315

Анонимен

преди 11 години

До ВасилРусия нямаше да позволи,както и направи.

314

македонска лудница

преди 11 години

Македонските историчари,псевдожурналисти и персони,които си въобразяват че пишат, не се отличават с особен ум.Но с този просташки език на омразата-скоро в ЕС няма да влязат!Македонци са автори на гръцката книга срещу БГ,за темата егейски евреи.Но тя се различава от официалната гръцка политика,за разлика от тази на *** лидери на БЮРМ.

313

Васил

преди 11 години

Македонците не са дошли доброволно в България а бяха прогонени от гърците . и ако я немаше балканската престъпна грабителска воина сега МАКЕДОНИЯ щеше да я има цяла обединена и просперираща.

312

в

преди 11 години

Защо никое сръбско македонче не ми отговори на въпроса подолу?Имам и друг!Да ми ?кажат,защо всички македонци от егейска македония са се върнали в България,а не в БЮРМ?Как така всички от Солун и околностите са избрали майка България,а не БЮРМ?Чакам отговор!!!

311

До Аспарух

преди 11 години

Аве еий,***!Ти къв си,че да се пишеш с това велико българско име и на всичкото отгоре да обиждаш българския народ?Това,че ти си селянин недоразвит не означава,че останалия народ е като теб,че да мислиш и обсъждаш вместо тях!Като не ти харесва България има толкова много други страни,които вземат ***!И пиши на азбука не на латиница!

310

djaf-djaf

преди 11 години

Едно мнение:Безсмислено е въобще да се комуникира с "великите македонци".Нека бъдат оставени да се удавят в собственото си величие и изключителност.Просто да бъдат оставени в забвение и напоглъщането им от албанския етнос.НО:Да изискаме Правителството да излезе с официална декларация,че не приема "македонската"история от времето на създаването на българската азбука от Климент,Наум и Ангеларий до1913 година,когато е създадена Държавата на Сърби,Хървати И Словенци.И толкова.

309

1

преди 11 години

само некъдърни и необразовани хора могат да се изказват по тоя начин.Простотията ходи по хората нве по гората!

308

антититовец

преди 11 години

Тва БЮРМ-ите са диагноза ***!

307

Asparuh

преди 11 години

do Bulgarite,za kakvo se pravite na veliki Rusnacite ve osvobojdavat ot Turcite , soyuznici ste na Germania *** go otravia Borischo sega ne se znae i groba kade mu e , upravliavat ve chujdenci po prodajna darjava niama,kakva darjava ste, nai mizerna v Evropa ,molete se da ne se dignat *** i turcite sreshtu vas togava vsichkite shte izbiagate kato mishki,Samo rejim triabva za vas kato Todor Jivkov dobre praveshe bai Tosho , shte go tarsite nego da ima red,togava toi vi beshe vinoven sega

306

Радко

преди 11 години

Без аванти за Титовите зомбита!

305

титова македония

преди 11 години

От поганска уста може да излиза само цитираната отровна пяна в еничарския вестник!

304

Гецата

преди 11 години

Що се занимавате с глупости ? Може би месеци ги делят македонците от референдум за образуване на косоварска република. Тогава всичко ще приключи...имате вече пример.

303

BUSSINES

преди 11 години

*** лична карта цена 2000 евро на церно у Македония

302

змея

преди 11 години

А бре нещо взе да ми писва от тези макета.

301

ПРОВОКАЦИИ

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,БЪЛГАРИ ВЪВ ФОРУМА ПРЕБИВАВАТ ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НА СКОПСКАТА УДБА(клон на титовската ДС).ЦЕЛТА ИМ Е ДА ПРОВОКИРАТ ЗА ДА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ РУГАЕТЕ И ПСУВАТЕ !!! НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА,НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ !!! ТЕ ВАДЯТ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ,ПУБЛИКУВАТ ГИ И ЗАЯВЯВАТ: ЕТО,БЪЛГАРИТЕ НИ МРАЗЯТ И НАСАЖДАТ СТРАХ В МАКЕДОНИЯ...ПИШЕТЕ МАЙТАПИ И ИМ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ ЗА НЕЗНАНИЕТО,ЗА СТРАХА И СЛУЖЕНЕТО НА СЪРБИТЕ И КОМУНИСТИТЕ!!! САМО МАЙТАПИ И КОДОШ !!! ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ,А ИСТИНСКИТЕ ЩЕ МАКЕДОНЦИ ЩЕ РАЗБЕРАТ

300

в

преди 11 години

И се засрамете за сегашното ви отношение към македонските българи,и се молете за това ви деяние господ да ви прости,защото един път той "Господ" ви наказа с албанците,но вие не спирате със злините си,така че ако ви се случват още лоши неща знайте,че е заради злите ви души,които са пълни с неоправдана омраза към истинските ви братя!Казвам го без никакви зли помисли,а за да се замислите дали сте прави в това ви отношение!!!И ако може някой да отговори на въпроса ми по долу!Благодаря за вниманието!

299

в

преди 11 години

а са срамни да ги изричат ако наистина носят в сърцето си Македония и ако наистина милеят за тази земя!Срамно е,защото точно българските македонци са тези,на които те трябва да благодарят и почитат за това,че сега имат собствена държава,макар и не цяла,но извоювана от тези македонци!Така,че не лайте срещу българите и България,ами си отворете тези две очи,които са сложени на главите ви точно за да виждате,а не да мижате!И се засрамете за сегашното ви отношение към македонските българи....

298

в

преди 11 години

Мене ми е интересно да ми каже някой "античен македонец",т.е.еничарин,дали има такъв македонец,който не се е самоопределял като българин,по времето когато е било "Илинденско преображенското въстание"?Защото всички македонски патриоти ,които знам,че са участвали във въстанието по един или друг начин са се самоопределяли като българи!!!Нека някой от сегашните посърбени македонци да отговори на това!А ако нямат отговор то тогава да не говорят неща,които не са реални,а са срамни да ги изричат...

297

От Япония

преди 11 години

Обръщение/преведено на български/: Ние македонците от страната на изгряващото слънце, призоваваме нашите братя от поречието на Вардар да не им обръщате внимание на завистниците.Кажете им, че имате древна самурайска история /ако не ви верват да видят флага на нашата флота през втората световна война/ и че са македонци Торанага Сама, Насакото Яката,Миусука Мадете и др. герои. Нека ви завиждат, когато станете главни дистрибутори на батерии Toshiba !

296

иван вазов

преди 11 години

поздави за "македонците"