218

darcas

преди 11 години

Волен е националист, колкото Мики Маус

217

Анонимен

преди 11 години

На Веждите да се спре алкохола, а Волен да не спира лекарствата.

216

до 287

преди 11 години

Каква Капон, какви 5лв???? На тази жена биографията чел ли си я?

215

рррр

преди 11 години

До "националист" или ти си Асен от Асеновград който прави ПР на Болен срещу 15лева на ден или си сами Болен Спиндеров! Аз съм по компетентен от тебе във много неща както повечето от интелигентните и само осъзнаващи Българи! Да точките са реализими,но не Спиндеров е човекът и най-малко за един мандат неможе! Не защитатавам нито герб нито бсп нито дпс! Но съм категорично против Спиндеров! Не съм против пп"атака"

214

Русата Златка

преди 11 години

До черната Златка.Всички националсоциалисти са ***

213

Черната Златка

преди 11 години

Тоя *** Волен ако не беше сачмалия ,още щеше да е при Капка.

212

ррр до "национа

преди 11 години

хахаха правиш пропоганда на атака тук ти имаш ли си представа повечето от тези 20 точки които първо няма да се изпълнят второ дори и опит за изпълнение на България е обречена буквално на фалит и този Спиндерчо неможе да понесе такава отговорност нито пред европа нито пред народа я си гледай работата ти не си никакав националист ти си платен драскач на Спиндеров или си твърде глупав за да вярваш на тези твърдения!!!

211

до НАЦИОНАЛИСТ

преди 11 години

Сидеров ти ли пишеш във форума?По болния ти мозък те познах

210

гербераст

преди 11 години

За какви българи вие говорите? Тука живеят само *** *** и не ***.

209

ivan.aleksandrov

преди 11 години

не ме интересуват атака болен волен и тн. но ако това правителство и този министър позволят у нас да се снима турски сериял порогаващ исторятя ни и скриващ истината. то те са за затвор за съд и трябва да си ходят. да не говорим ,че според мен си стават законни мишени за отстрелване и биомбени атентати,заради ИЗМЯНА а наказанието за това всеоще е смърт,за национална измяна и предателство наказанието е смъртно и няма власта да ги спаси от него.

208

aibou

преди 11 години

Ako Volen stane minister shte zapochna ra si plashtam danycite

207

Анонимен

преди 11 години

И Волен и Бойко и станишко са изтърсаци на БКП. Не ги слушайте какво говорят, Гледайте какво вършат. Не думине а делата определят кой е човека.Какво е направил този *** до днеска ? Освен шумотевица, нищо друго не е направил

206

АНАЛизатор

преди 11 години

Волен Сидеров е най-големия *** в българската политика.Не съм го запомнил с нищо друго освен със скандали,обиди,все някой му пречил,някой правил пъклени планове срещу българският народ.И за това ли са гласували толкова народ за него,да псува и обижда в парламента.Какво направи Сидеров за 8г.в парламента за България?Нищо.Нищо и пак нищо.Освен омраза е негативизъм нищо хубаво не е излязло от тоя ***.За това той е най-големия политически ***.

205

BUMER

преди 11 години

АТАКА Е СЪЗДАДЕНА И СПОНСОРИРАНА ОТ ДПС......

204

www

преди 11 години

ВОЛЕН НАИСТИНА Е БОЛЕН..

203

BUMER

преди 11 години

СИДЕРОФФФФФФФФФФФФФ И ТИ СИ ЕДНА *** КУ......АААА .

202

до 257

преди 11 години

до 257" Как определяте факта- Министър на културата и изкуството на България - турчин "*****Много лесно ! Приел е нашата кулура бе ахмак с ахмака ти, толкова ли не ти стига акъла да се сетиш ?!

201

Анонимен

преди 11 години

zasto ne Protestira6Srestu Po-vassni Nesta. Nakakav Nahalen i Podal IudeinKONfortii,idvast ot Iudeiskoto Massonssko Gnezdo v USA,Klevete6e Balgaria v Efira na BNRadio za evreiskite BALGARIv MakedoniaSamo Zar BORIS III e Mogal DA SPASIBalgarite s evreisski Imena I ZARAT E ISTINSKI GEROI

200

рррр

преди 11 години

Може би си прав, но аз лично не вярвям,че с Воленчо ще се стигне до някаде ти ходи па гласувай за АТАКА но без Воленчо защото той си е за никаде същия си е като другите! България след с тези политически лидери може само за пропада но не и да просперира!

199

Дуде

преди 11 години

Хора, погледнете долния адрес и го разпространете, ако искате! Нека се напънем още веднъж, за да спасим един от последните райски плажове (Корал) от една невиждана далавера на корумпираните *** на държавна копанка.koralbeach точка ком