилагат изобщо!

73

хидко

преди 11 години

До АнонименИма ли значение каква е грешката? Важното е, че е открита и се знае какви трябва да са новите обвинения. Още по-важно е обаче, да се потърси отговорност и на некомпетентните прокурори, които са допуснали такава профанщина. Сигурен съм, че има още много такива случаи. В статията е пропуснато да се каже, че може да има и умишлена грешка.

72

Анонимен

преди 11 години

защо нито една статия не е написана нормално..аз никъде не разбрах за каква грешка става дума ???

71

Ани

преди 11 години

От цялата новина не разбрах кой кого е съдил, КАКВА е грешката и защо след това токът поксъпна три пъти повече през последните четири години. Сипат се някакви думи ей така и завършват с 46 милиона лева. То дори в задачите за първи клас има Х и У и тогава се казва резултатът. А тук някой сгрешил, ощетил държавта до 2009, а сега познайте защо токът струва тройно...

70

Анонимен

преди 11 години

...."Тонева директно е назначила прокурора Христо Граматиков от ВКП, който е потвърдил прекратяването на производството, съобщи Цацаров." .......ЕТО ЗАЩО ЕДНА "малка" грешка НА ПРОКУРАТУРАТА - МОЖЕ ДА СПАСИ МНОГО ПЕНСИОНЕРИ ОТ ГЛАД,МНОГО ОТЧАЯНИ ОТ САМОУБИЙСТВО,МНОГО БОЛНИ ОТСМЪРТ,МНОГО ДЕЦА ОТ НИЩЕТА, .........?! Редно е този Христо да си понесе наказанието и върне рушвета ! Закони,прокуратура изпълнение - това е същественното . Иначе, аз със работническата си заплата ще поддържам мира в BG.

69

БоСимеонов

преди 11 години

Мисля, че в следващите месеци ще се открият много такива... "грешки"

68

1

преди 11 години

грешка ли?този е пълен професионалист, умел и знае кога, къде и каква грешка да направи...а и тези след него удобно са гледали на друга посока като са чели делото...ако са го чели изобщостранно ли е че този прокурор е нарочно посочен...

67

Анонимен

преди 11 години

Сотире сега ще видим дали си назначен от Цецо и дали си почтен.Имаш уникалния шанс да останеш в историята.Спомни си твоя италиански колега Джовани Фалконе.Не искам да свършваш като него,но поне направи 10% от това, което той направи.Не можеш да ги вкараш всички в затвора,защото няма да има място,но вкарай няколко да им държи влага.

66

Буквоед

преди 11 години

Много моля вече нещата да се назовават с истинските им имена.Това не е грешка,а е умишлено деяние,дошло в резултат на договорености в няколко посоки ,с различни хора,с цел прикриване на нещо и в резултат добиване на нещо/ПАРИ,МНОГО ПАРИ/,като всичко това може да се каже и с една дума - престъпление.А посочените имена си остават същите...

65

Анонимен

преди 11 години

Жорко,бедна ти е фантазията какво ще открият след 4 год."управление" на мутро милиционерската партийка и любимия ти вожд!