31

xph

преди 11 години

Неонацистка Гръцка организация... Това ми звучи като зелено шимпанзе преподава ядрена физика! Тия гърците са толкова спечени, че ако им навреш парче въглен в *** след 2 седмици може да изкараш диамант!

30

30

преди 11 години

Срам го бил *** от българката, майка му, сестра му, отишла да бърше *** за да може да изхрани децата си-срам ли те е бе *** скапан нациоанлинтерлайномет, който нищо не можа да създаде и хленчи вече 30 години, та тая българка и семейство гледа и работи. Смотаняко , вижда се държавата ни докъде я докарахме, защото няма мъже с топки, всички сте льольовци, иначе срам го БилО, абе дришко

29

Анонимен

преди 11 години

Tova e stara rabota .V Anglia se pravi srestu 2 000 -3000 paunda ot latwiiki i drugi iztochnoewropeiski darjavi. Skluchva braka v Anglia i posle se pribira v Latwia , ni luk qla ni luk mirisala.Dori ne saobstavat che sa skluchili brak zad graniza.

28

az

преди 11 години

podkrepqm НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ mnogo sram berem zaradi Bulgarkite tiq Bokluci dolni

27

Анонимен

преди 11 години

Какво бяхме, в какво се превърнахме... А, това е само началото, предполагам, че до 25г.(ако преди това не избухне нова световна война) ще изчезнем като държава.Може да обвиняваме всичко и всички, но главната причина се крие в нас, та ние дори не се опитваме да се променим!

26

Анонимен

преди 11 години

*** не са българки.Наричайте ги с истинските имена.

25

Анонимен

преди 11 години

*** при *** отиват

24

do 29

преди 11 години

Za6to kogato se pi6e ne6to nagativno,vse nyakoy drug e vinoven-ili sa *** ili turci ?Nima balgarkite sa svetici

23

до 27

преди 11 години

Точно *** са ходят там с по 6 деца и вземат помощи и детски и делят с гърците.

22

попето

преди 11 години

Що да са фиктивни бе малака. Пакито си купил наша ромка на примоция.Перфектна комбинация. Ще народи 12 гърчета, че и на цвят ще ги докара по-гърци от гърците.

21

Анонимен

преди 11 години

*** с брак това ида го видя не мога да го повярвам

20

Анонимен

преди 11 години

ами българия като стана мащеха за българките цял свят ги използва навън и си прави с тях каквото иска

19

до 19

преди 11 години

Я не обобщавай! И всеки съди по себе си, та какво да говорим!

18

Анонимен

преди 11 години

На 18, 19 много му се иска българките да са ***, като в онази басня - "Гроздето е кисело, защото е нависоко, не мога да го стигна ..."

17

Анонимен

преди 11 години

Поне имат контрол и правят нещо. А нашите тук лапат мухите.

16

Атина

преди 11 години

За българки става въпрос бели българки без грам мозък обаче сключват и живеят с умирисани пакистанци и друга ***

15

НИЩО НОВО!

преди 11 години

Близо 40 жени от ромския квартал на Кюстендил са сключили брак в Кипър през последните две години Те се омъжват предимно за пакистанци. Някои от булките имат деца в Кюстендил и след второто бракосъчетание не се връщат в България. Целта на пакистанците е паспорта на гражданин на страна-член на ЕС, за да може да пътуват безпрепятствено в Европа. Цената на услугата е 2500-3000 евро, според информирани източници от ромския квартал в Града под Хисарлъка.

14

Анонимен

преди 11 години

Последното което беше.......е че наши *** се женят за пакистанци на Кипър......тва ся е ново 20.........или поне това че ,гледат на това като проблем...Мизерни гърци, изпукали парите за 30 години напред....сега другите им виновни

13

wasp

преди 11 години

*** сключват брак когато имат далавера и институцията брак за тях е само за балъците! Дори и женени/омъжени (платено, както в случая) за чужденци си живеят без брак с техните си мъже/жени и цицат държавата за помощи, за самотни майки и т.н. То пък бива, бива, ама такава наглост е меко казано прекалена! :(

12

димна завеска

преди 11 години

В десетката анти"семити"влизат Златна зора,запалянковци(не тези в израел,които крещят омраза срещу израелски играч от арабски произход,има видео в ютюб),дясна унгарска партия чиито лидер е повдигнал въпроса за двойното гражданство и лоялноста на унгарци от еврейски произход на отговорни постове и други.Как финно новините засягат гореизброените,уж заради ***,уж заради незнам си какво.А междувпрочем публикуваната снимка е прекрасна-патриотизма е достоен за уважение.