233

не плащайте!

преди 11 години

На гърба на фактурите от топлофикация София е посочена СРЕДНА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРА за месеца по данни на НИМХ към БАН, при това накрая е посочена същата и за предходната година. Ноември 2011 - плюс 2,9 С Ноември 2012 - плюс 6,82 Сдекември 2011 - плюс 1,4 Сдекември 2012 - минус 0,8 СКато се оправдават с "необичайно ниските температури" и ЕРП-тата, и топлофикациите, мислят ли, че не знаем какво пише на гърба на фактурите ни? Какво му е необичайното на декември? Средната температура не е стигна

232

Българан

преди 11 години

Ама нали не щем да сме зависими от руски енергийни суровини! Как ни е австрийския енергиен монопол? *** народ високи сметки за ток и парно!

231

коментар

преди 11 години

Беаво Драгане.А ти да не си в будна кома.В момента не ни управлява нити Симеон , нито тройната Коалиция.Явно сме си казали и мнението за тях.Сега ни управлява Б.Борисов и ГЕРБ. И точно сега хората изразяват мнението си и за тях,Та с две думи искаш да пишеш , че и те са същите *** , като предишните ,А?Ами кажи си го направао.

230

Петров

преди 11 години

Чакайте като излязат от експлоатация блоковете в Козлудуй и запонем да внасяме ток от Румъния и Турция. Десетина годинки ви давам!

229

Българан

преди 11 години

А Белене можеше вече да работи и да прозвежда евтин ток! Вместо да плащаме глоби за замърсяване от американските ТЕЦ ове на Костов.

228

Анонимен

преди 11 години

ne plashtaite bre .

227

Анонимен

преди 11 години

До Учасник 6TE SAM TAM

226

дедо поп

преди 11 години

Чада мои, ами когато тя беше ваша що не я щяхте,ами я дадохте на разни мошеници и крадливи елементи? Сега ще има мнооого да чакате да стане тая!

225

Анонимен

преди 11 години

Искрени поздрави и стискам ръцете на протетиралие. Винаги съмм участвал в подобни мероприятия, но днес нямаха възможност, иначе какви граждани сме, ако нямам позиция и не я отстояваме, превръжаме се в овце!Пожелавам като вълна тази борба да залее българските градов и да си върнем България веднъж за винаги!!!

224

Учасник

преди 11 години

Следващият път вместо да стоите анонимно и удобно пред мониторите и да пишете колко сте недоволни елате с нас навън, да станем 70-80000 пък тогава да ги питам НАКЪДЕ ДЖАНАМ.

223

Сф

преди 11 години

На митинга срещу монопола на Топлофикация днес в София се събраха около 7-8 000 човека, а електронните медии почти веднага след този митинг започнаха да разпространяват една лъжа - били се събрали само 3 000 !Изглежда, че онези, които дърпат конците на тези медии, са много изплашени от народния гняв и се опасяват, че може да загубят част от хайдушките си печалби!

222

Драган

преди 11 години

До Анонимен По времето на тройната коалиция колко пъти вдигнаха цената на тока ? А по времето на Симеон , колко пъти вдигнаха цената на тока и с колко процента ?Долу БСП ! Сбирщина крадливи безбожници !

221

Крис Слав

преди 11 години

Не е луд, който яде баницата, а който му я дава! Управляващите нека се замислят, че снегът и Снежните топки са на стопяване, доматите са скъпи за похабяване, а народната любов е на изчерпване и не е безкрайна.....

220

коментар

преди 11 години

Благодаря .Драган.Точно това си и мислех. Миналата година беше адски студ. И сега да се оправдават с това, значи нещо генерално е сбъркано в Топлофикация.Заплатитие ли, загубите ли,посредниците ли,нещо е сбъркано и то много в Топлофикация.В тази страна живеят хора , които не могат да дават заплатите и пенсиите си , само за да плащат сметки.И определено съм на мнение , че в ДКЕВР се въртят много пари.Надуваха ми главата ,как сме намалили исканата от Русия цена и какво излезе????

219

ttt

преди 11 години

Някои казват, че БСП яхвали протестите!Аз съм на друго мнение.Те ги създават!Преди не много "време", Станишев обяви, че ще използват всякакви методи за да свалят (превземат) власта:)))И сега са на ход, работят здраво по върроса:)))

218

777

преди 11 години

До Анонимен ------- Аре, стига си плюл по Борисов --- Корумбашев от БСП си има частен ВЕЦ (водно електрическа централа ) и други функционери от БСП имат интереси в енергетиката !!!Комунистите да си траят !!!!!!

217

Петкана

преди 11 години

Всички много разбират от енергетика напоследък. Като е така, защо никой не иска да си зададе и отговори сам на въпросите къде е държавата и защо бесепари, ендесевейци, догановци и гербаджии безогледно изцеждаха и продължават да изцеждат народа с протекционистичната политика към т. нар. "зелени проекти"? Къде са държавните мастодонти в енергетиката и защо си мълчат? Щото е много удобно само ерепетата да обират хорския гняв. Ама посредниците, на които плащаме за тока, са НЕК и ЕСО!!!

216

cokata

преди 11 години

До Анонидайте я тая цветелина да и подам малко ток ***...аи!!!!!

215

Строящ

преди 11 години

"електроенергията произведена от АЕЦ Козлодуй да се разпределя само на вътрешния пазар за нуждите на гражданите и обществото"- Каква стана тя- социалистическата атомна енергия - най-желана! Ами добре, ама като застроим АЕЦ Белене, да не вземете да протестирате, а? Пък си вдигнете зад.ник-нейма и идете да пуснете бюлетинка, защото и децата ви ще трябва да се топлят!

214

Драган

преди 11 години

До коментар Сметките са винаги по-високи от миналогодишните ! И с изолация и с ПВЦ дограма все тая ! Те си пращат каквото искат, без логика и разумно обяснение ! "Декември бил най-студения месец " Това може ли да е довод ?Миналата зима беше -20 градуса страшен студ , сега е +5- +10 градуса над нулата целия януари !Сметките са по-високи в пъти от миналата година !