31

буря в чаша с вода

преди 11 години

По неофициална информация Валери Борисов също така е ходил със служебното си "Порше" до вилата си.той пък да е единственият от системата дето ходи със служебната кола на вилата и до в къщи, айде моляи единствен той най-големият грешник само той е зареждал със служебно гориво лична колащи не погледните че в някои районни има още ладички, за някои от колите няма бензин, пишат още на пишещи машини, че и хартия и индиго си купуват, в една стая са по трима че и по четирима, или това не се гледа

30

Анонимен

преди 11 години

БЕ ТО ПОСЛЕ ЩЕ СЕ РАЗСМЪРДИ ЗА КВО Е БИЛ УВОЛНЕН АМА СЛЕД ВРЕМЕТЕ ЩОТО НЕ СА ЗНАЕЛИ ДО СЕГАНАСТЪПАЛ Е НЕЩО КОТЕТОАМА ТАКА Е - В ГОРАТА НАЙ-ВЕТРОВИТО И ГРЪМОВИТО Е ЗА ВИСОКИТЕ ДЪРВЕТА,ХРАСТАЛАКА НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА И СЕЧЕАМИ ТИЯ ДЕТО КАТО СПРАТ ПИТАТ - МИ СЯ КО ШЪ ПРАЙМ, МИ ТИ КО РАБОТИШ, АМ КЪДЕ ОТИВАШ, АМ ТО ДЪ ТИ КАЖЪ И НАЩЪ НЕ Е ЛЕСНА, Е МИ КОТО ТИ Е НА СЪРЦЕ

29

Анонимен

преди 11 години

Който смята че шефа на КАТ ще хвръкне за 100 лева е наивен до степен граничеща с ***...Те за убииството на свидетел в Перник не ги уволниха полицаите какво остана за 30-40 литра бензин.

28

Анонимен

преди 11 години

МОЖЕ И ЗА ЕДИН ЛЕВ ДА Е ,......ТОВА СИ Е ,----КРАЖБА !

27

Анонимен

преди 11 години

Хванат е за 100 лв.,а ЗА КОЛКО ОЩЕ ,НЕ СА ГО ХВАНАЛИ......?

26

Атака

преди 11 години

Едни 100 лева, интересното тук е, че само за тия са го хванали! Я вижте имотите на такива шефове на полиции, прокурори и др. и ще разберете колко са злоупотребили!

25

Анонимен

преди 11 години

Ей само мрънкате бе. Уволнили са някой за злоупотреба с държавни пари. Когато не ги уволняваха мрънкахте, сега като ги уволняват пак мрънкате.

24

АнгелKo

преди 11 години

Туи порше е конфискувано.В пловдив има и БМВХ6 както бмв Z4 и други гъзарски коли

23

Дойн

преди 11 години

Прах в очите, за кой ли път! Те Порше му дали да бърза за вкъщи да не изстине вечерята, сега за един резервоар го уволняват!? Що някой не пита колко струва месечната поддръжка на тази кола? Не е ли вероятно шефчето да се е забъркало с трафик на крадени коли, ама да ги е срам да си го признаят? Много, много им станаха издънките, но да не ви пука - всичко е кен лии, както се пееше в една песен!

22

Анонимен

преди 11 години

До ПичГарантирано от ГЕРП е, че за следващия мач на тигрите, тиквата ще прати авиоотряд 28 и ще го платим ние!

21

Анонимен

преди 11 години

Да кажат цена за Поршето купувам го комплект с картата

20

Кратун

преди 11 години

Ей, че информирани граждани, бе!!! Седят по бензиностанциите и дебнат кой с какво си плаща бензина. Явно имат и набито око, понеже веднага разпознават какво държи човекът в ръка и дали има право да го ползва. Също, като онези, дето като нападнат полицай, винаги му късат пагона ... тоя само са го дебнали да стъпи някъде накриво, за да му тегля ножа.

19

Мъро Мушмула

преди 11 години

100лв. ама колко пъти по 100 е заредил? май само този път са го хванали!

18

Анонимен

преди 11 години

.........не потвърди тази информация, но каза , че тепърва ще се решава дали "Порше"-то да остане да се използва в КАТ, защото не е рентабилен автомобил.........БЕНТЛИТО Е ПО-РЕНТАБИЛНО, АМА ЧАТ-ПАТ НЕ ПАЛИ

17

Анонимен

преди 11 години

В ДАИ ЯМБОЛ - КОЛКО КРАДЕ НАЧАЛНИКА ДИКРАН БОХОСЯН ?

16

Анонимен

преди 11 години

АКЦИЯ - ПОШЕТО 2ТВА НЕЩО КАТО ТАКСИ-2 НА ЛЮК БЕСОН

15

stiliyan.stefanov.3

преди 11 години

Айде всички ченгета в бюрото по труда. Кой не краде от тях? полицейска държава. Вместо те да служат на народа, той ги храни а те спят в патрулките, обикалят по кафенетата и крадат.

14

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ЦВЕТАНОВ! ЮНАК !!! ТАКА ТЕ ИСКАМ ! НАЙ - ПОСЛЕ РАЗКРИ ТАКОВА МАЩАБНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! ДОРИ И ВИНОВНИКА СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО !!! БРАВО !!! МАЛАДЕЦ !!!

13

Анонимен

преди 11 години

АБЕ НЯМАШЕ ЛИ НЯКЪВ ТОТКО ПОРШЕТО

12

Patriot

преди 11 години

България е във война с ТУРЦИЯ а РУСИЯ им помага !!! Присъединете се към най-големият геополитически военен симулатор. ИДЕАЛЕН за да прекарвате скучните моменти пред компютъра, както и и да направите много приятелства! Разбира се, можете да играете НАПЪЛНО безплатно! Помогнете ни!***/UNsI28