37

H8R

преди 11 години

Безмозъчни плазмодий вЕрващи в невидимия човек в небесата - за това си заслужавата мизерните заплати и сметките по 2000 леа от Е-ВЪН , Е-*АН и ЧЕЗ .... А аз си мислех че е типично само за RETARDERICA да има RELITARDS --религията - извинението на *** че не прави нищо за да промени помията в която е принуден да живее Много водородни бомби му требват на този свят - около 99% от помията требува се измете

36

имигрант

преди 11 години

До: номер 56Не става въпрос дали аз искам да приема твоята гледна точка или ти моята, поради простия факт, че първо аз не можах да видя каква ти е гледната точка, а пък ти не искаш да видиш моята гледна точка. Еми - при липса на желание, смятам че не става въпрос за хомо сапиенс. Хомо сапиенс означава мислещ човек.Ти каза че си само човек.Не можах да разбера поне потърси ли в гугъл това което ти казах или просто както талибаните вярват в джихада така и ти вярваш, че си примерно атеист???

35

e

преди 11 години

Не приемайте "белега на звяра",койот е описан в Новия завет и които се поставя от православие и католицизъм на "дясната ръка и челото"-това също е описано в Завета. Нито участвувайте във "Великя Вавилон"на религиите.Вярвайте в Господа Исус,Който е описал всичко !

34

e

преди 11 години

Не приемайте "белега на звяра",койот е описан в Новия завет и които се поставя от православие и католицизъм на "дясната ръка и челото"-това също е описано в Завета. Нито учащвувайте във "Великя Вавилон"на религиите.Вярвайте в господа Исус,Който е описал всичко !

33

Анонимен

преди 11 години

На снимката- операция Син лъч... :-)))

32

e

преди 11 години

До: lev***lev.vaОтносно: до Ватиканат>>>"като грам от ясно небе"Дата: Вторник, 2013, Февруари 12 13:47:08 ЕЕТЧуйте вие от Ватикана.Че не служите на Бога,то е ЯСНО,но големия проблем,че въвличате и вярващите в Господа,не да вярват в Него,но в "звяра' на православието и католицизма.Не е ли по-добре да отхвърлите този нечист дух на когото служите,в противен случай,щете-нещете-ще пиете"Чашата" !Това ви го казвам добронамерено,но после да не кажете,че не съм ви го казал.

31

Анонимен

преди 11 години

До невярващ в атеизмаA пък ти ако се разчоплиш малко, ще осъзнаеш, че дори вярващите не вярват с Бог.

30

do 45

преди 11 години

Истината си е истина,тя няма много лица.Многото лица на "истините" са на реелигиите ,защото те са дело на дяволът,който е лъжец и човекоубиец.Така бе представена и Божията истина от православието на "звяра".Подобно правят и другите реллигиозни водачи-ходжи,будистки,юдейстки,крави-водачи и всичките от поредицата "Вавило/Блудницата"

29

Алекс

преди 11 години

До имигрант:Човек съм. Не съм съгласен с теб. Както казах няма да споря. Не ме интересува в какво вярваш нито имам желание да споделяш моята гледна точка. Сполай ти. :)

28

имигрант

преди 11 години

До: номер 52Да, абсолютно съм съгласен с теб!Атеистите вярват в Ленин и неговите пророци Маркс и Енгелс!А да обобщим темата за атеизма: Според мен твърденията от рода на "Има Бог" или "Няма Бог" сами по себе си представляват оксиморон. Каквото е и понятието за "вечен двигател" или "светла тъмнина", "близка далечина" и т.н. Не може да твърдиш нещо че го няма, след като не си го дефинирал (а и не можеш да го дефинираш!!!).

27

СВЯТ

преди 11 години

НОВИЯТ ПАПА ТРЯБВА ДАЕ ОТ АРМЕНИЯ ЗАЩОТО В Т.В .СКАТ ПОВЕЧЕТО СА АРМЕНЦИ

26

имигрант

преди 11 години

До: номер 50 (Алекс)Буахахахахаха, Алекс ти папагал ли си или човек???Да, ако си човек, навярно ще се съгласиш с мен: Наистина живеем в ерата на гугъл.И ако наистина, ама наистина си съгласен че е така, виж напиши сам в Гугъл "Pontifical Academy of Sciences" и сам погледни какво ще ти излезе.Признавам си, аз като бях малък едно време си мислех че можех да измисля вечен двигател, но после осъзнах че съм се заблуждавал. Виж и се осъзнай и ти!!!

25

невярващ в атеизма

преди 11 години

Според мен ако ги разчоплиш малко повече,ще се окаже че дори и атеистите вярват в Бог,пък била и тази вяра да не е по Библията а някаква персонална вяра в Бог.Според мен истинските атеисти са изключително малко и донякъде Библията Ги създава защото съгласете се че Тя е малко демоде!Според мен дори атеистите вярват в някакъв си свой Бог и Той е също толкова истински колкото този на фундаменталистки вярващите.

24

))

преди 11 години

хе - сега ще е супер религиозно като изтипосат черния за папа - доживяхме )) -мамуни в космоса

23

Алекс

преди 11 години

До имигрантБуахахахаха, човек дори няма да споря с тебе. Живеем в ерата на Гугъл. Сериозно ти казвам не се излагай :)

22

имигрант

преди 11 години

До: номер 27Пич, ти си този който чупи ***. Защото "религията се родее с науката" както се изразяваш от много отдавна. Или ако бъдем по-точни, историята на Понтифическата Академия на Науките датира още от 1603 година, когато е основана под името Accademia dei Lincei. И не, не е вярно, че учените са се "опитвали да докажат че Земята е кръгла" - този факт е бил винаги известен и не са го отричали дори от Инквизицията. Отричали са хелиоцентризма на Слънчевата система.

21

Алекс

преди 11 години

Интересно дали вярващия като се простуди дали отива на доктор или при отчето да го пречисти. Ако приемем че "хаотичното освинване" е дало доктори на света а не са осенени със знания свише.Да не говорим че на атеистите не им пука особено за религията, докато ако някой каже "няма Бог" ще трябва да търпи проповеди (за негово добро :) ) до откат. (малко съм пристрастен че изгубих добър приятел в една от християнските секти).

20

имигрант

преди 11 години

До: номер 38Така. Значи казваш, цитирам: "31 - Религията и науката са две ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ."Това твое твърдение е доказателството, че никога не бива да си мислим, че знаем всичко и че не можем да сгрешим!Ако това твое твърдение приемем че е истина, би ли ми обяснил тогава факта, че съществува Понтифическата Академия на Науките?И не само че съществува отдавна, но и много от нейните членове са нобелови лауреати и специалисти в такива области като неврохирургията и генетиката!!!

19

до 43

преди 11 години

Много ми е мъчно за теб ,щом ти трябват правила за да живееш добре и да не правиш никому зло! Истинската свобода е да се отърсиш от подобно мислене и да имаш отговорност за постъпките си! А не хоп ,три пъти "Отче наш" и всичко ти е простено...Най- много ме дразни в такива като теб налагането на мнението ти ,като че само ти си прав. Истината има много лица , а налагането само на едно, е принуда и надали твоя Бог го приема за добра пъстъпка.

18

Атеист

преди 11 години

Атеизмът не е "реакция" срещу каквото и да било - това е просто вид осъзнаване, пробуждане.Това означава човек да разбере, че не съществуват богове, и че само кове съдбата си.