268

Анонимен

преди 11 години

Добро утро ГЕРБЕРИСТИ- БУДИСТИ Тайната на управляващите е, че не са тикви, а кухи кратуни

267

РГФ

преди 11 години

личният бунт трудно ще успее да роди нова партия до изборите", прогнозира г-н Павлов.ЕТО ТУКА Е ГРЕШКАТА НА ХОРАТА И БЕДНИТЕ-НЕКА ДА НАПРАВЯТ ЕДНА ПАРТИЯ "ЛЕВСКИ" ИЛИ "БЪЛГАРИЯ" ДА СЕ ИЗБЕРАТ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ А НЕ ПРЕДИШНИ ПАРТИИИ И ПРЕДИШНИ ПОЛИТИЦИ -ЕТО ГО ОТГОВОРА НА 23 ГОДИШНОТО РОБСТВО! КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА УТРЕ?бсп сдс? граб? КОЙ? ИЛИ дпс- А НА ПАВЛОВ ТАКА МУ СЕ ИСКА!

266

9876543210

преди 11 години

Преди 2 год. след подаден от мен сигнал до ЧЕЗ за авария - скъсани жици от стълба до вкъщи, идва аварийния екип и малко беше че изпълнението беше некадърно т.е. неправилно свързани жици, ами вместо да подменят изцяло амортизираните жици, служителите от аварийния екип излязоха с обяснението, че ръководството им дало нареждане да пестят от материали, и така част от старите жици си останаха, като нададоха малко нова жица и стана като нова риза, ама с кръпки, та за това протести до дупка без жалба.

265

Анонимен

преди 11 години

Искам да ви обърна внимание,че наличието на ЕРД-ва не е монопол, а точно обратното. Друг е въпросът ,че са твърде малко на брой и играят по- скоро като картел. Монопол е да купувате най-скъпата газ в ЕС от руснаците, монопол е да имате един АЕЦ от руссията и да се натиска да ви прави втори, монопол е да имате една рафинерия и тя да е руска......Докаро руссия не стане *** дума никога няма да сте свободни.........кучето на Българска мизери яе заровено на позитано и руското посолство

264

до 337 - анонимен

преди 11 години

ще ти счупя "колата"

263

Кабата е №1

преди 11 години

СДС са прави, ама чисто и ясно: Костов, Румен Овчаров, Милко Ковачев и Доган - в затвора, на мига, съд и затворЕй затова съм за СДС, не са известни, но са свестни

262

hm

преди 11 години

на тази снимка, няма ли поне 2-3 'лица от ромски произход'?

261

Анонимен

преди 11 години

е тикво утре ще излеза и аз ,а само зъбите ми струват колкото една лека кола ,но няма да понасям повече това високомерие на ***------------------------- И ти ли нямаш пари да си платиш тока?

260

Анонимен

преди 11 години

Тикво *** си с мир Ако не-- ще завършиш като Чаушеско и Кадафи

259

,,

преди 11 години

Българската полиция СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ . КОЙ ПАЗИ ТЯ??

258

Анонимен

преди 11 години

Казвайте къде е протеста за утре! Идваме!

257

varg

преди 11 години

Много Ушеви бе много нещо.

256

до il_cho

преди 11 години

щото ако почнете да биете хората сте загубили изборите от раз.Та те вече са загубили изборите. Но трябва бързо да се правят предсрочни, че сега вече, като знаят какво ги чака, ще падне голяма грабене. Като за последно, защото ще е за последно.

255

Довиждане Тошко

преди 11 години

"ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" (1996) - Потресаващи кадри!youtube/watch?v=FTt1MyXCfzs&feature=player_embedded#

254

Софиянец

преди 11 години

Утре от колко и къде ще бъде протестът ? Защо е толкова трудно да се намери информация ...

253

Анонимен

преди 11 години

Интересно, колко трябва да си беден, за да купиш домати през февруари и да отидеш да замеряш хората с тях...Някои хора през февруари не си купуват домати дори за салата...

252

до 316

преди 11 години

е тикво утре ще излеза и аз ,а само зъбите ми струват колкото една лека кола ,но няма да понасям повече това високомерие на ***

251

ДО ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 11 години

Роби на родните ни политици не искаме да сме и на техните двойни игри.Видяла ли си беден български политик?Защото играта им е една-обещания преди,извинения след,т.е. лъжи.

250

il_cho

преди 11 години

ииии както винаги сте се опитали да изкарате хората на протеста вандали... Хора, абе не бачка тоя модел отдавна, разберете, че в 21-ви век смисъл няма.Да не говорим, че властта сте с вързани ръце, щото ако почнете да биете хората сте загубили изборите от раз. Спрете се навреме!

249

Анонимен

преди 11 години

Айде бе глупци от БГДНЕС ЩО не пишете Сигнализирахте за неуместен коментар