5

До всеки

преди 11 години

Не се отказвайте да бъдете хора, личности, себе си - независимо по какъв начин и без значение, дали имате образование и с какво се занимавате!"Човешко-морално-философските" причини са подценявани, в ситуация на безпаричие и липса на работа, на влошаващо се здраве, но твърде много зависи от тях!

4

Анонимен

преди 11 години

Невероятно добър анализ на икономическито състояние на България и неговото платено презентиране по начин удобен за управляващия"елит"."Елит"ли написах?Това,което в момента се гаври с българския народ е излязло от найкорумпираната част на това общество.Авторът заслужава поздравления,макар че едва ли ще дочака и достоен отговор.Повече такива българи биха спасили народа от геноцида,на който го подлагат шепа самозабравили се клептократи.

3

От селянин не чалгал

преди 11 години

Абсолютно точен анализ!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за автора. Истината трябва да се казва- дори и да боли и да не е красива . Радвам се, че някой отговори публично на това момиченце

1

andrei

преди 11 години

та аджеба най-накрая да посочи Хизбула,като извършител на атентата в Сарафово.А,ако заяви,че враговете на Израел са врагове и на България,тогава ще и дойде сърце на място.Не е познала чифутката!!!