23

Фен

преди 11 години

Доказано е, че най-простите спортисти са футболистите(справка-всяко спортно училище)! А простият човек много лесно се манипулира, така че какво има да се чудим!

22

bbq

преди 11 години

тази *** да каже какви показания е дала, за смъртта на невините хора, убити брутално от видиотената гугутка

21

ауа

преди 11 години

В този сайт мнозинството ретарди ще се съгласят с даден коментар, само ако се пише за Тикви, комунисти, смърт за някой си и т.н. Справка: В долните коментари има разностранни мнения, в някои от тях се посочват и все пак някви аргументи...но резултатът в "гласуването" ми прави впечатление-само минуси. Е*ати тъпоумните злобари значи четат и коментират.П.С. Ваташка е поемала инициативи и се опитва да помага в обществото ни, макар и понякога леко да дразни, за разлика от пасивното овче мнозинство.

20

(:

преди 11 години

Еленце, я кажи какво стана в колата Гугутката...кой утрепа хората?

19

!!!

преди 11 години

Само Ботев : )))

18

майна

преди 11 години

Фен съм на Ботев Пловдив, но искам да изкажа едно мнение... знам, че много хора няма да се съгласят... Преди няколко дни гледах мач от италианското първенство (за безпристрастност, няма да споменавам отборите) и мача бе толкова слаб и скучен, че си дадох сметка, че не сме толкова далеч от истината... Да, спрямо водещите отбори, спрямо Барселона, Реал, Манчестър и т.н. - нивото на продукцията ни е несравнима, но спрямо средноевропейското, не е кой знае каква разликата...

17

Онзи

преди 11 години

До коментиращите от сорта на кой гледа български футбол искам да кажа следното:Все още има хора които го гледат на живо, но тези хора за съжаление не са там заради самият футбол.Те са там заради отбора, защото са истински фенове, живеят с клуба и го обичат.Това е начин на живот.Те са там когато отборът губи и когато печели.За тях това не е пречка, както не са пречка порутените стадиони, никаквите условия, скъпите билети, безобразното отношение и т.н.Другите фенове отдавна ги няма...

16

точно

преди 11 години

Евала на жената много,ама много точно казано...Нищо не е като навремето,и няма и да бъде..Ръководсвата не ги *** за феновете,който някой път събират пари цяла седмица за да идат на гостуване,после футболистите ходят по заведения и пият повече от феновете,и чакат да бият като домакин за да вземат премиика,не ги интересува верността към клуба,че трябва да играеш за името и честта на тоя клуб,ако ще и някое село да е...Стадионите мръсни,нико не го интересува от нищо,така е можем само да рушим,ужас.

15

нагъл комунист

преди 11 години

Какъв е този спермоглът на снимката бре?

14

все едно

преди 11 години

тоя *** мръсен кво сте го изтипосали тука бе?тая *** гадна !Те по запознатите знаят защо!аре у дивия всичките ! и държавата и футбола !

13

Bob

преди 11 години

Добър избор на снимка!

12

независим

преди 11 години

Какви са тея папагали на главната снимка, а Ботяф в група В але алеее!

11

Читател

преди 11 години

И аз това питам, кой гледа все още смешния и бавен бг футбол ?

10

НЕ гласуващ

преди 11 години

Има ли още кой да гледа БГ футбол при толкова много качествен футбол по сателита ?

9

асдф

преди 11 години

Тоя сайт ще спра да го отварям, писна ми от противните им реклами!!!!

8

Котков

преди 11 години

Случващото се по стадионите е отражение на социалната действителност. Управлението на клубовете е същото като това на държавата.

7

Чефо

преди 11 години

Прекрасен материал, браво на Днес.бг. Изпуснато е за расизма само, а можеше и за ролята на феновете за гражд. общество :)

6

ЯЯ Роянов

преди 11 години

До КилъраКилър, Ваташка има повече мачове от теб и всичките ти приятели взети задено, но ти няма как да знаеш това като седиш пред телевизора.Килъре.

5

Фен

преди 11 години

Г-жо Ваташка на всеки, който е редовен посетител на фитболни срещи е ясно защо няма хора по стадионите.Всеки може да си избири от многото причини.Искам да Ви попитам и аз като 3 до къде стигна делото на ГУГУТКАТА, вашият съратник с който пътувахте в автомобила във фаталната нощ?Навсякъде давате вид на сериозна и морална жена.Всеки запознат знае, че т.нар ГУГТКА е шофирал колата и е виновен за инцидента.Надявам се, но силно се съмнявам, че ще кажете истината в съда.

4

Килъра

преди 11 години

Сигурен съм, че дори тази женица не ходи на мачовете и нищо чудно да не знае дори класирането иначе нека да е от БФС, ако ще и от НАСА да е :)