28

Анонимен

преди 11 години

Пясъчните дюни в Несебър Продадени за 20лв кв.метър от Държавата в лицето на Мирослав Найденов.Купувачът се оказа кумецът на Цветан Цветанов.След това земята е препродадена на друг.Според специалисти тази цена е около 10 пъти по малка от реалната и още нещо Тя е защитена територия!Според местни жители това са истински дюни,дори като деца са играли по тези места.Отклонява се вниманието на хората с това че има спор дали са дюни или не?А не се дава отговор защо се извърши тази далавера с българска земя?Означава ли че ако не са дюни,политиците могат да продават нашата земя по 20лв?Друга тема в предаването Държавата стимулира *** раждаемост!Истински случай в Сливен *** получава 2.800 лв за това че има няколко деца,без да работи, а българинът чакащ зад нея получил 35лв.детски надбавки.Реално погледнато това се превръща в бизнес за *** население, като всички работещи българи изплащат тези пари а за българските майки и деца-Пари няма!Всички тези неща говорят за изчезване на българската нация.какво става с нашата държава,с нашата земя уважаеми българи?Нека всеки си направи извод на къде отиваме???Телевизия АЛФА - просто отразява истината която няма да видите в никоя друга медия.

27

Тодор Живков

преди 11 години

40 калашника АК-47 срещу един развален домат. 40 гранатомета срещу един безащитен БЪЛГАРИН. Браво Бойко.....!!!!! Смърт чрез разстрел за виновния!

26

до 23

преди 11 години

Ти виж 19 - какви са СЕГА на Народната софра! И кого защитаваш и за кои работиш. Няма нито едио обяснение за това - ПЪЛНА ТИШИНА - все едно никога не е било и с магическа пръчка е изтрито!Вчерашните '***' които ни управляват сега - с какво са по достойни от тези които не са се отметнали? А кажи де?

25

Анонимен

преди 11 години

той е подал яко кунка на кумеца си да не потъне в дюните

24

Анонимен

преди 11 години

Абе Цуцо, това че някои иска ползваните ти *** (пардон милиционери) да си вършат работата както трябва и да не дават поводи България да бъде осъждана в Страсбург да плаща луди пари на престъпници - не значи че защитава престъпниците! Ако имаше някакви наченки на полиция в България последните 20 години - Цуцо върна милиционерщината със замах.

23

Бреза

преди 11 години

Ей ти на, и Цецко преминава от ляво на брега. Доказателство: виж снимката.

22

ВВВ

преди 11 години

КАТО ПУСНА 6 КРАДЕНИ АПАРТАМЕНТА ПОД НАЕМ Е.БАЛ СЪМ ТИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е.БАЛ СЪМ ТИ НАРОДА РАЗХОДИ НУЛА ЛЕВА ПРИХОДИ 3-4 ХИЛЯДИ ЦВ.ЦВ.

21

Анонимен

преди 11 години

Цветанов не е диктатор ! Просто се държи диктаторски,без да осъзнава това.Да не се сърдим на един ***,станал такъв благодарение на баща си,влязъл да учи ВИФ и то задочно,пак благодарение на баща си/най-вероятно с връзки /,поради липса на достатъчно капацитет да бъде приет някъде другаде по нормалната процедура-напр.изпити по история,български език,математика,химия,биология и съответно с добра диплома! *** толкова може,за това така го кара ! По *** !

20

Виж гредата у теб

преди 11 години

Цветанов, засрами се! Ти ли ще говориш за "добро", като срещу придобити на ниски цени апартаменти от кумеца ти, си му "благодарил" с 29 дка терени и нататък ти си знаеш далаверите. А парите за апартаментите ти ги дала тъщата ти от пенсията си. Както и досегашният шеф на Герб София Андрей Иванов, докато Борисов е бил кмет, е придобил 43 имота с пари от "120 години трудов стаж"! Вие съвсем взехте българите за балъци. Ще ми говориш за Кутев, който живее под наем, а себе си не виждаш с многото имоти

19

До 13

преди 11 години

Хехе-Странджа, шавливата Деси Цветанова я сънува само Вельо Хаджолов, дай да не му правим мръсно на момчето- той се пожертва много.

18

тарикат

преди 11 години

А Цецо държи Боко за топките с досието на Агент Буда- което покри докато беше кадровик- папконосец в МВР.

17

abc

преди 11 години

Скивай сега , какво става тука :1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...13. Дедо Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !

16

Анонимен

преди 11 години

Цар Киро изглежда интелектуалец в сравнение с този ;-(

15

Анонимен

преди 11 години

Къде си ха ха ха.Поздрави си имал от Сер гей.Имали сте среща в гей клубът.Бъди точен както винаги.

14

до 15 ха ха ха

преди 11 години

Ха ха ха,голям си виц ха ха ха Хапльо ха ха ха.

13

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Новогодишни, щастливи сънища:*** сънува оставка Цветанова...

12

Анонимен

преди 11 години

Ще ползвам момента да тегля една майна на всички *** хайде слагайте сега минуси да ви видя ха ха ха ха шутове.

11

demos

преди 11 години

Хюмнетата от БСП нещо негодуват от Цветанов.Когато "Шадравана " си пиеше уискито с браря Галеви хюмненцата си трайкаха,защото бяха под неговият чадър.Сега ги вее течението,,,

10

Ъц

преди 11 години

Цвеклото - добрият или лошият полицай???Много станаха ролите му в сериала Министър на МВР в Бг....

9

трият яко

преди 11 години

Много ги ш шубе! От 18 коментара са оставили само половината!