7

BG.BG

преди 11 години

Само за сведение на историка, ДНК анализа направен на българите и публикуван в престижно международно медицинско издание показва, че българите са смес между траки и славяни. В нашата кръв, няма нищо азиатско.

6

IYI

преди 11 години

ето как се твори расизъм и злоба - англичаните ли , ами те са една от държавите спирали развитието на българия , когатоо и да са имали тази възможност - а , сега създават на наш гръб нео-нацизъм ................................. това е западна европа , подлост ,алчност и робство ..............

5

Дай Боже!

преди 11 години

Това е единствения ни шанс да се отървем от ***. Трябва да направим всичко възможно да стимулираме *** да се насочват към страни с високи социални помощи. Въпреки, че англичаните драпат със зъби и нокти да това да не им се случи, то просто трябва да стане. Огромните суми, които се освободят след напускането на *** ще ни помогнат да забогатеем прогресивно и да се превърнем в страната с най-ниска престъпност в ЕС.

4

ezio

преди 11 години

Happy sam,ingilizite gi e strah ot nas!vinagi gi e bilo i ate bude taka!

3

dp

преди 11 години

тия няма да престанат да ни дескриминират докато съществуваме.Не могат да се примирят че може да има и по-свестни от тях.Искат само пакистанци,индиици и др.подобни за да могат да ги манипулират.Като не им харесва в ЕС да се махат нали там всички трябва да сме равнопоставени.Да не би техни пенсионери като идват в България ние да ги ограничаваме по някакъв начин.Напротив живеят си по-добре от работещите българи.Така че не мисля че трябва да търпим безкрай това тяхно отношение.

2

До 8

преди 11 години

Така е, но заради такива като теб - *** и муфтаджий, които вечно са недоволни и плюят по всичко и всички. А не виждам какво ти е виновен пък точно сега ББ - те *** и такива като теб отидоха там отдавна, за да не правят нищо и да смучат помощи.

1

Sos

преди 11 години

ВСИЧКИ ОТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ СА ТРЕТИРАНИ КАТО ***.ДО ТУК ВИ ДОВЕДЕ ВАШИЯТ БАЩИЦА МУТРА,ТИКВАТА БОКО И &.ПИТАМ ВИ:НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ КОГАТО СТЕ В ЦЕНТЪРА НА ТАКАВА "РАЗПРАВИЯ" ДА БЯГАТОТ ВАС КАТО ПРОКАЖЕНИ?НЕ ВИ ЛИ Е ОБИДНО?ЩО ЗА МАТР'ЯЛ ОСТАНА ДА ЖИВУРКА В BG?СРАМ.