109

consuelo

преди 11 години

teya payneri do oniya denne plashtaha stotinka danak na taya darjava, dneskashte im otpuskat pari za razvitie i podpomagane bulgarskata ikonomika. kak tochno? Propagandirane na nisak moral i nikakvi cennosti v nai-vissha stepen. Oshte poveche da ni zasipvat s pomiyata si

108

РЕАЛ

преди 11 години

Чета коментарите и не вярвам на очите си.Кой стой зад тези коментари изпълнени със злоба и злъч?Докога чалгата ,Б.Б,държавата,поповете и кой ли още не ще бъде главния виновник за некадърни ,бездарни и комплексари?Не можеш да отричаш всичко,което не ти харесва.Научете се да уважавате труда на всеки,без значение дали ви харесва или не.Аз също не обичам чалга,но уважавам труда на хората и нямам нищо против хората,който я слушат.Тъжно ми е,когато чета подобни коментари,просто нямам думи.............

107

Анонимен

преди 11 години

Мен ме притесни , не че Пайнер е взел пари , а че най-много пари е получила фирма която организира гласуване с sms .Не виждам какво тази фирма има общо с културата , и защо токава няма никаква информация в медиитер за това , и нямаше никакъв протес против това , фирма която на практика извършва дейност свързана с хазарт , да взима пари от културните фондове , и къде бяхте вие тогава ДВУЛИЧНИ АНТИЧАЛГАРИ.

106

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ХАЛВАДЖИЯ ЗА БОЗАДЖИЯ !!!ИДАТ ИЗБОРИ ЗА КОПУВАНЕ БЕ ХОРА !!!АМА, ЧЕ СТЕ НЕТАКТИЧНИ !!!КОМУНИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ = ГРОБ

105

Анонимен

преди 11 години

Инженер по музика!хахаха

104

Анонимен

преди 11 години

Да бе,да!Тоя ни взе съвсем за откачени!***,един куршум ще му е много!

103

ами

преди 11 години

Ами откажи се.

102

Анонимен

преди 11 години

"След Родната Полиция ни Пази!"Сега очаквам всяка гърла на пайнера да врътне по една мазна песничка за Тиквунчо.В Тиквостан е така.

101

ядосан

преди 11 години

Вместо да построят една църква,те дават пари на чагарите.Ей тва ГЕРБоландия.

100

бу ха ха ха

преди 11 години

Винаги ми е било интересно що тоя чалгаджия се пише инженер:))))баси комплексарщината.И аз съм инженер и хората около мен,но на кого му пука?Както е казал народа,по-нагло същество от гербера нема.

99

льольо

преди 11 години

Чалгата си е гнусна чалга,без всякакво съмнение!Не я слушам,вече не гледам ТВ "новини",защото те са съшита с бели конци пропаганда и зомбиране в предизборни времена,а и не само...За съжаление България е гнусно място,младите поколения,тези преди 20 години почти не знаят друга музика ,освен чалга!Такива са нужни на мутро-милиционерите,това са "възпитателни средства" в техен стил.И не само гербаджии.Това стана в България-"здравите сили победиха здравия разум " тотално и повсеместно.

98

EVERLAST

преди 11 години

Ей тоя *** на миряса бе !!!!

97

пасаран

преди 11 години

До зависттака ли мислиш, че стават нещата по тези програми?

96

legion d'etrang

преди 11 години

слушането на чалга ви превръща в душевноболни

95

милица

преди 11 години

До Анонименда, човекът не е откраднал, но е направил невъзможно за други да получат помощ. средствата не са кой знае какви и тези 2 мио са значима сума в този смисъл. а и нали са печеливша компания? и то много. следователно, както батко и братко и този пионер е откраднал. от други.

94

e

преди 11 години

Така гопсопдин "Льольо",защо си мислиш,че не е известен твоя "почерк",то чалгата си е гнусна чалга,Дедо поп да пусне брада като "Педя човек"-пак ще си е Дедо поп-Мошеник,както и Цветано ще избягва да гледа реклами,които рекламират "Детски закуски",както и "икономиите и ефекта от тях",то така и всички "хамелеони" от твоя тип не ще могат да се дегизират вечно.С уважение-до господин льольо

93

Ач

преди 11 години

Това е от малкото Бг телевизии с 100% българска собственост,а Планета се гледа от милиони и извън България ,проби здраво на Руския и Турския пазар.Тези пари от ЕС може да ги вземеш само ако и ти покажеш че имаш почти двойно,затова са малко кандидатите,та по добре е да ги вземе чалгата отколкото да останат неусвоени!

92

eve1

преди 11 години

Чалгата трябва да се забрани да се слуша на обществени места със закон.Пари трябва да се дават за култура а не за чалга.

91

Drug Lyolyo do lyoly

преди 11 години

Da,prav si,obache imitirash "pocherk"

90

Анонимен

преди 11 години

никой вече не слуша чалга