22

Иван Костадинов

преди 11 години

Владимиров си беше пич и си разбираше от работата, ама го прецакаха

21

bozo

преди 11 години

"изтрещял младеж" djurnalisti s glisti

20

Господари на ефира

преди 11 години

До ИВАН-СОФИЯТози човек е за ЗЛАТЕН СКУНКС!!! И след това да се оттегли с достойнство, но едва ли !!!

19

Лъчезар

преди 11 години

Какво е това НСО? Служба имаше по времето на ГЕНЕРАЛ ВЛАДИМИРОВ - ЕДИН МНОГО ДОСТОЕН И ПРИНЦИПЕН ЧОВЕК ( което в България не се цени), след него всичко тръгна надолу. Жалко!!!!!!!

18

fatmaka

преди 11 години

Това е естествена последица от това, че в НСО системно вместо випускници от военните училища се взимат на работа разни *** от ВИФ и незаслужено им се присвояват офицерски звания !!!

17

Pff

преди 11 години

НСО имат една силна страна - да се правят на бабаити по пътищатата пред пенсионери, жени и деца!!! Който не може да се реализира никъде, става сержант в НСО да дига бариерите... Супер интелигентна професия и уникално кариерно развитие предлага работата като гавазин на трътляците в парламента!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Хората по селата и паланките, а и много по градовете не осъзнават, че само бедността и страховете им държи тия на върха. За да си осигурят безметежно обогатяване, ще натискат народа още по-надолу. В безверие, нищета, западащо образование и стеснен кръгозор.

15

бг

преди 11 години

това мом4е трябва на живо предаване да каже смело какво го е провокирало и дали това е отпушване на катарзиса които турските политици насаждаха в това население и дали не е време тези хора наистина да се осазнаят и да загарбят страха и покорството и накажат лъже политиците си които 50г нищо непромени живота им а ги остави в бедност и изолация

14

Анонимен

преди 11 години

Май всичко ни е като върбова кошница, дупки от всякъде!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Първо побоя, после искаха и да го е*ът! Да ги обвинят в опит за групово изнасилване!

12

SS

преди 11 години

Познавах един полицай който пазеше посолството на Израел и казваше , че тяхното НЕСЕО са дребни и подготвени да мислят и да действат в всяка ситоация. Наще са едри с исфирясал от анаболи мозък и целта ил според мене е не ефективна работа , а представителен и вношителен външен вид , ама както стана ясно нашия вариант не работи.

11

Анонимен

преди 11 години

Бутафорното нападение на Доган показа само какво мисли народът за партии, висши партийци и всякакъв род грабители, с високопарни думи на устенца, ама с ръце в кацата

10

анонимен

преди 11 години

само питам що на филм с Рамбо слагате ограничение на възрастта до 12 год , а това явно насилие с побоя над този мъж го давате по всички телевизии без цензура омръзна ми да гася телевизора, щото не искам непълнолетните ми деца да гледат това и да се учат да бият това е направо кошмар

9

Българин

преди 11 години

Защо си затваряме очите? Този инцидент показа ,че нямаме държава. Този инцидент показа ,че тези ,които ни управляват са абсолютни некадърници.Единственото , от което се интересуват е да запазят властта си за да могат да грабят.

8

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

АМИ ПИТАМ АЗ НСО ЗАЩО НЕ ДАДЕ ПРЕДПИСАНИЯ НА ТАЗИ ОХР.ФИРМА КАК ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА?АМИ АКО НЕ БЕШЕ С ПИСТОЛЕТ А ЦЕЛИЯТ В БОМБИ КАКВО СЕ СЛУЧВАШЕ Г-Н КОДЖЕЙКОВ!ЩЕШЕ ДА СРИНЕ ГОРДОСТТА НА СОФИЯ НДК!И СТОТИЦИ УБИТИ И РАНЕНИ!ЗАЩО ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НЕ ПРЕДОТВРАТИХА САМОРАЗПРАВАТА С ОКТАЙ?ЗАЩО ГО ИЗВЕДОХА БЕЗ БЕЛЕЗНИЦИ ПРЕГЪРНАЛИ ГО СЯКАШ ИЗЛИЗАТ ОТ КРЪЧМА?ЗАЩО Г-Н КОДЖЕЙКОВ!НЕ СА ВИ ЯСНИ НЕЩАТА ИЗОБЩО!ПОДАВАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА!

7

имигрант

преди 11 години

Това ми напомня експеримента от Господари на Ефира как един журналист влезе във Външно Министерство със имитация на РПГ, базука или нещо подобно.Та, същата работа и тук.Ясно като бял ден е, че НСО-то ни е гола вода.А иначе, не съм привърженик на конспиративните теории, момчето Октай просто си е търсило петте минути слава по телевизията.Честно казано, много по-режисирано ми изглежда твърдението на Бойко Борисов, как се заровил в старите кашони и хоп - документи за АЕЦ Белене ...

6

Мавродиев

преди 11 години

То сигурност не се прави като караш демонтративно на пътя и избутваш другите коли. Това е селяния, не друго. Но каквито ни политиците, такива и охранителите - Селяни!

5

кирил

преди 11 години

Нападението над Доган показа, че спецслужбите ни са деградирали. Необходимо е спешна смяна на ръководствата, които са потопени в собствен сос от мания за величие и САМОДОВОЛСТВО.

4

Гласоподавател

преди 11 години

Час и тринадесет минути след инцидент по време на голям партиен форум на третата политическа сила в България, в центъра на София Полицията НЕ ИСКА да посети случая!?!?! и няма да има наказания в мвр?!

3

Анонимен

преди 11 години

"Ако един 25-годишен младеж може да разкаже играта на целия сектор за сигурност, харчещ над 1 млрд. лв. от данъците на българите, как да вярваме, че има изобщо някаква национална сигурност?"Плевнелиев подхвана Цветанов.