27

Handel

преди 11 години

Леле, къде ми са носните кърпички...

26

bai Aleko

преди 11 години

absurden narod = absurdna darjava ...ni6to drugo nd moje da se dobavi ¡?¡.

25

Анонимен

преди 11 години

До Човекът Доларi kvo stanolo ,edva li sled 30 god niakoi shte te pomni.

24

Агенция по заетостта

преди 11 години

г-ца Дупибарева носи протокол за подпис на г-н Връзкаровг-н Връзкаров го носи за печат на г-жа Нечиисъпруговаг-жа Нечиисъпругова носи същия протокол за размножаване на г-жа Стойка СамоЗа Заплатовапоследната от своя страна носи проткола в деловодството за съхранение на г-н Държавен плъх преди пенсия и така всички са доволни от ефективността на институциите !

23

Анонимен

преди 11 години

za ybistvo smart ,kvo integrirane ,da pitame onia v groba dali e saglasen.

22

Анонимен

преди 11 години

Каквото тогава, такова и сега.!!Системата ни умишлено е допотопна, Удобна за държава която се занимава основно с рекет на собствения см народМерси !!

21

Анонимен

преди 11 години

По мое скромно мнение, извършителите на умишлени убийства, като правило не следва да се реинтегрират в обществото. Човек, който УМИШЛЕНО и съзнателно е отнел ЖИВОТА на друг човек, няма място в обществото и не заслужава съжаление, както ТОЙ не е съжалил онзи, когото е УБИЛ.

20

Анонимен

преди 11 години

Даже и в Африка не може да се случи.

19

Анонимен

преди 11 години

Това може да се случи само в България!

18

Дедо Ви Пич

преди 11 години

......................Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава като човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо насилие.

17

Дедо Ви Пич

преди 11 години

И зао са тези минуси бре *** заптиета?Със сигурност твърдя,че в педагогиката няма раздел превъзпитание чрез насилие!Някой ще оспори ли,че наказанията в правораздаването са превъзпитание?Ами по вашата милиционерска логика застрелвайте всеки който според вас е престъпник,но тогава стигаме до противоречието що е това закон,за кой се отнася и кой защитавате долни милиционерски ***?Ако приемем,че МВР защитава порядките и законноста стигаме до въпроса какво е това държава.Нека уточним все пак какво означава:Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държа

16

Анонимен

преди 11 години

izkuplenieto shawshank po balgarski

15

Х

преди 11 години

УБИТИЯ ОТ НЕГО И ТОВА НЯМА. ЗАЩО ГО СЪЖЕЛЯВАТ.

14

Анонимен

преди 11 години

В тази страна вече е страшно за всички.

13

Анонимен

преди 11 години

"Причинил смърт"... 20 годишни присъди за "причинена" смърт няма. 20 годишна може да бъде присъдата единствено за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО, така, че моля пишете нещата с истинските им имена.

12

Анонимен

преди 11 години

Скоро- историята на едни пандоии от бсп

11

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

САМО В ,,ТОПЛОФИКАЦИЯ,, НЕ СА ЗАБРАВИЛИ 20 ГОДИНИ ДА МУ НАЧИСЛЯВАТ....ТАКСА МОЩНОСТ....

10

Дедо Ви Пич

преди 11 години

Нека уточним какво е това престъпление и наказание.Най вероятно некви *** милиционере си въобразяват,е са велики ,но идеята е в превъзпитанието на съгрешилите по една или друга причина и там има дума науката психология,а не какво мисли некъв *** милиционер още с квалификацията за някой излежал наказанието си наричан "криминално-проявен"!

9

ужас

преди 11 години

получих от нап писмо с обвинения,че дължа голяма сума,после се оказа ,че имат проблем в програмата която се казва СУПА и когато ги попитах защо изпращат такива ужасни писма ми отговориха,че им е наредено от централното ръководство.да ми каже някой какво става,каква е задачата

8

681

преди 11 години

Razporedete proverki po zatvorite,registura na murtvite,bolnici,vsi4ko izkaraite,niakoi se e oblagodetelstval ot lichnite danni.Izkraite i osudete vinovnite...porednata anomalia v BG...of..porednata sivo-kafiavo cherno kartina za instituciite i bezhaberieto na slujiteli ili e imalo pak shema....vashta mamica ...