3802

Анонимен

преди 11 години

Премиерът Бойко Борисов подаде оставка на правителството. Това се очакваше след снощните инциденти с протестиращи в София. Остава все пак въпросът, кои бяха провокаторите и защо полицията се поддаде. Бяха бити мирни протестиращи и никакво извинение не вършат работа.Агресията си е агресия. Това ще се коментира още, не е ясно дали ще разберем истината. Цветанов твърди, че провокациите са предизвикани от криминални типове. Не каза кои. Хората сами се досещат, както и кръговете, които плащат за тези акции на качулатите. Те се заблуждават, ако мислят, че хората не знаят кои са и какви са.

3801

панчо

преди 11 години

мажоритарни избори,съкращаване на парламента,разбиване на монополите.овчаров,шулева и другите виновни на съд

3800

ЛОШ

преди 11 години

БАЦЕ ОБРЪСНИ СЕ !*** СИ ДОСТОЙНО!НЕ ХОДИ КАТО ПУСТИНЯК!

3799

Анонимен

преди 11 години

Пак ще ядете *** на изборите, *** скапани.

3798

ЛОШ

преди 11 години

БРАВО БАЦЕ ! НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА УМНА ПОСТЪПКА!

3797

mitak

преди 11 години

Коментар на Борисов за терористичния акт на летището в Москва, направен пред журналисти по време на посещение в Токио януари 2011 г.: "...С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер... Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави."

3796

mitak

преди 11 години

...Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист..." - Бойко Борисов в отговор на въпрос на студенти, на лекция пред студенти за развитието на селските райони и бъдещето на България, юни 2011 г.

3795

mitak

преди 11 години

Ние знаем как да се оправим с адвокатите, дето искат да ходят в Страсбург. Веднага им изкарваме нещата и те се отказват вече да ходят в Страсбург." - Бойко Борисов пред журналисти в Слънчев бряг

3794

mitak

преди 11 години

Да си премиер е десет пъти по-лесно отколкото да си в МВР или кмет...Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи." - Бойко Борисов по Нова телевизия, 28 август 2009.

3793

ТТТТ

преди 11 години

МЯСТОТО НА БОРИСОФФ Е В ЗАТВОРА. РАЗОРИ ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСВА И СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕН. НАГЪЛ И *** БАНДИТ,В ЗАТВОРА.

3792

hoho

преди 11 години

предлагам да станем офшорна зона като някои държави и моментално да си вдигнем стандарта

3791

bg

преди 11 години

Кулминация на народния гняв,спрямо всички които ограбваха държавата 23години,ха сега да видя кой му стиска да яхне народния гняв от всички престъпници от всички партии

3790

муспи

преди 11 години

Не е важно че един *ен си отива, важното е да не дойде друтия и третия...

3789

mitak

преди 11 години

ГЕРБДоходите са замразени при постоянно скокообразно растящи цени на всички потребителски стоки и услуги.Икономиката е колапс, заради политиката на неизплащане задълженията към бизнеса от страна на държавата и ликвидиране на хиляди малки и средни фирми. Намаляване с над 500000 на работните места. Здравеопазването и образованието са в тотален разпад.Стопяване на фискалния резерв, национализиране и похарчване резерва на НЗОК.

3788

mitak

преди 11 години

Цялата база данни на Wikileaks от 251000 дипломатически телеграми съдържа само две имена на политици, за които SIMO/CIA/ЦРУ е потвърдило данни за участие в трафик на наркотици. Това са Бойко Борисов и бившият председател на хаитянския Сенат Джоузеф Ламбер.

3787

Анонимен

преди 11 години

Накарайте политиците да започнат да отговарят на простия въпрос : " Аз искам властта защото..?" Да обяснят точно защо искат да са на власт и да запишат всичко, което казват на хартия, за да може да се провери как и колко вървят ако спечелят.Без БСП-ДПС- И ДРУГИТЕ ! Говоря за новото политическо поколение, което трябва да спаси страната !

3786

murmashka

преди 11 години

Бойко трябваше да подаде отставката си още с избирането му .Но тъпанара дочака народа да го изгони.Сега им е ред и всички от ,,Герб" да са аут без право на участие в политическия живот! Плевналиев като бойково протеже би трябвало също да си подаде отставката!Той като президент дори палеца не си помръдна за да пресече кръвопролитията А за Цветанов сакционирал акцията на полицията СПРАВЕДЛИВ СЪД и доживотен затвор с ПЪЛНА конфискация на имуществото независимо кой сват или тъст му го е подарил

3785

Анонимен

преди 11 години

Бойко щеше да лъсне във Форбс, където няма нито един български милиардер

3784

Анонимен

преди 11 години

Как си ги говорите тия цифри, вярвате ли си? 2 милиарда лева? Това и да е вярно, трудно ще ме убеди ! В държава с БВП 50 млрд за 4 години трябва да крадеш по 1,4 милиона на ден !Вие май доста турски сериали сте изгледали !

3783

Анонимен

преди 11 години

Спестяванията на Бойко, по-големи дори от бюджета на МВР. Премиерът Бойко Борисов излиза от властта с 2 млрд. лева. По време на близо 4-годишното си управление, Борисов е успял да задели космическата сума ........