121

Анонимен

преди 11 години

аз пък, се чудя и не мога да реша: коя от двете тикви на фотото първо да дам натрошена да си облажат свинките душиците. помогнете, моля.

120

Анонимен

преди 11 години

до 159Чърчил си ги е наричал фашисти, пък не ме ентересува трудовете на историци бояджии. Те измислиха осмонското присъствие, откриха че не сме славяни а иранци, написаха толкова глупости че срам и край не се вижда. Да не съм аз изпратил македонските евреи на холокоста, а не марионетното правителство на царя ви Обединител, по точно царя окончателен зачерквател на обединението... След баща си Фердинандо лакомия за императорска корона. Над 150 хиляди българи са загинали по бойните полета във войн

119

до 159

преди 11 години

Чел съм ги и не съм съгласен, защото резултатите им са катастрофални за България.

118

Анонимен

преди 11 години

Дамянова е дъщеря на вицеректора на УНСС и бивш министър на образованието от НДСВ.

117

Анонимен

преди 11 години

Ваня Грашкина от НАЦИД също е за уволнение и генерално разследване!

116

Анонимен

преди 11 години

Дамянова е дъщеря на вицеректора на УНСС.

115

Анонимен

преди 11 години

Двете заместник - министърки да се уволнят и разследват за вредителство!!!

114

Анонимен

преди 11 години

С такъв МАТРИАЛ-----ТОЛКОВА !

113

Анонимен

преди 11 години

Да - това са Петя Ефтимова (човека на Д. Вълчев) и Милена Дамянова - пакостят за страх!

112

Анонимен

преди 11 години

дУ 148И какво ще стане ?Хубавата новина е ,че Бойко ще си замине ,а ЛОШАТА Е ,че 3-ната коалиция ще се върне ,..........И КАКВО ПРАиМ ?

111

да-да,ама не

преди 11 години

Другият месец Сретен Йосич/Йоско Амстердама/ излиза от затвора...Надаявам се да не се забави и да не спори с "тиквата'...пп.. Мутрите не подават оставки,те си отиват по друг начин...Бог да пази България.

110

Анонимен

преди 11 години

Най - голимите вредители в образованието са двете му заместнички - корумпирани интригантки и зловредни чуми, които тровят живота на хората!!!

109

Ангел

преди 11 години

тези от герб трябва да ги махаме хора бързо спешно незабавно тия направо скапаха всичко до което се дооснаха супер некадърно правителство като добавим че бб е считан за мафиот в европа вече и *** ни се смеят

108

Анонимен

преди 11 години

Марк Твен :"В спора се ражда истината!" ББ: "В спора се ражда оставката/уволнението!"

107

ВВВ

преди 11 години

АБЕ ИГНАТОВ КАК ЩЕ СПОРИШ С ДИКТАТОРА БЕ ПРИ ДИКТАТУРА НЕ СЕ СПОРИ ИЗПЪЛНЯВАШ И МЪЛЧИШ

106

до 133

преди 11 години

Прочети хубаво за монархофашизма в България, който води началото си от диктатурата на Стамболов през 1890 г. защитавал предателя цар Фердинанд, същият цар, който води България към няколко войни, милиони жертви и национални катастрофи. Също и за диктатурата на неговия син цар Борис (1934-1944), който води България към нова национална катастрофа през 1944 г.

105

Анонимен

преди 11 години

АТЕНТАТИ, РАЗСТРЕЛИ, ОСТАВКИ, ЗАГУБИ НА РЕФЕРЕНДУМА, СКАНДАЛИ СЪС ЗЕМИ, ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМЕ ЛИИ ЗА ЛАИК Е ЯСНО ЧЕ НЕЩАТА СА ВЗАИМОСВЪРЗАНИ, ВСЪЩНОСТ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО И НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА ПРОСТО ЕЙ ТАКАНАЛИ

104

тиквата

преди 11 години

До милка;Ох да знаеш как го чуствам само ама се надявам да не го почуствам като Луканов или и.павлов или като вчера го почуства Златния не дай си Боже пък да го почуствам като серГей или Азис,тогава по добре сам да си тегля куршума,а ти милке чустваш ли го колко е набъбнал и опира в пешкира ти...

103

neli izvan bg

преди 11 години

Koyto ne e s men ,e protiv men-hi-hi-hi................A,be, dr borisov,nali uprekvasch komunistite za saschtite neschta?!Ili ti pripari vijdayki nedovolstvoto na horata???Taka e, vsighko si ima granici:)i na naglostta na segaschnite upravlyavaschti-saschto!!!!

102

МИ ТОГАВА ЩО ??!!!

преди 11 години

Борисов обаче подчертава, че вече освободеният министър на образованието Сергей Игнатов се е справял добре на поста си. Има заслуги, които не мога да отрека и които не искам да ги отричам, обяснява министър- предопределят и дава за пример закона за средното образование.