58

Анонимен

преди 11 години

Maйката и бащата са били забъркани в нещо и Създателите на "Демократична българия" са ги очистили професионално барабар с цялото семейство. Българската "пазарна икономика" се изгради точно от такива като майката и бащата. Или са настъпили котето, или просто са знаели нещо което не трябва. Че сина го е извършил и се бил самоубил с дузина прободни рани е Цецов виц.Затуй и Цецо и Боко няма нищо да открият , а ще го припишат на жертвите- защото и те са създадени от същите- Юмрука на Партията.

57

Анонимен

преди 11 години

На пенсионираните военни и полицаи трябва да се отнема оръжието и разрешителното.Може да знаят как се борави с оръжие, но вече имат проблем с мозъка.Тотално изтрещяли са.За освидетелстване.

56

хари

преди 11 години

абе кво намесвате случая с стоичо стоилов всички сте свидетели на кво се правят спортистите а в ония години народа беше подскрежен че всеки с джип е кои знае ква мутра така че сам сие виновен ,а за болните никои не може да гарантира че ще си взимат редовно лекарствата ,абе квато ние държавата такъв ни е и народа !!!

55

Спас без Нели

преди 11 години

Ама на военните че и на редовата полиция са били винаги без заглушители ! Това си е чисто убийство според мен ! Просто са оставили оръжието да го намери полицията ! Това обяснява и факта че съседите не са чули нищо да не говорим че и викове не са чули много странна работа .Човек с психични отклонения едва ли може да се здобие с пистолет с заглушител . Бог да ги прости но за мен са застанали на някого на пътя

54

МАХДИ!

преди 11 години

ДО 65 Да прав си но там като се случи нещо подобно се носи отговорност а тук кой носи отговорност 23 години?Тук лесно се пишат само теорий и *** *** като теб дрънкат простотий..С това ли трябва да се успокояваме на фона на подобна трагедия?Лятото пак гласувай за партия ГРОБ те ще ни оправят!!!

53

Анонимен

преди 11 години

До ОнуфриНикой не задължава бившите служители на МВР или МНО да притежават оръжие ! Като и останалите граждани . Просто се предполага,че прослужили достатъчно дълго време в Армията и МВР знаят,как да боравят безопасно с него и за това режимът за придобиване е по-облекчен ! И повечето си купуват не заради нещо друго,а за това че ще си намерят по-лесно работа !

52

Агата Кристи

преди 11 години

Да, случаят определено е заплетен. Най- вероятно някоя дупка на пътя е виновна.

51

bobi

преди 11 години

ma kvo me boli onaq rabota we,sprete s tiq gadni senzacii we,naroda nqma s kakvo hlqba da si kupi

50

monah681

преди 11 години

Zashto li si mislya che skoro shte ima politicheska izgoda za bsp I dsb ot dramata...??

49

Gery

преди 11 години

neznaem kakvo e stanalo,ne sme bili tam za da vidim,prosto predpolojenia,nqmate si i na ideq na kakvo e sposoben 4eovek s psihi4nni problemi,ve4e vse edno koi e vinoven vsi4ki sa murtvi,ne se znae 6te se rasledva 6te se rabere, 12% ot horata imat takiva problemi no ne go znaqt

48

Анонимен

преди 11 години

До МАХДИ!не само в тая държава,не гледаш ли кво става навсякъде,особенно в сащ.постоянно има застреляни.ученици трепят направо в училище.лошо.дявола все повече се възнася.

47

...

преди 11 години

От коментарите които чета днес разбирам, че за хората в тази страна виновни за проблемите и убийствата са хората с психични проблеми. Горко за нашето общество щом първата му мисъл е да обвинява тези хора. Замислете се колко престъпници познавате. Голяма част от престъпниците са напълно нормални хора. Откраднаха парите на държавата, избиват хора, приватизират... всеки от вас ги познава, а лошото е че им се възхищавате, искате да бъдете като тях.

46

Gery

преди 11 години

ami pravilno sa predpolagali dosega,za6to vsi4ki sa prostrelqni samo golemia sin e s porezni rani ot noj?! ako ba6tata se e samoubil 6te opre pistoleta v ustata si ne v 4eloto, qvno na psihara ne sa mu stignali patronite i si e izrqzal venite i e legnal v krevata az ne vijdam drugo obqsnenie

45

XXL

преди 11 години

Поредната милиционерска инсценировка,сигурно ???

44

чарли

преди 11 години

Стойчо Стоилов си го е търсил.

43

fiat ulisse 1.8i

преди 11 години

САМОУБИЛИ СА ГИ ВСИЧКИТЕ

42

ku4eto

преди 11 години

Кървавият случай се заплита. Кой е убиецът - бащата или синът? ................................или накой който ги е убил и ги е натопил?? ?и който е жив и гледа отстрани

41

Анонимен

преди 11 години

Дали някой от тях не е видял или знаел нещо, което не трябва да се знае от никой ? Дали не става дума за професионално очистване на свидетели ? Трябва да се помисли и за тази версия на масовия разстрел!

40

Анонимен

преди 11 години

" Имаме затворен апартамент, заключена врата," Обикновено когато всички членове на едно домакинство се приберат в дома си , входната врата се заключва отвътре и се оставя ключа в патрона ! ! ! Та как тези от долния етаж , които били имали ключ от горните комшииса отключили ? ? ? ? Та как така никой не е чул изстрелите ? ? ? Айде , ако е имало семеен скандал и се е случвало често , комшиите може и да не са обърнали внимание на виковете . Но на поредица от изстели ? ? ?Професионален разстрел

39

Анонимен

преди 11 години

ЪЪЪъъъ ясно!Имаме няколко професионално извършени убийства, директно в тила.Имаме хора работили дълго време в системата на МВР и същото Министерство.Говорим за тежък битов скандал, който не е започнал с крясъци и не е завършил с изстрели, според съседите, които иначе надничали през прозореца им?