277

Анонимен

преди 11 години

ЗА МУТРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ ВИНАГИ ИМА ОПАСНОСТ

276

ьй

преди 11 години

Ето този на снимката е политака ,който насажда етнос омраза,,сееи раздяля народ ,нас.място,област според политическите си разбирания на Герб-гробарите.В моят край в,който няма и един турчин сме в същото положение както Търгомище,Опака,макар че кметът ни е симпатизан и избран с подкрепата мутрогербарите.Наслука!

275

Анонимен

преди 11 години

Цветанов ти сега ли го констатира !и поради линса на държавност

274

магистралка

преди 11 години

Е за кво са им на българята от Търговищко пътища? Ми да ходят по магистрали!!! Ще почакат 10-20 години и с токчета и лачени чепици по магистралите до магазина, до шkолото, до работата (ако тогава не са тотално безработни вече). Все недоволни, все не усещат светлото бъдеще, което ни чака нас, ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ, ПРАВНУЦИТЕ НИ... Все искаме СЕГА, НЕ НЯКОГА(ех, поете ...)

273

681

преди 11 години

"Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението"Народът: Демокрацията е в опасност, от липсата на управление!

272

Balgarin

преди 11 години

Демокрацията е в опасност точно при вашето управление!

271

Изследовател

преди 11 години

БУДАизмът е нова религия разпостранена сред неграмотните слоеве от населението, засега само на територията на РБългария. Характеризира се с идолизирането на НЕГРАМОТЕН КРИМИНАЛЕН СУБЕКТ, който какъвто и ГАФ да направи - ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН... БУДА винаги е прав!!!О САННА!!!

270

Анонимен

преди 11 години

Долу бойко тиквота и негови *** и лизаци от герб

269

хух

преди 11 години

за първи път видял какво са лоши пътищта???Ай сиктир бре, ти какво от Вас 20 години ли не си излизал, ***

268

imi

преди 11 години

Вие сте виновни за беднотията на българският народ. Ходите само и целувате задниците на този и оня.Не ви интересува как живееме ние.Ама какво да ви интересува , вие имате пари да жиеете и то качествено, а ние вегитираме. Никой да не гласува за вас, това ви пожелавам. Ионова пишлиме ще застава на страната на енергообиржиите.Жалки сте ка то се мъчите да ни правите на ***. Целият народ трябва да е на улицата.

267

народа

преди 11 години

мафията е в управлението и от там идва опасността за демокрацията в държавата ни .Това е толкоз просто и логично .Рибата мерише от към главата господин шест апартамента

266

МУСТАФАР

преди 11 години

НЕ Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ОТ НАРОДА Е, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК СЕ БРАНИ СВОБОДА. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ, ЗАТОВА ТРАЙТЕ СИ БЪЛГАРЕ, НЕКА ПРАВОИМАЩИ МАРОДЕРИ ДА *** ВАС И ДЕЦАТА ВИ, ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ, ДА БЪДЕТЕ ТРЕТИРАНИ, КАТО ЖИВОТНИ.

265

Че

преди 11 години

Кое какво е? При социализма диктатура на пролетариата а при демокрацията (капитализма) диктатура на икономическия елит. За народа демокрацията е лошо нещо но за икономическия елит по добро от нея няма.

264

Анонимен

преди 11 години

Управлението на ГЕРБ - МОШЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

263

Онуфрий ІІ

преди 11 години

"Който не е с нас, е против нас". Браво на г-н Министъра. Да не говорим за доброто му зрение - цял мандат гледа, и чак сега видял какво означавало лоши пътища. Обичам Властта. Що ли не се оженя за Нея, 'баси ?

262

pepo

преди 11 години

Тоя гАз разпран усвои риториката на Буш-младши - "демокрацията е в опасност"!!! Ей, аман от разни травестити, дето си мислят, че народа не вижда какво става!

261

DDD 67

преди 11 години

Цецко, абе за каква демокрация бълнуваш бе, ***! Смляхте дребния и среден бизнес, замразихте доходите на хората, превърнахте България в мутренско сборище, а ти ми бълнуваш за демокрация! Оня другия ***, големия мъж Буда къде се покри? Или, понеже се задават избори, почнахте да замазвате? Няма да ви мине номера!

260

БУДАла

преди 11 години

Само военно положение не бяхте въвеждали, тикви смотани!

259

е

преди 11 години

Мутрофашист говори за демокрация?! Шега? С дейното участие на фашистката хунта ГЕРБ, демокрацията се превърна сама по себе си в опасност за България. А и честно казано, за 23 години "демократичен" опит какво научихме - унищожена икономика, рекордна безработица, приватизирана държава, мутри и *** в управлението, хиляди човешки съдби обединени около кофите за смет и все по-розова перспектива, подчинена на чужди корпорации и интереси. Тъй че Цветане, еб*ем ти и демокрацията, шuбан популист!

258

Анонимен

преди 11 години

Разговор по телефона: Ало Симеон Дянков ли е ? Не имате грешка тук е Цветан Цветанов. А нищо и ти си същото ла..но.