95

Анонимен

преди 11 години

До bolka Абсолютно логично.

94

Анонимен

преди 11 години

Не понасям ДПС нито Доган , но много ми пада Борисов в очите като се опитва да трупа дивиденти точно така, както спечели преди години.Тогава турчина се изцепи ,че разпределя баницата и Борисов спечели, като се закани да го постави на място.Е, нищо не се случи с хидролога, че и на прокурора не го дадоха.Сега пак иска да печели на тази основа.Елементарно е.Хората не искат нито ГЕРБ,нито БСП,нито ДПС или Кунева. Това е истината!

93

Анонимен

преди 11 години

Има документ който посочва ***, като един от поръчителите да се направи атентат срещу Борисов... 100% - това истина...

92

SIMO

преди 11 години

В доклада могат да се идентифицират два тома с няколко големи раздела. Първият том съдържа аналитични справки за Бойко Борисов и Цветелина Бориславова (12 страници от 17), справка за "престъпната група" ИПОН (5 страници) и справка за поръчковите убийства в България за периода 2001-2005 когато Борисов е главен секретар на МВР (5 страници). В приложение от 26 страници са дадени извадки от Булстат за всички фирми и лица, споменати в документите.

91

SIMO

преди 11 години

Засичан в срещи с Косьо Самоковеца (вкл. и като участник в даден от него банкет в началото на т. г. в хотел на Боровец, заедно с Николай Григоров - зам.директор на СДВР и протежирания от директора ДНСП Васил Василев Цветан Сечанов началник служба "Полиция" в РДВР София окръг). Бил е началник сектор Убийства СДВР в периода на създаването на организираните силови структури. Приближен и подконтролен на полк. Ботьо Ботев и Христо Георгиев (бивш началник Направление "Криминална полиция" в СДВР, приближен на Иво Карамански, сега адвокат на силова структура, с пряко участие в провокацият

90

Мунчо

преди 11 години

"Аз знам, че няма..." , нее ли по-првилно дакаже:"Аз не знам да има такава информация...".Това л..но още се изживявя.

89

Анонимен

преди 11 години

Липсва им и страданието, която е път към разбирането на другия. Тъй като Бойко Борисов никога не изстрадвал истински последиците от своите действия. За тях е плащал народът.

88

Анонимен

преди 11 години

До 26 до 68 Това е така, но на хора като Гавизов трябва да им се слага цедка

87

Анонимен

преди 11 години

DPS DVA PATI POMOGNAXA NA GERB ZA VLASTA CIRC SVOI SA SI

86

SIMO

преди 11 години

точна така и Тодор Живков заблуди България преди ФАЛИТА на Държавата 1989 и използва Възродителен Процес , сега Бойко Борисов използва негови МЕТОДИ

85

Анонимен

преди 11 години

Kой е виновен ЧЕЗ или Бойко Борисов?

84

Анонимен

преди 11 години

Boyko Bulkata se uplashi kato nova bulka ot Ahmed Dogan i napusna pravitelstvoto ha ha ha.

83

до 85 анонимен

преди 11 години

Най-коварната болест на земята за която няма лек и винаги умираш в жестоки мъки се нарича "КОМУНИЗЪМ" и ти си болен точно от нея приготви се за останалата най-лоша част от животът си.

82

Анонимен

преди 11 години

Тука някакви заблудени хорица ми цитират Слави Трифонов? Кой е Слави Трифонов? Наглото селянче, дето проби в телевизията и вече не си знае парите, ама не му върза в парламента. ЛИЧНО съм си купувал мартеници от него преди изобщо да го вземе Влади Въргала в "Куку" от подлеза на НДК. Малчуганите, където смятате плюещите ежедневно тикви по телевизията за по-почтени от политиците, имам лоша новина за вас - не са.

81

Анонимен

преди 11 години

Не е ли време да потърсим сметка за лъжите на Борисов? Тази самовлюбена г.д може и да е болен от някаква форма на идиотизъм, но е изключително опасен в заразата си!

80

qwer

преди 11 години

Да ви кажа много сте *** там в България, затова и си заслужавате лошият живот, ами защо е тази защита на един *** бандит който ви изсмука кръвта бе *** ? Защо например ББ да ви лъже, той много добре знае, че е единственият който е направил нещо за Б-я през мандатът си, не отричам и това ,че няма правителство в света което да не краде, но това на ББ явно е най-доброто и най-малко крадящото. Искам да ви яхнат пак БСП/ДПС за да ви изтрият от лицето на земята, вие не заслужавате и лошотията си

79

Анонимен

преди 11 години

До Питам...като питаш...що не питаш, колко Бойковци могат и имат държавната машина зад гърба си да вземат парите...за лични нужди??

78

Анонимен

преди 11 години

Наричайте нещата с истинските им имена..."Емоционално" било...Това е много страшна лъжа, която целеше да се пролее кръв в държавата...Дестабилизация е точната дума.

77

бози

преди 11 години

Костов за всичко е виновен.Доган за всичко е виновен.И Румен Овчаров естествено.А всички останали са ангели небесни.

76

Анонимен

преди 11 години

Борисов си измисля .Не уважам политици като Доган,но и прекомерната му демонизация е не по-малко отблъскваща.