304

Лас Вегас

преди 11 години

Обзалагам се , че до края на годината Булсат ще е фалирал или с друг собственик. Уверено стъпва по утъпканата вече пътека на други оператори с технология "Леген на балконя" - ИТВ и Топач ТВ.

303

Потребител

преди 11 години

Бе всички сте големи разбирачи...Като има лиценз защо не си поддържат високо ниво...За няколко години се качиха на върха,а за месеци изгубиха толкова абонати,защото постоянно махат канали.Стремглаво са се запътили към дъното,където им е мястото

302

До 337

преди 11 години

Не е на бТВ а на Цветан Василев, чрез бТВ, защото ги държи в ръчичките си а пък ако беше атакувал чрез ТВ7 щеше да е смешен :))) Войната не е само за телевизията а за телекомуникационните услуги. Булсатком имат лиценз за 1800МХц.

301

Анонимен

преди 11 години

ОТ ДАЛЕЧЕ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е ПОРЪЧКА НА БТВ С ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕ ТИП АЛА МУТРИСТАН

300

имигрант

преди 11 години

Много ясно - накиснали са ги заради войната между БТВ и Булсатком.То и на бебетата в детските ясли им стана ясна тая работа.Ако трябва икономическа полиция да тараши във всички фирми които се осигуряват на по-ниски заплати, няма да им стигнат и 100 години да ги проверят - всички частни фирми на практика са такива.

299

До 340

преди 11 години

Безспорно си прав. Но и 339 не е далеч от истината. Всички големи чужди фирми реално укриват приходи, като ползват фиктивен аутсорсинг и други подобни схеми. Печалбите на всички приватизирани монополи паднаха. Защо??? Именно поради това ,че ползвайки разни схеми намаляват печалбите си и не плащат данъци. Е, те са по-рафирирани от нашите. Но, като цяло не е голяма разликата :)))

298

До 336

преди 11 години

Моля, обърни внимание, че същите тези правила са били (или не са били) нарушавани в продължение на години. Никой нищо не е направил. Сега, когато са засегнати интересите на Цветан Василев, преди всичко с това, че Булсатком имат лиценз за 1800МХц и готвят нов оператор, изведнъж всички институции се задвижиха. На това драги, ме се вика полицейска държава. В противен случай Булсатком отдавна щяха да са станали обект на проверка.

297

Анонимен

преди 11 години

Да, Булсатком няма абсолютно нищо общо с ТВ+, както и bTV Media Group няма нищо общо с акцията срещу ТВ+. А земята обикаля около 2 слъцна по средата на Млечния път.

296

мвнт

преди 11 години

Цветан Василев се е самозабравил!!! Явно не без съгласието на управляващите. Само да ви припомня кой е Роман Василев. Преди няколко години беше обявил публично в данъчните си декларации два допълнителни дохода:1. Обезщетение от несъстояла се сделка - т.е. някой му е платил капаро (около 30-40 хил евро беше) и после се е отказал от сделката и 2. Приход от борсата. Това са два от многото начина да узакониш пари. Сами си вадете изводите, защо той е участвал в акцията.

295

Анонимен

преди 11 години

Да им се върне тъпкано заради формулата и мотогп! Както виждам и жалките *** от форума им са се преместили тук да коментират щото там няма за какво да се агитират повече!

294

Ах!

преди 11 години

Драги зрители, СПИТЕ ЛИ ?Първо натиск, после рекет, накрая ти пращат куките и ти сриват реномето, а сигурно дори е нямало за какво.ДОЛУ БТВ ! Отвращавам се от това, което се случва в държавата. В чужбина БТВ щяха да са глобени, спрени от ефир и нямаха и да си помислят за тия номерца. Събудете се хора! Писна ми всеки ден да чувам някой наивен човечец "Ми какво да правя без БиТивиту?' мислете :)) и гледайте колко са ви обективни БТВ-то и други медии

293

тв минус

преди 11 години

да се готви буслат сом. там дори работят и без трудови договори

292

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:"Днес си предплатих таксата към един сателитен оператор за 5 години напред,който познае името на оператора печели........."оператора не искам да познавам, само със сигурност мога да позная името ти- " ***".

291

gradonosen

преди 11 години

До Капитан Блъдлесно просто пак е нещо измислено като например че ти им дължиш пари и се готви за проверка от органа

290

gradonosen

преди 11 години

БРАВО БТВ САМО ТАКА И РЕИТИНГА ЩЕ СИ ОПРАВИТЕ И ИЗБОРИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ А ОТ МЕН ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА НАД ВСИЧКИ НАС!ама и утре и до края ви няма да ви гледам щото сте *** на п...........ки(ако щете ме баннете пак)

289

3goro

преди 11 години

Господарите: Булсатком vs. bTV youtube/watch?v=lJKsVQK63_0

288

от Гърция

преди 11 години

708 322 = 386 премахнати коментара ?????????????????????????Бива, бива, но това е неправдоподобно. Навярно става въпрос за грешка.

287

...

преди 11 години

Ако продължават подмолните номера на босфорТВ, нарочно ще стана абонат на Булсатком... Аз и сега не ги гледам, ама поне да им е по-трудно да лъжат, че имат висок рейтинг.

286

Позиция!

преди 11 години

Аз от 6 месеца БТВ не гледам, това е моя цивилизован начин на бойкот.

285

Gergov

преди 11 години

Samo da vlqza v parlamenta na sledvashtote izbori....