258

До 420

преди 11 години

Ти не си в ред.Пийни си хапчето и се махай да не мърсиш пространството.

257

Възмутен

преди 11 години

Призоваваме хората от цялата страна да дойдат утре в София на насрочения в 11 ч.протест за да покажем,че сме единни и няма да се откажем до решаване на проблема.Не стига,че сме роби на тези,които избрахме,ами и чуждите монополи искат да ни заробят.СТИГА ВЕЧЕ!

256

ФАКТ

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО ГО СПАСЯВА ББ Е ДА НАПРАВИ НЕЩО С ПАЗАРА НА ТОКА В ПОЛЗА НА ХОРАТА , А НЕ НА МОНОПОЛИТЕ ИНАЧЕ СИ ОТИВА ....

255

Анонимен

преди 11 години

Нема да протестирам, щото не искам да ми яхнат протеста ***. Ше седим у панелката и ше чекам истинския анти-*** Буда да ме опрай и осъди ***!

254

Анонимен

преди 11 години

Главата ти отчита по-малко! Не само аз имам подобни оплаквания станало е масово и видиш ли аз не вярвам това да е проста случайност, че на всички им били счупени електромерите та за това и сметките били по-малки. Звучиш като тия от ЕРП, сметките ни високи, защото увеличение имало, пък хората си седели по къщите през почивните дни пък не знам си какво и т.н. bullshit Всеки да излиза утре няма какво да се обесняваме повече.

253

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 11 години

РЕВОЛЮЦИЯ . РЕВОЛЮЦИЯ .РЕВОЛЮЦИЯ

252

Анонимен

преди 11 години

преди два месеца ми смениха електромерчето от ЧЕЗ мафията и познайте на следващия месец дали не ми беше по-висока сметката, при условие че времето си беше сходно топло----------------- Ами това е защото стария ти електромер е бил повреден и е отчитал по-малко.

251

Анонимен

преди 11 години

Цяла България да се стече в София и да продължи протестите си,тези *** в управлението,които не виждат нищо друго освен собствените си печалби ,няма да подадат оставка и да си отидат,защото т.нареченият министърпредседател пита/какво искат тези долу/.Когато Смирненски пише Приказка за стълбата,сякаш има пред вид образа на Бойко Борисов и сие шайка.

250

Анонимен

преди 11 години

сега е момента както е тръгнало да изгоним всички мутроолигарси паразитиращи на гърба ни вече цяло поколение и които докараха цял народ до бедност..мизерия и болести.!

249

Анонимен

преди 11 години

"Продаването на държавни дялове от икономиката без визия,за развитие на самата икономика,визия за икономически модел,без визия за социален модел ,унищожава социалната функция на държавата".Дянков,кого САЩ внедриха в България с единствената задача да унищожи българското население и да освободи удобния за тях стратегически терен.,подпомогнат активно от управлението на страната,той се дправя много успешно и получава съответно възнаграждение от господарите си.

248

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да не им се иска на тези ужасполитици,които юнашки крадат от населението,време е да се одържави енергопроизводството и енергоснабдяването,защото в противен случай всеки следващ,който ще им плати поголама комисионна,ще получи правото да експлоатира единствената печеливша позиция.Енергоразпределението по райони се счита за естествен държавен монопол,който е преостъпен на чужди фирми,които се обогатяват за сметка на крайния потребител.

247

МАФИЯ-ЕРП

преди 11 години

Наглеца грозник Румен Овчаров, ямболският мазен масон Сашо Дончев-"Овергаз", селският тарикат Борис Манчев - "РИСК Инженеринг" , мафиота измамник Христо Ковачки-"Брикел"ТЕЦ "Марица 3", ТЕЦ "Бобов дол", ТЕЦ "Република" Перник, и ТЕЦ "Сливен", напористият мафиот Красимир Георгиев-"Фронтиер", Иво Прокопиев-"Каолин", американските "Марици" и куп други алчни кръвопиици и измамници, заедно с ЕРП-тата и корумпираните политици от всички партии са причина хората да стоят на тъмно и студено!

246

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ- MAY TI SI ZA KOLENE ,,GEROY4E,,

245

BAY PANDEL

преди 11 години

До Онзи- PI4 ,BEGAY NA PROTESTA. DECATA TI TRQBVA DA JIVEQT 4OVESHKI

244

Анонимен

преди 11 години

карта на участващите в протестите градове тук maps.google.bg/maps/ms?msid=203593551400096057226.0004d5cfb3332182c8d63&msa=0 с линкове към фб с инфо за час и място!

243

Анонимен

преди 11 години

Протеста утре в София ще започне в 11 часа на МИЕТ ул "Славянска" 8

242

Анонимен

преди 11 години

В колко часа и къде ще бъде протестът в неделя в София??

241

Анонимен

преди 11 години

Не искаме да плащаме *** ток!

240

ПРОТЕСТА Е НУЖЕН!

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ---ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ!!!!ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ---ДОКАТО СЕ РАЗБИЕ ,ЧЕРВЕНИЯ ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ!!ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ---АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В НОРМАЛНА БЯЛА ДЪРЖАВА ОТ ЕС!"СОЦ-***"....ТРЯБВА ДА УМРЕ И В ЕНЕРГЕТИКАТА!!!СЕГА И ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!

239

Анонимен

преди 11 години

Платените драскачи да не ми плямпат глупости как големите сметки се дължали на увеличението и как нямало измами от страна на ЕРП-тата. На мен преди два месеца ми смениха електромерчето от ЧЕЗ мафията и познайте на следващия месец дали не ми беше по-висока сметката, при условие че времето си беше сходно топло и ред други фактори поради, които не би трябвало да има такава голяма разлика във фактурите. А тези простотии в медиите, че в БГ тока бил много по-евтин от други страни в ЕС са пълна лъжа.