236

Анонимен

преди 11 години

Не се страхувайте да надигнете глава срещу поробителя. Изберете пътя на патриотизма или робувайте на памуковите плантации на ''Запада''.С години се опитвахте да избягате от истината ,като надрусани , сладкодумни пички , докато другите нации налагаха волята си върху нас. Как мислите се печели богатство и свобода ? - определено не е със сервитьорство и проституция ... със сигурност..

235

Килъра

преди 11 години

хахах Волене пий си хапчетата и си лягас. На народа му стана ясно, че не си никакъв националист или борец за права на хората, а поредния крадец влезнал в Парламента.

234

kolonia

преди 11 години

Ega da umre6 gowedo , da ti tegliat decata i da ne moje6 da mradne6 , da se spomine6 dano....bokluci sa maika ti i tatko ti 4e ne sa te pogubili otdawna...

233

Анонимен

преди 11 години

Сладка издънка, доказваща, че партиите ползват платени писачи по форумите и им пращат указания какво и къде да пишат, се разнася из Фейсбук. Сгафилият коментатор е с никнейм Wrornoxmaniak във форумите на Капитал и Дневник. В коментара си под статията Борисов освобождава шефа на енергийния регулатор Ангел Семерджиев той е забравил да изтрие партийните указания, в които пише, че текстът трябва да се публикува под коментар номер 15 и настроението да бъде разстроено. Иначе коментарът гласи: България по-добър премиер не е имала и няма да има никога. Само при господин Бойко Борисов

232

Анонимен

преди 11 години

Къде го всенародният герой, известен като Прани *** и Пунта Мара, напоследък заменено от Буда Мара? "Премиерът Бойко Борисов заяви, че не иска да е премиер на държава, в която народът се бунтува и не иска да разбере мерките. Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден", категоричен бе министър-председателят в интервю за bTV."

231

АЛ Пачино

преди 11 години

Игнорирайте коментарите ми,лапам пи.ки!

230

Ал Пачино

преди 11 години

Сидеров е комерсиален ***! Полуполитик,полумъж,***,каква атака,какви 5 лева!

229

Анонимен

преди 11 години

"Днес беше краят на ГЕРБ. Трябва да запомним тази дата - 17 февруари", каза пред БГНЕС той. Според Дайнов гражданите протестират срещу олигархичния модел на ГЕРБ да се разграбва държавата, да се плячкосва от близки до властта олигарси. "Тази съпротива прерасна в бунт чрез призивите за оставка на правителството. Най-яркият пример за това е случилото се във Варна, където жандармерията на практика подкрепи протеста на гражданите".

228

Анонимен

преди 11 години

Масовите протести в цяла България имат една особеност плакати срещу правителството и Борисов почти няма, тук-там скандирания. Гневът е срещу ЕРП-тата. Което подсказва как премиерът ще излезе от ситуацията. Ще удари монополите. Как? Няма много варианти. Трябва да развали сделките за продажба на електроразпределителната мрежа. И така ще спечели народната любов предизборно. Но всички заедно ще гризнем дървото. Има и по-интелигентен начин Досега нито един политик не обясни какво е в интерес на хората. Не обясни защо ЕК съди България и тя трябва да плаща глоби, защото не е либерализирала

227

Анонимен

преди 11 години

Народът най-накрая се събуди от дълбок сън и да не се спре газ до последно нямаме много да изгубим на който му е омръзнало само газ да си подадат оставката да не губим време колкото се може по скоро на изборите !!!!!!!!!!!

226

Анонимен

преди 11 години

Честито народе добре че се събуди

225

Анонимен

преди 11 години

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести народът е на улицата, това вече не са протести, а народна революция, вече не се протестира срещу цената на тока, а срещу цялостното управление на страната, връщане назад няма Честито народе добре че се събуди Волене натискай ние сме с тебе кой каквото иска това да си каже нигога за ГЕРБ

224

Гавра

преди 11 години

Аз да не протестирам за Сидеров и това подобие на човек с турска фамилия до него-Джамбаски.И без тях протестите ще продължат до победата .И без тях земята се върти......

223

Възмутен

преди 11 години

И ПОСЛЕДНО - НЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ТОЗИ ВЪШЛИВ САЙТ ДА ВИ МАНИПУЛИРА - ВОЛЕН НИКЪДЕ НЕ Е ОБЯВИЛ ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВОИ, А ПРОСТО Е КАЗАЛ:"Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака"КОЕТО СИ Е ВЯРНО И НЯМА КОЙ ДА ГО ОТРЕЧЕ, НО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ОБЯВИЛ ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВОИ! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ!

222

Възмутен

преди 11 години

НАРОДЪТ Е ИЗЛЯЗАЛ НА УЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРА, А КОГАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВА МАСОВО ЗА ГЕРБ, БСП И ДПС! И ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИРА... И ТАКА ДО БЕЗКРАЙ! ПРОМЕНЕТЕ НЕЩО НАЙ-ПОСЛЕ! ВОЛЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО ГОВОРИ ЗА ЕРП-ТАТА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ, ВСИЧКИ ГО МИСЛЕХА ЗА ЛУД...НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ! ЗА КАКВО НЕ Е БИЛ ПРАВ СИДЕРОВ? ПИТАМ?!

221

Възмутен

преди 11 години

НЕ НАРОД А ***! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? *** СТЕ И ЗАТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! ПЛЮЕЙКИ ПО ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО ВИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ И ВИНАГИ Е ГОВОРИЛ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, НЕ ПОСТИГАТЕ НИЩО! НЕ ПОСТИГАТЕ НИЩО КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ И ВИКАТЕ КАТО ДИВАЦИ НА УЛИЦАТА! НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ! НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЕДВА КОГАТО ВИ ДОЙДЕ УМА В ТЪПИТЕ ГЛАВИ И ГЛАСУВАТЕ ЗА ВОЛЕН! ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО, НЯМА ГЕРБ, НЯМА ДПС, НЯМА БСП! АТАКА! ПОБЕДА! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

220

Стоян

преди 11 години

До Анонимен Ние от Атака също не сме фашисти и расисти, просто искаме всеки да си плаща сметки за ток. Фашисти са ДПС и политиката на повечето правителства до ден днешен. Ако знаеш какво всъщност е фашизъм, понеже съм историк ще те насоча - това, което се случва през последните 23 години в Б-я на българите.

219

ctu

преди 11 години

До 257 АнонименАми тогава вярвайте на разни Иван Костовци,Меглена Куневи,Станишевци,Симеоновци,Б.Борисовци/Буда/ и другите подобни на тях престъпници,които през последните 23 години,ни ограбваха и ни доведоха до тази мизерия и нищета!!! Пак повярвайте и гласувайте за тях и още 23 год. ще ви ограбват,лъжат и мамят !!! Явно вие и други като вас,които мислят така,сте особен вид мазохисти и изпитвате удоволствие да се гаврят с вас по този начин !!!

218

Анонимен

преди 11 години

До ctuЧела съм достатъчно книги, господин Сидеров! Благодаря за съвета, все пак. Ако не бяхте толкова краен и вулгарен, може би, щях да ви вярвам. Уви, не е така!

217

ctu

преди 11 години

До 255 АнонименЕхоооооо.......господин Анонимен всичко в живота е политика и се развива и решава от политики!!! Първо малко се образовайте,прочетете някои дебели книги,щото явно не сте прочел нито една досега и после се изказвайте !!! Ниско интелигентните нямат място в България !!!