91

rod_man

преди 11 години

Цацата и Бойко си играят на доброто и лошото ченге, *** забавачницата!

90

фен

преди 11 години

Аз мислех Цацаров за толстолоб и се чудех как тои и Фидосиева се бършат след голяма нужда , но с това изребчване към Премиера , ми се промени коренно мнението за него . Сега остава и Фидосиева да пръдне срещу Борисов , и няма вече да ссе питам как бърше дирника си след голяма нужда . Браво господин Цацаров , браво ! Сега очаквам да вкара обвинителен акт на побоиниците над СТРЕЛЕЦА / както му казват медиите/ на Доган !

89

Ееееее

преди 11 години

Ама Бойко искал. Това момче не разбра разликата между изпълнителна и съдебна власт. Той съвсем се взе за Еднолично Акционерно Дружество. Ами направо да направи един ден от седмицата приемен в кабинета си и той издава и присъди и разпореждания а Цецко да ги изпълнява и това е! Толкова ще се опрости системата!

88

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука, и за Дупките, но не в главите на представителните политици, а за дупките върху... е...Вие си знаеТЕ ! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

87

Анонимен

преди 11 години

Еми как няма да се изрепчи. ББ и компания само за това се борят - как да сложат ръка на съдебната система.

86

бай Петко

преди 11 години

В Ъ Х Х Х ... !

85

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Няма значение дали Сте се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват акъла.И важните клечки са от дърво.Утре, утре, винаги утре и така минава Животът за Теб.Обещават ли Ви да превърнат мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.Търговците продават това което не са направили, крадците и Политиците - това което не е Тяхно,проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди,че светът не се крепи на Търговията?

84

Анонимен

преди 11 години

Този зад колата си трябва да сложи табелка.Извън габаритен товар. МОЛЯ СПАЗВАЙТЕ ДИСТАНЦИЯ.Представяте ли си такъв да вие патниора в семейния живот или съсед отгоре.

83

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

У Нас има ли Демокрация? Какво Означава Демокрация? Каква е разликата между Демокрация, Манипулация и Мутрокрация? Защо у Нас няма Резултат, вече 23г. за Гражданите, а се твърди от представителниТЕ политици, че у Нас има Демокрация? ПредставителниТЕ политици, кого представляват, Гражданите или някой друг? Защо? Какво Означава Гражданско Общество и защо го Няма у Нас? Каква е връзката между Демокрация и Гражданско Общество? Възможно ли е да Има Демокрация без Гражданско Общество? Какво Означава Пряка Демокрация? Какво Означава представителна Демокрация?

82

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.

81

slav

преди 11 години

значи ако аз бъда осъден на първа инстанция на 10 години няма да съм в ареста до разглеждането на делото на 2 ра инстанция така ли хахахахаха БГ законодателна система е в разрез със световната значи.

80

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас, от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС, и още по-лошо в Цяла Европа, и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП!

79

gala02

преди 11 години

Няма какво да му се репчи,да му повдига обвинение и да се свършва тая криза :)))

78

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените гов

77

градинар

преди 11 години

По принцип с тиква не се спори.

76

ББ

преди 11 години

до 95Ами какво да кажа, с повечето се познаваме от едно време, правехме добри пари, пращахме разни хора в отвъд... а чакай, ти питаш БСП.

75

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност Соти Цацката няма от какво да се страхува.Назначен е "законно" от едни "добри" и "свестни" хора милионери....

74

Много хитър !

преди 11 години

До пост 101 - Хитър !Цацата не е хитър, той е много хитър. Видя, че тиквите си отиват и реши още от сега да ги хлузи... хлузи...

73

пешко

преди 11 години

СЪДЪТ ЛЕКАРИТЕ БЕЗ МЕДИЦИНСКО НЕ СТАВА.

72

Хитър

преди 11 години

Тарикат е Цацата; не се слага веднага като Расимчо Чехльото....