70

Анонимен

преди 11 години

Ей ***-ам-у, селяните още не са си изпили виното и ракията от миналата година . . .

69

Анонимен

преди 11 години

aide eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2-ri ahmet dogan

68

До Анонимен - 77

преди 11 години

До Анонимен"от както е ГЕРБ нещата се подобряват" - Моля уточни кое се подобрява точно?Доходите на хората, безработицата, кое? Защото аз и много мои познати са със замразени или намалени доходи, а цените са все нагоре. Конкретно - кое се подобрява при герб ?

67

Анонимен

преди 11 години

Има нещо не наред в този форум. Опитвам се да сложа "плюс" на коментар в подкрепа на Борисов и като рефрешна виждам, че коментара на ми е отразен. Има външна намеса в днес.бг.

66

8888

преди 11 години

Много го "обича" народа тоя Тиквун , как да не вземе втори мандат .

65

Анонимен

преди 11 години

Много омраза в този форум към Бойко бе. Май всички недоволни от живота се събирате тука да оплювате бате ви Бойко. Е като беше другаря ви Станишев на власт милионери ли бяхте всички? При мен преди беше зле, от както е ГЕРБ нещата се подобряват.

64

Анонимен

преди 11 години

Как веднага са го хванали този, а измамниците, които обират 100 годишни пенсионери все се измъкват?

63

До Колев

преди 11 години

Човече ти наистина не си добре. Прегледай се по най-бързия начин. Такава злоба е просто патологична. Ако не ми вярваш попитай и някой друг.

62

atanas

преди 11 години

колкото наближават изборите, толкова истерията средкомунетата и *** расте от страх че няма да могат да се настанят на софрата

61

От 69

преди 11 години

Този, който ми сложи минуса спешно да си вземе направление от личния лекар и да се прегледа при психиатър. Но подробно да разкаже какви оплаквания има, какви привидения, какви гласове чува и т. н. За да е успешно неговото лечение, анамнезата е много важна. От мен пожелания за успешно лечение.

60

до Колев

преди 11 години

Ха така, сигурно те са същите, дето са организирали и 'атентата' срещу Доган ;) Брей, много общи неща между агент Сава и агент Буда имало..... ;)

59

До Колев

преди 11 години

Човече не се гневи толкова. Ако имаше справедливост в България следващият арестуван трябва да е самият Борисов. Като мотиви могат да се посочат хиляди. Ще се задоволя само с тъмното му минало и геноцида към българския народ през последните три и половина години. И бъди спокоен, не съм от БСП, нито съм бил от БКП. Цял живот съм бил безпартиен. Така, че не ми лепи етикет "комунист". С чиста съвест съм.

58

Анонимен

преди 11 години

Браво на този чавек.Крайно време е някой да ни отърве от бойко тиквата и неговите платени *** лизаци гербери

57

Анонимен

преди 11 години

Скоро време цялата държава ще е в затвора заради заплаха към ББ :D

56

до 59

преди 11 години

алу не обиждай село караджово,като оставим ,че николета лозанова е от там там живеят много лекари,адвокати,свестни и трудолюбиви хора,е едва ли подръжниците на гроб са повече от един файтон,но това показва колко са умни

55

Анонимен

преди 11 години

Eeeee, много аматьорски подход - от мобилен телефон... тс тс тс

54

имигрант

преди 11 години

Ами ... сигурно няма пари да си плати тока и парното човека - решил е че в затвора ще му осигуряват безплатно всичко, плюс храна. Най-малкото топла супа всеки ден.

53

до 57

преди 11 години

няма да е лятото ,по-скоро ще бъде-ако излезат истините кой ни говореше поучително последните 13г.лошо ще ви стане е тогава ще бъде весело

52

Анонимен

преди 11 години

До ЛАСКакъв е тоя Буда дето толкова често го споменавате? Да не е оная партенка, дето я пуснаха от БСП пък тя излезе чист кьорфишек. И ако Буда е снасял информация на БОП срещу СИК и ВИС, се разбира злобата ви комунистическа, та нали и двете силови групировки са ваши и вие си ги създадохте. Явно затова го мразите толкова информатор Буда (макар да не е приемал де)

51

Здравейте,драскачи!

преди 11 години

"Категорично ние правим това да насърчаваме нашите симпатизанти да пишат по форумите.При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията "Дигиталният дневен ред и новите медии: Ролята на партиите и гражданското общество", организирана от IAB България."