22

Анонимен

преди 11 години

БЕЗ МЛЯКО ПРАВЕХА СИРЕНЕ КАШКАВАЛ МАСЛО А СЕГА КОГАТО ТРЯБВА МЛЯКО ОБЯВЯВАТ ФАЛИТ. КЪДЕ СА ОВЦЕТЕ КРАВИТЕ ОВЧАРИТЕ КРАВАРКИТЕ? НЯМА ГИ. ТРОВИХА НАРОДА СЪС ПАЛМОВО МАСЛО ЦЕЛИ 23 ГОДИНИ НАПРАВИХА МИЛИОНИТЕ И СИ Е.АХА МАМАТА У ЗА.НИКА.

21

Куката до 21

преди 11 години

.... Научи ли танците братле?!?! :) ....

20

Иво Андонов

преди 11 години

КУПУВАМ!!!!!!!

19

Цвети Бориславова

преди 11 години

.... Имам тук едни джобни за тази седмица.... Така че СПОКОЙНО!!!!! КУПУВАМ ГИ И ТРИТЕ!!!.....

18

Анонимен

преди 11 години

Друг въпрос: След като млякото се изкупува по-евтино от минералната вода, както пишат по-долу, защо цените на хубавото сирене и кашкавал са такива? Крайната цена на сирене и кашкавал е висока, изкупната цена на млякото е ниска, а разликата отива в нечии джобове. На прекупвачите и преработвателите.

17

запознат

преди 11 години

Интересно къде отиват парите от еврофондовете за земеделие и животновъдство в някой дебел з...к с дебела гуша.

16

Анонимен

преди 11 години

1) За направата на една мандра са необходими 100 000 евро с материалната база та дори са много. Няма кой да даде за тия мандри толкова пари. 2) Внос на мляко в България - няма . В Б-я млякото се изкупува 40ст. л. краве 70-80ст.л.овче.Къде има по ниска цена-никъде.Тези с тия мандри са псевдо бизнесмени,който си повярваха през развитието на икономиката а банките наливаха пари

15

Един Българин

преди 11 години

Напълно съм съгласен с Марта, но на това "население" хич не му се и работи освен учи, а могат да се вадят много пари. За съжаление мандрите си създадоха лош облик с палмите и аз лично чета до последната буква преди да купя. Искрено се надявам много хора да правят така, защото на мен ми е по-евтино да ям естествени продукти, отколкото да ставам клиент на фармацевтичната ****ия. Нормално е новопечалбарите да фалират при това положение.

14

марта

преди 11 години

В България има толкова много и хубави пасища, има една група хора без образование и квалификации, на които само се дават помощи, и които могат да се бъдат ангажирани като работници в животновъдството, има фондове от ЕС,ЛОГИЧНО е да се развива животновъдството и то БИО, което има бъдеще на цял свят и особено в Европа, където може да бъде продаден всеки биопродукт! Но този отрасъл е зает от алчни и глупави хора, които искат бързо да спечелят някакви пари от палмовото масло, без труд и мислене!

13

гюбрето

преди 11 години

я па тиякво муеко ви гони бея да се наскубем с растително масло па вие си пиите муеко(радиационно)

12

кравар

преди 11 години

Хапвай Булка, хапвай ха ха ха ха ха ха

11

банкеръ

преди 11 години

Държавата ни има население колкото един град и две три мандри са достатъчни,20 хлебозавода,5 завода за кофчези от фазер,останалото така или иначе го внасяме ние сме баровци.Очаквам банкерите да тръгнат да гледат крави,да косят трева,да пасът овце,сеят картофи и т.н. несбъднати мечти на прехода.То ако беше изгодно щеше да си работи мандрата не а се продава,като скраб.Сигурен съм,че само неръждавеика има за 10 милиона там,но нали сме баровци.

10

Анонимен

преди 11 години

Очакваше се.С новата наредба за млечните продукти сега много мандри ще загинат.Причината е много проста. До сега произвеждаха имитации от палмово масло и животновъдството отиде У рЯката.Сега като трябва да декларират съдържанието няма кой да яде *** им.А млякото вече го няма.

9

до 6

преди 11 години

Отговорът е много *** и е един за всичките въпроси.Защото млякото се изкупува по-евтино от минералната вода в магазина. Следствие - никой не ще да гледа крави.

8

Причината :)

преди 11 години

Когато се налага да се работи с истинско мляко се оказа че няма достатъчно крави! ШАНС!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Мляко няма, няма и да има. При тия изкупни цени на млякото, фермерите са принудени да се отказват.

6

Анонимен

преди 11 години

За мен статията пробужда въпроси ,на които ако някой отговори нещата има шанс да тръгнат.1. Защо три млечни предприятия се продават и не са на печалба?2. Защо млечната индустрия в България е в тежко състояние?3. Защо е невъзможно българските фермери да изпълнят млечните квоти?4. Защо има липса на качествени суровини за производството ?5. Защо изчезват фермите и не се подпомагат от държавата?6. Защо се допуска евтин внос на мляко и така се смазва българското?Има и още защо ,но и тези стига

5

Анонимен

преди 11 години

Къде е млякото?

4

tati

преди 11 години

. С новата по-строга наредба производителите ще се обърнат към българските производители, смятат от асоциацията.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А бе тея *** лафове от къде ги вадите ??????????????

3

Анонимен

преди 11 години

то няма мляко тоя мандра ще ми продава.да не топя там желязо