441

2

преди 11 години

Въобще неме интересува референдумът за белене,най ме интересува е тоя продажник станишев дае далеч от власта това ни лично интересува.Никога повече няма да допуснем държавата в ръцете на БГ мафията и на техните главетари Първаноглу и станишев румен петков ,и тогава ще видите че веднага щеси дойдат братя галеви ако тройната коалиция поеме власта но това по смъртно нетрябва дасе случва.Само ГЕРБ.

440

Иво

преди 11 години

Оффф, станишка не ви щеме бе педи. Челна стойка да направите не ви щем.Вземи се в ръце и ако не щеш да върнеш каквото си откраднал взимай го и заминавай в Украйна или където щеш. Оставете тая държава да се съвземе най-накрая.

439

Анонимен

преди 11 години

бспето иска оставки все едно че е тяхното правителство

438

a

преди 11 години

Борисов в Сопот.Бойко помага на всички не плюйте срещо него,той щее пак след изборите министър председател,дано нее късмет дасе появи тройната ламя тогава ще видите бяла мечка на ден пладне във дворът ви,каточели неги знаете какви бяха,раздаваха пари на червените партийците на старите полицаи дс и други червени лешояди.ГЕРБ е истината иначе червената мафия щене помете отново.Бойко трябва дае европейски министър председател.само ГЕРБ.

437

до 666

преди 11 години

необразовано гУведо? Ти образован ли си ?

436

власт

преди 11 години

Алчните *** огладняха искат пак да седнат на хранилката. Българите имаме много къса памет затова си заслужаваме съдбата. Жалко за децата ни.

435

до БСП

преди 11 години

Докога компрометирани хора с негативен имидж ще бъдат в ръководството ви.Докога ще гледаме една Масларова в ролята на вечно крадящата Амбър и пикаещият във фонтана ,който се среща като министър с "оперативно интересните" бандити Галеви? Приятелката на Галеви-Мая Манолова докога ще ни крещи по екраните,надвиквайки все живо.Нямате ли млади,честни,неоцапани лица на които да повярваме? За партия с горепосочените НЯМА да гласувам,а по принцип съм в левия спектър

434

Фалко

преди 11 години

интересно тоя гей е доста голям тепигьозхем го биха на изборите, хем не знае кога да млъкне

433

Васил

преди 11 години

...клоунът си е забравил червеното носле... на този "човек" Свети Петър ще му "даде за душата", не че другите са за рая де...

432

zaw12929

преди 11 години

Уж сме парламентарна република, а сме медийна или премиерска диктатура, в среда на 300 партии- "Хвани едната, удари другата!" все калинки и бръмбари. Мъдростта гласи:Тръгни след бръмбар, ще те заведе в пропаст се потвърди за пореден път и се търси... излишно ли е!!! В пропастта ли сме??!! тогава? Следва възход. По надолу накъде?!

431

Бля бля

преди 11 години

Станишкааа, не разбра ли че си бита карта вече!? А съсвем скоро и ще си скъсана карта, като загубиш поредните избори...!

430

НЕГЛАСУВАЛ

преди 11 години

Между хитростта и ума разликата е, като между жълта стотинка и сто левова банкнота.Няма да споменавам други имена: Кунева, Борисов, СИНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ОТ СИНЯТА СТРАНА : повтарят, ядосват се, че *** попречили да се приключи с въпроса на референдума. Как да им вярвам, като караха хората да бойкотират референдума, НИЩО НЕ ЗАВИСЕЛО ОТ ГЛАСОВЕТЕ ИМ!А трябваше да ги накарат да гласуват и тогава "Не"-тата на тези 70 % щяха да приключют завинаги темата.Подозирам, че нарочно се дърлят, за да ни отвличат вниманието от най съществените теми...Всяка задача има много решения, т

429

анонимен

преди 11 години

Най големия мазохистичен акт на българите ще е ако пак изберат БСП на изборите.

428

НЕГЛАСУВАЛ

преди 11 години

КОРИГИРАМ- КЪРВАВА ЗАВЕСА ПРЕД РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА, АКО ЦЕЛТА Е БИЛА, ГЛАСУВАЛИТЕ ДА СА ПОД 20% , НЕКАДЪРНИЦИ ОТ КОМИСИИТЕ, ТОЗИ ПЪТ НЕ УСПЯХА ДА ПОДМЕНЯТ ВОТА...ЖИВОТЪТ НИ В ТАЗИ СТРАНА Е НИЗ ОТ "МАЛКИ СТРАШНИ ШОКИРАЩИ ИСТОРИИ С УБИЙСТВА. ПАК НЕУСПЕШНА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЛЕДИМ КАКВО СТАВА С НАПАДНАТИТЕ В ИНТЕНЗИВНОТОНа кого да вярвам или да възложа надежда, очакване за добра политика. САМО СЪС СЦЕНКИ ЗА РАЗЧИСТВАНЕ СЦЕНИТЕ ДОСТАТЪЧНО ЛИ Е... ЗАЩОТОПолитиците ни са хитреци- а хитростта е като дребна сметка с големи претенции. Между хитростта и ума разликата е, като между жълта

427

Анонимен

преди 11 години

интересно тоя гей е доста голям тепигьозхем го биха на изборите, хем не знае кога да млъкне

426

Анонимен

преди 11 години

ИНТЕРЕСНО, ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КОЛКО ОСТАВКИ ИМАШЕ? НУЛА. :)

425

анонимен

преди 11 години

Айде по бързо да идва Станишев да ни оправи ,че бабите немат търпение.А после ....песен и рози. И да не забрави Овчаров и Петков че без тех на къде.

424

Анонимен

преди 11 години

Станишев искал да дари кръв за Баретата, ама близките били против - не искали баретата да си отиде като гей

423

анонимен

преди 11 години

Не е приятел с тях , те ги създадоха , а що се отнася до пенсиите ,Станишев толкова много ги увеличи ,че в следващите сто години няма нужда да се пипат. *** сте вие *** ,дето вярвате в една утопия наречена комунизъм.

422

Анонимен

преди 11 години

До ДО ХА - ХА....- като не можеш да си възпиташ децата, ще ги гледаш от терминал 2щото не само парите са важни, Ама то крушката не пада по-далеч от дървото