238

offff

преди 11 години

По скоро недоволството трябва да бъде против престъпно ниските заплати и пенсии,това е цялата истина.Оттам ни крадат,оттам ни зарoбват.Незабавно минималната трябва да стане поне 700 лв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

237

Анонимен

преди 11 години

КУРАЖ БРАТЯ , НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ !!!тия са душмани и хич не са българи , даже и човеци не са !!!

236

до обедняла

преди 11 години

Дай си адреса ще ти пратя наколко фактури За м 11- 122лв За м 12-132лв След смяна на електромер последните две фактури са за 76 и74 лв По-добро доказателство здраве му кажи .Топлим се и готвим на дърва --------------------------- Сега сме 17 февруари и няма как да имаш четири сметки от ноември насам. *** се гръмни или се научи да лъжеш по-добре, офца....

235

Анонимен

преди 11 години

Одитите на ЕРП-тата са публични. Там се вижда , че са в добро финансово здраве и са на печалба , след облагането.

234

Анонимен

преди 11 години

Как така ЕРП не си слага печалба? Ти чуваш ли се какво говориш? Това е частно дружество и ако не печели фалира. Не виждам да са фалирали. Работниците им получават добри за нашият стандарт заплати.

233

Анонимен

преди 11 години

след като НЕК си сложи печалба и продаде ЕЕ на ЕРП и те си сложат печалба идваме ние.------------------ ЕРП не си слага печалба, а пренася тока до къщата ти.

232

Анонимен

преди 11 години

защо след като продаваме ток например на Турция там плащат по малки цени. ----------------------- Кой ти е казал, че плащат "по малки" цени? Електроенергията е стока като другите и няма какво да сравнявате цената на едро на границата с тази, което е на домашното табло. И после един завод не може да купува тока на цената на едно домакинство с една печка и един бойлер.

231

метин

преди 11 години

До ASIша те бия и ща *** кат жена и аз и братята хасан и шенер

230

ножът е опрял до кок

преди 11 години

Безгрижните времена на корумпираните политици и ДЕПУТАТИ от ВСИЧКИ ПАРТИИ отминаха!!! Проблема е тежко социален - 25 години хората биват крадени безобразно от кой ли не, доходите не помръдват, а цените растат непрекъснато и няма как да се покриват разходите. Този път е различно - ножът е опрял до кокала и това нито една партия не го разбира! Всичко oт 89 год се оказва схеми, корупция, измами, кражби и лъжи! Хората живеят под чудовищен натиск от страна на монополисти и държава за всичко!

229

Анонимен

преди 11 години

Ей , управляващите и други депутати , като сте толкова грижовни към народа елате и вие да си вземете от народната любов

228

Анонимен

преди 11 години

Всички на протест в 11 часа в големите градове стига сме стояли по конповете

227

Анонимен

преди 11 години

Извинете,в няколко статии ще цъкна copu-paste,но това е хубаво да се знае..offnews.bg/index.php/157418/diana-koyato-podpali-bunta-tolkova-hora-ne-sa-se-nadigali-ot-1997-a

226

Анонимен

преди 11 години

в Стара Загора къде ще се събират в11 часа?

225

Дупеску

преди 11 години

Ако станем автономия на някоя богата европейска държава може да се оправят нещата

224

ЛЕВСКИ

преди 11 години

на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БУДА погребва.ако е останала и цастица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БУДА.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ.

223

Чоко Боко

преди 11 години

Само да добавя, че не ме интересува нито една партия(дружество) и не членувам в такива. За мен те са сбирщина от крадци, каквито сме всички. Казвам крадци, защото всеки по един или друг начин краде от тази държава.

222

Чоко Боко

преди 11 години

Питаха ме, защо след като продаваме ток например на Турция там плащат по малки цени. Турците, заводи и големите консуматори купуват ел. енергия директно от производителите т.е АЕЦ или ТЕЦ. Ние плащаме средна цена от АЕЦ(15.3лв/Мвтч) ТЕЦ( 80-90лв/Мвтч) ВЕЦ(100-200лв/мвтч) фотоволтаични (230-400лв/квтч) и тн. Това са мисля производствени цени. Е след като НЕК си сложи печалба и продаде ЕЕ на ЕРП и те си сложат печалба идваме ние. Това е то бизнес. Нали това всеки искаше. Демокрация. Сега ще си я п

221

Анонимен

преди 11 години

За 23 години преход, или както там си го нарича всеки, това е ПЪРВИЯ протест за каквото и да е в Свиленград. От този факт могат да се направят поне 2 извода: 1. Гражданското общество в България вече се е пробудило; 2. Грабливата шайка начело с Набудената ТИКВА им остава по-малко от 5 месеца в управлението на страната.

220

консервата

преди 11 години

абе,в българия е много скапано бе.....

219

селю

преди 11 години

жалко,за народа ни.толкова измъчен,лъган,краден,ограбван,унижаван от помиярската "държава българия".мръсен ***