121

Анонимен

преди 11 години

До Българин във никакъв случай не гласувай за БСП и ДПС .

120

Българин

преди 11 години

Имам питане.ГЕРБ са неграмотни "калинки" Б.Б. е мутра.БСП са "***".Станишев е "СерГей"ДПС са -няма да изброявам . Доган е сополаДСБ са "измрели" Костов е ***"Атака" са пишман националисти. Сидеров е Болен"Движение на гражданите " са ренегати ,а Кунева е ПръмоваНяма да изброявам останалите. А сега ми кажете за кого да гласувам ? З

119

Анонимен

преди 11 години

Хора, граждани на Република България, какво правим??? Само се вгледайте в коментарите по темата тук и ще видите що за народ сме! Обиждаме се едни други и се ругаем на база политически пристрастия, а може би точно сега е повече от задължително да се обединим в едно цяло, в юмрук, който да се стовари с огромна сила върху управляващите! Сложете ръка на сърцето си и кажете кога сме живели по-зле?

118

varna

преди 11 години

"Заспала" Варна изрита Дянков, ред е на мутрата Борисов, но трябва и Бургас да помогне . . .

117

Анонимен

преди 11 години

Да си изберем видния политик-който скандира подобно ***-асфалт не ядем!Каква позиция по отношение на нещо,което е жизнено важно за държавата -пътища.И сега ще си го изберем отново ли-Европа му спря субсидиите-искаме отново инфлация 12% ли-справка Евростат инфлация за 2008 год.12%.Махнахме Дянков-сега да си назначим Румен Овчаров като доказал се виден крадец-затова ли ходихме по митинги-да ги сложим крадците?

116

ee

преди 11 години

Алоооо, орлоугу къде живееш бе, невиждаш ли, че в момента пак управляват *** и ДПС, само че му викат ГЕРБ. Това е все едно кучило! Личи че тук доста са заспалщините, които мислят че в момента управляват различни от комунистите! Жестоко се лъжете! Заради това не върви държавата към оправяне, те са все наследници на БКП.

115

Анонимен

преди 11 години

Никога комунисти,турци и царчета на власт-те затвърдиха позициите на БГ мафия.Видяхте ли кои видни бандити бяха на трибуната на последния конгрес на ***-до един набедени едри индустриялци окрали народа си-докарали държавата си до просешка тояга.

114

Анонимен

преди 11 години

Вчера бях на протеста в София.Наред с огромното мнозинство мирни и искренно протестиращи граждани имаше и малка част дрогирани *** от футболните агитки, на които явно някой1 им е осигурил бесплатно дрога и чиято единствена цел беше да провокират полицията за да стане някое меле.Аз искам организаториъе на протеста категорично да се разграничат от тая *** ,както и от призивите за предсрочни избори, защото по тоя начин ще се замажат нещата и енергията на протестиращите ,ще отиде нахалост пак

113

Анонимен

преди 11 години

Докато спяхме комунделите си изтъргуваха на верни синове и дъщери банки,заводи,фабрики,хотелчета и ги беляза с мантрата -предприемчиви и успели,а ние отнесохме ковашкия чук и етикет прости,мързеливи и затова бедни-до кога!!!!!!!!!!Никога вече *** на власт-те са мафията.

112

tttt

преди 11 години

Да му писне на човек от долните комунисти които най нагло се възползват от хорската мъка за предизборни цели. Нека всеки завърже баба си и не я пусне да отиде да гласува!!

111

Анонимен

преди 11 години

Е хубаво де,сега като дойдат *** и какво-Европа спира субсидиите,пък ние отново с главите в турския кинеф.

110

тони

преди 11 години

каквото и да се случи не бива комунистите да идват на власт .Видяхме ги какво могат за 24 години .България прилича на разграбено бунище нищо не направиха за тези години .В никакъв случаи не трябва да идват на власт тези мазни до болка втръснали ни физиономии .Те са доказали че не стават за нищо.

109

Анонимен

преди 11 години

Миков,ти защо не си мълчиш?!!!!!!!!Такива кражби като при тройната не е имало и по турско-хайде замълчете колективно.......

108

макето

преди 11 години

тия тъпанаре не разбират че не ги искаме сите требат нови ора умни и отговорни които и да подлежат на контрол от народа

107

ТИТИ

преди 11 години

БСП били *** а ГЕРБАВИТЕ какви са долни и ПРОСТИ ***.

106

Anonimen

преди 11 години

АКО ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕЗОЛТЗТ ОТ ПРОТЕСТИТЕ Е ИДВАНЕТО НА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ, ТО АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПРОТЕСТИРАМ

105

Анонимен

преди 11 години

Спрете да говорите от името на хората!Омразни политици!!!

104

Непопнящий

преди 11 години

Другарю Миков,накрая комунистите винаги искате прошка! Вече те видяхме колко пари струваш,нищо не е забравено!Вземи се скрий,защото и визията ти е противна!

103

фда

преди 11 години

тези стотинки са от *** кражби.

102

Специалист

преди 11 години

Знаете ли какво има всеки от нас във фактурата за ток? ЧЕТИРИ стотинки за пренос по мрежи ниско напрежение! - Това е пладнешки грабеж! Не ми е нужно да изчислявам, за да знам, че загубите по линията са многократно по-малки от самата консумация.