10

до 14

преди 11 години

Нищо незаконно няма щом се търгува легално, отделно че нашите оръжия са едни от най-качествените в света, маркетинг му е цаката и реклама ама то пари за молове само има.

9

селски глупак

преди 11 години

Държавата е виновна защото остави совите граждани да гладуват. Но аз който плащам на тези граждани за да се водят на работа , какво съм виновен?Ако имам фирма и тя работи на загуба...някой ще ми плаща ли? Просто фалирам и кредиторите ме преследват цял живот... Съжалявам хората, но...би трябвало всеки да си носи кръста. тотална ликвидация на губещи предприятия и поне 1 г. обезпечаване на работниците...но не повече...

8

РУМЕН221

преди 11 години

ТАКА Е...- ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ВМЗ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ..., КРАЖБАТА МУ ОТ ГЕРБ - НИКОГА...!!!

7

до 6

преди 11 години

Ами модернизирайтете то го ве *** нали много разбирате май-само знаете не работи и трябва да се продаде, а нещо ще вземете ли да построите поне веднъж да го видим ама без ЕС да ви спонсорира циркаджии.

6

Keyser Soze

преди 11 години

Горките хора...местните сами забелязват геометричната прогресия, с която се повишава броя на посегателствата срещу собственият или този на най-близките живот. Браво, Боко!

5

Анонимен

преди 11 години

Много добре да му набиват сега шута на директора или който е там и да слагат друг дето ще може да намери пазар за пушкалата.

4

Макето

преди 11 години

И това предприятие унищожиха герберите ама ората са си виновни кат не ти платят заплатата веднага още същия месец стачка докат не си платят ако ли не напускаш и си търсиш друга работа само така ке се сопре порочната практика да не се плаща у Кърджали що стана същата работа

3

народа

преди 11 години

още в начало се знаеше че този завод е подготвен за ликвидация и лъжеха само работниците .Днес това ще се потвърди и истина ще излезе на яве .Редно е след това този с лице като на яйце да си подаде оставката незабавно в противен случай работниците ще му я вземат .Глад не се търпи .Мафията е облечена във власт и всичко друго е демагогия.

2

Пешо приватизатора

преди 11 години

Да го ликвидират вече, че ми писна през държавната хранилка да се ощетява българският народ...

1

Анонимен

преди 11 години

Няма ли да се научите, че тъпите синдикални искания за запазване на броя работещи, обрича предприятията и работниците на мизерия. Крайно време е и държавните дружества да понесат тежестта на пазарната икономика и да се разделят с неработещите си структури.