44

Анонимен

преди 11 години

Заклевам се , 4е несъм гледал нито един турски сериал през живота си и не мисля , 4е съм изпуснал не6то !

43

Анонимен

преди 11 години

"Турските сериали правят мощен пробив в чужбина"Нека да пробиват че да ни оставят на мира НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ТУРСКИ САПУНКИ чоджум!

42

KOM6IATA

преди 11 години

... do nomer 29 ... Arkada6 , kazva6 4e smetkata na vseki bolen v Turska bolnitsa , pla6ta niakoi super bogat 4ovek. NO TOVA E SAMO TSENARIA. Ti mai ne znae6 , 4e osobeno prez poslednite 8-10 godini , otkakto ERDOAN e na vlast , Tuskata zdravna sistema se promeni iztsialo. Super bolnitsi , super zdravna tehnika. Vseki Tuski grajdanin si ima zdravna zastrahovka. A tezi hora , koito sa stsialno slabi , VMESTO TIAh PLA6TA DARJAVATA. Tuk otiva6 na lekar i pla6ta6 samo 3 Liri (pregled + lekarst

41

Анонимен

преди 11 години

Тия лицемери,не знаят ли че сериалът е създаден от гей, откъде накъде ще цензурират героя на Андрю,пък сигурно и на двамата адвокати...Със сигурност това ще е някаква пародия на оригинала и няма да е толкова динамично и вълнуващо колкото оригиналната версия. Сигурно тия отчаяни съпруги по цял ден ще пият чай...Не знам дали са включили Бри - това е емблематичен персонаж

40

Анонимен

преди 11 години

Тъпо е така като са махнали Андрю-синът на Бри. Какво като е гей.

39

Анонимен

преди 11 години

Това е пародиа на оригинала,те направо омърсяват оригиналният сериал.

38

Анонимен

преди 11 години

Да спрете с тия турски сериали. Най-велики са испанските сериали. По-яки са и от американските. Такива сареиали като щурите съседи,аида,моите мили съседи,физика или химия,смс са убийствени.

37

Анонимен

преди 11 години

Само са съсипали оригиналният сериал...И от глупост не са включили копие на синът на Бри.

36

1

преди 11 години

Хайде стадото да зяпа тревата

35

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми изглеждат инфантилни.Винаги по сериалите се показват некви страхотни неща.Отваряш интернет гледаш снимки от там и виждаш истината.Нищо общо.Другото което е много тъпо е как една и съща мелодия се повтаря непрекъснато при всяко по-различно от рутинното действие.Гледайки в какъв екстаз изпадат зрителите при това наглед циклично и безмислено действие почвам да се чудя дали не ги хипнотизират с нещо.И циклажа с музичката да е някакъв вид награда?Във всеки случай на мен не ми действа.

34

арт- фен

преди 11 години

В момента от 13.01.2013 тече филма Отмъщението -турска версия , в главната роля Берен Саат, в ролята на Емили, само ,че действието се развива на къща до Босфора , всичко друго е по книгата . Много са бързи - не може да им се оспори !!!Дори в интернет го има с бг субтитри ..

33

ВЪПРОС

преди 11 години

Фереджета,бурки,***,хареми,бради,мустаци...,новини на турски,турски стоки,метани,везири,ибрици,турски обреди и т. н.Това България 2013 г. в ЕС ли е или България 1715 г. в Осмонската империя? ЧАКАМ ОТГОВОР !!!

32

До Ивона

преди 11 години

Грешиш Под прикритие и върха

31

Ивона

преди 11 години

Има много хубави и не чак толкова хубави сериали,но за съжаление са по хубави от българските и самите артисти изпълняват превъзходно ролите си...

30

1

преди 11 години

Ами нормално е в арабския свят все пак там са по необразовани

29

хейтерояд

преди 11 години

Поредният материал за злобарите и зависниците да се изявят. хахаха. Блъскайте минусите яко,яко, давай, давай :))))) . P.S Някойи даже и теми развиват по материала СМЕШНИЦИ.

28

Анонимен

преди 11 години

Е нали видяхте аудиторията- перхоидролена баба на неопределима възраст.Що си мислите ,че в БГ някой друг ги гледа?Кой има време да лежи пред телевизора и да гледа некви глупости по 1-2 години.?Некви баби и дядовци.С цялото ми уважение към тях ,но не всички вече са с акъла си.Седят блеят и въздишат,как в турция правели чудеса.Чудеса правят навсякъде срещу съответното заплащане.Ама стадото още не достигнало до това ниво на развитие за да го осъзнае.На мен ми е все тая.Поредната пропаганда.

27

Анонимен

преди 11 години

турски серял=БОЗА

26

Chikatilo

преди 11 години

БГ раята обожава да гледа турски сериали и да слуша *** музика !

25

Анонимен

преди 11 години

Къде изчезна европейското кино , защо не ни дават руски,чешки, полски и пр. филми ? По телевизиите само американски и турски сериали. И това ако не е нарочно, промиват ни мозъка планово.