82

Анонимен

преди 11 години

Проверихме. Ще платят 600 млн, при това решението подлежи на обжалване. Малко ли ти се виждат? А ти я провери за кой се оказва, че работи в момента съдията дето реши, че Самсък не били откраднали дизайна на iPad в Англия!

81

Анонимен

преди 11 години

Всичко се изтърва. Е и? От 6 години ползвам само iPhone, как пък не ми се е налагало веднъж да сменям панели.

80

Анонимен

преди 11 години

Моля ти се пич, отсега нататъ си купувай само прецизно изработен алуминий. Недей си купува капаците на галакси 3 или който мислиш там за зле. При изтърване проблема на айфоня не е че се драска алуминия. Това е най малкият проблем. Не съм го мислил изобщо. Проблема е че ти се налага да сменяш панел, ако желаеш да се наслаждаваш на красотата му. А телефоните се изтърват. Както всички знаем...

79

Гост

преди 11 години

Какаво значи кой корпус бил по-добър - алуминият със сигурност изглежда много по-добре и е доста по-прецизно изработен от капаците на Галакси С3. Ама като се изтървял бил се драскал - еми да, има много неща дето като не ги пазиш заприличват на нищо, което обаче далеч не означава, че не са качествени, всеки си преценява какво и как да ползва.

78

Анонимен

преди 11 години

Щом не ти харесват самсунгите, купувай си нещо друго. Но да ме убеждаваш в неща, дето не са верни... А пък като вземете да плюете пластмасата и да хвалите алуминия и вече не знам какво да кажа... Че ги имам и двата и е очевадно кой корпус е по - добър...

77

mindo

преди 11 години

86 Пич, някой каза че андроида се спуквал да забива. През ръцете ми са минали доста модели. Да не казвам голяма дума, но съм купил около 10 смартфона включая и един айфон. Последния е нексус 4 за жената. С инсталациите и потдръжката съм се занимавал само аз с изключение на айфона, който е на лапето. И като изключим бавенето при зареждането на някои тежки приложения, нямал съм сериозни проблеми. За разлика от айфона, но то е щото лапето се занимава с него. Идеята е: зависи кой го пипа.

76

Анонимен

преди 11 години

И това , че не си видял забиване на Глакси 2 не означава, че такова е невъзможно или пък, че и аз не съм го виждал. Видях го на С3 - равносметка - за месец влиза за трети път в сервиз - набираш номер, но звук при разговор не се чува, лагване, нереспонсивен хоум бутон. Е това ли е качесвто, айде стига.

75

Анонимен

преди 11 години

Тоест пробвал си всичко и Самсунг са най-яките. "Просто ми е смешно някой като почне да припада по едни и да хули други, като че от това зависи живота му"Ми това явно го казваш за себе си. То излиза, че Самсунг са е гати премиум бранда. Не отричам технологичните им разработки, но при телефоните, че и при телевизорите са далече от високо качество. И може да има качествена пластмаса, но Самсунг определено не ползват такава и за това са оплювани в почти всички ревюта на поредното им Галакси.

74

mindo

преди 11 години

НА нексус 4 съм виждал проблем с GPS апликация след ъпгрейд, който никога не се е повторил след рестарт. За продуктите от висок клас на самсунг - еми не знам, последните тестове из някои издания показват че самсунг и лг са най - добрите във високия клас тевизори, примерно. За промишлени устройства няма да говоря, не съм се занимавал с това от години. Навремето в азия и латинска америка ги предпочитаха пред сименс и то не заради цената. Но щом казваш, сигурно и с корабостроенето си в час.

73

Анонимен

преди 11 години

За разходите за корпуса за алумин и пластмаса: ами можем да сметнем кое струва повече, кое е по - ефективно и т.н. Моторола използват кевлар в някои телефони. Да са станали хитове? Всеки използва каквото му се иска или му харесва. Просто ми е смешно някой като почне да припада по едни и да хули други, като че от това зависи живота му. А понякога приказва явни глупости. Аз така и не видях забиване на моя с2. На НТС wildfire s съм виждал забавяне,но не заабиване.

72

mindo

преди 11 години

ДА пич. Само забравяш, че карбина, кевлара и доста други материали са от средата на 60 - те години на миналия век. От тогава дори и в България са произведени по - добри материали. Модификацията на качествата на пластмасите е достигнала такова ниво, че ти е бедна фантазията. А съм сигурен, че говорейки за некачествените пластмаси на самсунг си ги тествал всички... Щото аз тествах корпусоте им на велоалеята и резултата беше ясен: над 100$ до сега за смяна на панели на айфон и нито стотинка за Сам.

71

ggcv

преди 11 години

Samsung sa NOMERO 1. Qbalkite imat 4ervei

70

Анонимен

преди 11 години

И mindo, ти си имал доста *** твърдения и изцепки, не върви да наричаш нечие чуждо мнение тъпо, само защото не изразява припадане по любимите ти корейци.

69

Анонимен

преди 11 години

Нивото на самсунгските Галаксита съм го изпитвал не веднъж - забиване, циклене, лагване по 2 секунди при натискане на хоум бутона за изход от приложение, надиране на пластамсовия "висококачествен" корпус и т.н. А да ти е хрумвало, че освен алуминия може да се ползва карбон например??? Самсунг не го ползват, защото искат да икономисат от разходи за корпуса, а не защото пластмаската е тъй практична, както ти твърдиш. И Самсък никога не са произвеждали продукти от висок клас.

68

Анонимен

преди 11 години

Нарича се качествено проектиране и управление на щетите от евентуална потребителска небрежност. Нивото на проектиране на Епъл е твърде ниско за да вкарат такива елементи в проектите си.

67

Анонимен

преди 11 години

75 според теб една компания, която произвежда кораби, скоростни кутии, дисплеи, електроцентрали, микропроцесори, автоелекртоника, промишлена автоматика и да не изброявам, че няма място, има проблем да произведе алуминиев корпус? Тъпо твърдение, меко казано. Причината корпусът да е пластмасов е елементарна и очевадна за умите хора с малко инженерна мисъл. Напринер аз и сина ми сме си изтървали телефоните по няколко пъти. На хлапето всеки път му сменям панел, а моя няма и драскотина.

66

Анонимен

преди 11 години

И за сведение ползвам продукти на Епъл, а не на HTC, но това не ми пречи да забелязвам, когато някой друг също прави качествени продукти с особено внимание към дизайна им. Айде точи още лиги по вездесъщите Самита, акъл за друго явно нямаш ;)

65

Анонимен

преди 11 години

Брей комплексите на Самсък потребителите пръщят с всичка сила. И как точно реши, че съм селянин, само защото съм дръзнал да кажа, че Самсунг правят евтини, но некачествени телефони??? А да забеляза, че говоря в бъдеще време, а бе ръб??? С пускането на качествено изработен телефон HTC ще издухат пластмасовите пръчки на жълтурите. Още повече, че са оптимизирали доста по-добре Андроид за хардуера си.

64

Анонимен

преди 11 години

Все си мислех, че и балканските селяни ходят в университети в чужбина. Че някои от тях и работят там. А кой влиза да коментира тук е отделен въпрос. Верно има някои големи селяни.

63

Анонимен

преди 11 години

Да е пич, ти си най - големия разбирател отсам екватора. И си единствения разработчик в тоя форум със някакви реални познания и умения.