5

брей

преди 11 години

Като описва ниското качество на домашното вино забелязах, че най вероятно говори за бутилираното виноот винзаводи на цена под 4лв. И не винаги само то.

4

Анонимен

преди 11 години

До ШаманШамане, поне червеното вино не е толкова трудно сам да си го направи човек. Откакто един колега провинциалист ме научи, трета година пия качествено мерло за 2 лева литъра

3

Анонимен

преди 11 години

Да живее сивия сектор,ако не беше той голяма част от българският народ да е умрял от глад.Аз нямам нищо против да си плащам данъци и акцизи,но да знам,че заплатите и пенсиите и условията в наща държава са нормални и,че парите които давам са за смислени неща не за джобовете на депутатите.

2

Естет

преди 11 години

Уважаеми "Националната лозаро-винарска камара", вашето вино си го пийте вие !!! Аз имам определени хора, спечелили моето доверие,правещи вино и печелещи от МЕН. Не искам вашето вино ! Изнасяйте го, продавайте го, но НЕ МИ ГО НАТРАПВАЙТЕ ! Няма да ви платя и стотинка. Проумейте го.

1

Шаман

преди 11 години

То да беше домашен, поне щяхме да пиеме качествен алкохол, а то само спирт и есенция. Не че и бутилирания с акциз е качествен де.