37

Вирджиния до гурбетч

преди 11 години

И в какво се превърнаха либия и Ирак-от богати страни, където се стичаха емигранти от цял свят, за да ходят там на гурбет в бедни и изостанали държави, където няма никаква сигурност. Излиза, че тези "диктатори" не са били така лоши за своите страни.

36

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ по-добре диктатора от колкото ония фанатици ислямисите

35

Вирджиния до томов

преди 11 години

Не е вярно, Сирия е светска страна и трябва да остане такава, така реши сирийският народ на референдума, който Асад проведе, реално Сирия е последният светски бастион в Близкия изток. Просто турция трябва да махне главорезите си от границата със Сирия и да остави сирийския народ да живее в мир.

34

Томов

преди 11 години

Фанатизъм, глупост и жестокост от двете страни. Това се случва когато се пуснат кучетата на войната да пируват. Това е пътя който Асад избра след мирните протести в началото.

33

Вирджиния

преди 11 години

Асад трябва да издържи още 6 месеца и Сирия ще бъде спасена, САЩ се отказа от финансирането на терористите, сега единсквената им подкрепа останаха Катар, турция и саудитска арабия.

32

Анонимен

преди 11 години

при положение,че християнската общност е на страната на правителството,би трябвало и ние и ес да сме на тяхна страна.не виждам никакви причини да сме с ислямистите и алкайда.на турция интересите са други

31

гого

преди 11 години

ето един клип с тях w1.5strike/bg/invitation/bylink/72978

30

Анонимен

преди 11 години

При списване на една статия, първо журналистическо правило е да има кореспонденция между текст и фотография. Това правило масово се потъпква от журналистиката днес в България.

29

боян

преди 11 години

аз със същото пушкало с оптика за 20 кинта от илиенци немам пропуск сред кварталните ***...ако знаете сега колко е тихо около блоковете :)))))))))

28

Анонимен

преди 11 години

До Мосин това си е снимка от немай и къде, чули. че има някави формирования от жени, пробили дупка в дувара, купили китайка за 15$, оптика 4Х40 за още толкова, от де да знаят как се монтира оптика, вижда се,че през плет не са виждали, тая тръба е турена толкова високо, че чудо ше е ако умери нещо по малко от къща. Кога правите постановки поне реални снимки гледайте.

27

до Мосин

преди 11 години

По-точно Катарски вариант.(защото там е правена снимката)

26

Мосин

преди 11 години

Тази е сирийския вариант на Василий Зайцев, въоръжена с китайска въздушна пушка с оптически прицел.

25

Анонимен

преди 11 години

До од 20 E стига де, това е снимка публикувана в държава, дето на подплашен с тапишник политик атетат му струват, а журналистче от третокласна телевизийка, следствени експерименти с пилета прави.

24

Гьобелс

преди 11 години

От както почнаха ученията на руския флот край Сирия, "демократичната и независима" информация нещо секна...., май?

23

FACT

преди 11 години

"Когато силата към любовта победи любовта към силата, светът ще постигне мир", Джими Хендрикс

22

од 20

преди 11 години

Защо по-дяволите получавам минус за нещо което човек трябва да е къорав да не го прозре.Никога и не е хващала пушка ,а вие никога не сте гледали през опитка в дупка явно ефекта е нулев!!И на вас много ви здраве ,като давате минус богове ли се чуствате ,дори те мълчат пред фактите!!!

21

DO16

преди 11 години

EVALA ZA VAPROSA . NEKA SEGA ODGOVORIAT NATOVSKITE TERORISTI.(ZA MEN POLITIKATA NA ZAPADA SEGA E KATO PIRATSTVOTO NA SASTIA TOIA ZAPAD PREZ SREDNOVEKOVIETO) KRADCI RAZBOINICI ITERORISTI ZAD MASKATA NA MIROLIUBIVI DEMOKRATI

20

в

преди 11 години

От коментарите ми стана ясно, че CS-обществото е все още живо :))) Всички обичаме 4-6 :)

19

До 16

преди 11 години

Отговора е *** като фасул. Защото САЩ по този начин иска да се добере да Иран - като окопира съседните на нея страни. А от Мали не се интересуват.

18

Анонимен

преди 11 години

Тая какво точно са и дали да прави ???Фалшиво е отвсякаде, повече от стена няма да види в оптиката бива нагласена работа ама малко да я изпипат.