57

емски

преди 11 години

В двора на Физическия Факултет си заработва частен тенис-корт. Има мутро-сграда (жилищна) построена вътре в двора. Къде са парите от тези сделки. Що никой не иска да работи там за мижави заплати колкото да не умреш от глад. А сега ето идва спасителят - бат Бойко и ГЕРБ-ерастите пак са добрите и умните. Всичко вони - това е истината за България!

56

Анонимен

преди 11 години

Корупция има навсякъде. По важното е, че ГЕРБ не са като БСП. Всички помним Р.Овч. За разлика от БСП, Игнатов ще бъде уволнен и даден на прокурор.

55

emski

преди 11 години

Що се самозалъгвате, че добрите са победили лошите :) Както винаги нещата не са толкова прости за да се поставят в ясни и разграничени схеми. Една мафия в науката бори друга мафия в науката. Каква е тая велика наука например дето се прави във Физическия Факултет. И изобщо в СУ. Къде е лабораторията за 1 млн лева за високи ли бяха, ниски ли бяха технологии. Всичко е едно голямо отбиване на номера. СУ е отдало маса апетитни имоти под наем или направо ги е продало.

54

Петкан

преди 11 години

До Корупция Ако прочетеш малко книги, ще разбереш ,че рушвета е измислен в Турция и затова сме ОБРЕЧЕНИ !!!!Живеем до тях ,няма как !!!!:(

53

Корупция

преди 11 години

твоето име е ГЕРБ

52

Анонимен

преди 11 години

а какво прави театралният критик Кортенска във управата на Научният фонд също е много интересен въпрос. Същата е известна основно с пиянските си сбивания, при едно от който беше счупила кана с вино в главата на художник.

51

Валя

преди 11 години

Най-накрая снимка на хора, които стоят естественои гледат интелигентно.

50

Гогарога

преди 11 години

До До Мен 25Моля, моля, изброените добре, но държа да се изтъква Иво Димов, кметът на Димитровград, той ми е любимецът. Като депутат го туриха член на Парламентарната комисия по ОБРАЗОВАНИЕ !!! с фалшива диплома и накрая го оправдаха, защото за тази длъжност висше не се изисквало. Ще благодаря на всеки, който ме уведоми какви са му оценките от средното.

49

Гогарога

преди 11 години

До SS 50Не ги съди,защото всичко е една голяма игра и противниците са се аверчета.

48

Гогарога

преди 11 години

И досега щеше да си повтаря Игнатов,че всичко е наред и да преследва честните хора, а Борисов да се прави на незнаещ, ако учените не бяха изнесли въпроса на Барозу. Срам. Да си перем мръсните ризи в чужбина, че вкъщи мръсотията се счита за естествена.А парите как нямало да ги връщат. За майките няма, за престъпници има.

47

Анонимен

преди 11 години

И герберите говорят за морал ???

46

Фидосов

преди 11 години

Където и да разровиш в тази ориенталска братовчедо-баджанашка територия СМЪРДИ! Само схеми и далавери, нищо истинско!

45

Петкан

преди 11 години

До Depesar Стартова цена - 8 милиона лева- крайна цена 80 милиона лева ВОДНО ОГЛЕДАЛО Кърджали Работни места в момента 0 ,а по време на строежа 3 на булдозери . 2 самосвала и няколко бетоновоза + бригада кофражисти 15 човека . Ашколсун ДПС !!! за 80 милиона лева толкова !!!!

44

Пенелопа

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ ОЩЕ ЗАМ. МИНИСТЪРА НА МОМН МИЛЕНА ДАМЯНОВА И НАЧАЛНИКА НА РИО СОФИ-ГРАД ВАНЯ КАСТРЕВА. ЗАЩО НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ДАЛАВЕРИТЕ С МИЛИОНИ ЕВРО ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ УСПЕХ И "ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЧИЛИЩНАТА МРЕЖА"? ТЕЗИ ДВЕЧКИТЕ КОЛКО СЕ НАЛАПАХА ОТ ТЯХ!

43

до 48 DEPESAR

преди 11 години

Кои НИЕ, бе ***? Туй дето ни го направихте поне още 10 години ще ни пригарча. Крадохте като за последно, разпродадохте горите, изсякохте ги, съсипахте Черноморието, взимахте милиони от експертните си оценки (експерти със средно образование). И вие като ние сме крали, така ли? Само че нас ни хванаха, а вас не, така ли?

42

SS

преди 11 години

До 45Ми те герберастите са толкова некадърни, че не могат и да краднат без да ги разберат.Иначе защо Боко не може да осъди нито един от предишните ?Отговор - защото или са крали умно, или Боко е пълен ***.Избери си сам и тогава хвали *** от сегашното правителство.

41

българин

преди 11 години

Нали борбата беше да не се дадат тези пари на измислени фирми.Какво като уволни Игнатов?-парите са прибрани, разпределени и усвоени.Какъв успех са постигнали протестиращите-повдигнаха акциите на ББ-като супермен спасява навсякъде положението.По този начин наука не се прави,млади и кадърни хора няма да отидат в университетите да работят.Евала на Игнатов-помогна на хората в НБУ-нали там си работи.Ще го благославят години наред,че в криза е помогнал на университета си.

40

Петкан

преди 11 години

Има ли уволнен МИМИСТЪР по време на тройната коалиция ???

39

Анонимен

преди 11 години

При герб няма корупция.Това е долна и нагла инсинуация!

38

Анонимен

преди 11 години

До Герб уволни протести- Добре свършена работа проверена и доказана корупция за която управляващите имат доблестта да я покажат.При тройната коалиция крадяха и мълчаха като партизани с ятаци.Браво на сегашното правителство.