Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase