141

Анонимен

преди 11 години

Пак друг виновен, намериха лесния начин, уволниха жената, а този тъпчо къде блей, че не видя къде се изказва, аман от тарикатлъците им!!! Долно племе!!!

140

от Аржентина

преди 11 години

Браво господа! За една снимка, разрешиха проблема за един ден и уволниха жената ( *** си търси работа в тая безработица)....а като стават гафове в Парламента, кой ги уволнява??? Говорят глупости, объркват народа да гласува за *** и пульо и сега кой знае какво станало...Пак не се мисли за съществени проблеми.

139

индиянец

преди 11 години

Колорадо и Поразяващата ръка ,ееее липсва само и Винету и тогава пейзажа щеше да е пълен.

138

qwerty

преди 11 години

Завършил съм в чужбина и там ни учеха, че като взимаш снимка, която не си правил ти, трябва да попиташ автора или носителя на правата. Тия от президентсвото как така взимат снимки и ми лепят за НГ ей така. Тва са пълни ***.

137

Анонимен

преди 11 години

Малко ли "Калинки"уволнихте споротечно "пичове",колко още дъщерички,сестрички,племенички и други шуринайки ще назначавате на топли,сигурни,държавни службички да правят гафове с некадърността си!!!!До кога ще доите шепата българи останали в страната,защото "малцинството""РОМИ"ни унищожиха,докато вие си правите далаверите!!!

136

????

преди 11 години

Значи в низините уволняваме за една снимка,а? А по върховете какви неща казват и вършат и ... нищо.

135

дедо Ташунко

преди 11 години

Умственият потенциал на президента е изяснен отдавна, той лично не познава достатъчно красотите на България и не носи вина за грешката. Толкова може момчето. Виновни са царедворците, виновни са служителите на Балкантурист, които крадат чужди реклами. Очаквам заинтересовани американци да ги осъдят за солидно обещетение, затова наше безхаберие и гьонсуратлък, за поредното ни мошеничество и излагане пред света с чужда баница. Нашите планини са доста по-красиви от Роки Маунтън, ама НАШЕНЦИ СА ***

134

Анонимен

преди 11 години

И никой от тях не се изправи, като мъж с достойнство и да се извини, да си признае грешката. Ама, защо да стават по удобно е да си седят на романтично осветление, иначе току-виж ги заболели краката! И да уволнят жената - защо пък не?

133

Анонимен

преди 11 години

Plevnqta ne e vinoven

132

Анонимен

преди 11 години

masonite si kazvat dymata

131

Анонимен

преди 11 години

masonite si kazvat dymata

130

Анонимен

преди 11 години

А, снимката от фондовата борса в Ню Йорк и нея ли от "Балкантурист" я взеха? И изобщо какво ме интересува мен "Балкантурист"?Тези от администрацията на президента нямат ли глави на раменете, не виждат ли какво правят? Това беше официално обръщение към българския народ на Нова година, което се излъчва по националната телевизия. И по този повод президента поседнал, да не се преумори, и екипа му също скалъпил там нещо да има колкото да не е без хич!

129

Анонимен

преди 11 години

Той президентът щом една реч не може да направи като хората, какво остава за нещо друго! Резил!

128

девг

преди 11 години

Некадърност Народна, наречена Парламент и всички работещи за Вас и около Вас!? Сед като знаете, че за първа година "Президентът" ще изнася реч и че на всеки би му било любопитно да го чуе, как се тюхка и пуфти, не можахте ли да не залагате на помпозността в готовия снимковия материал, а да си направите собствен такъв!? Какво Ви е виновна жената?! Не тя, а целият Парламент, начело с Премиера и Президента трябва да се уволни!!!

127

erg

преди 11 години

Как може такова безобразие?! За некадърността на PR служителите на Президента и най-вече заради неговата собствена невежествост, един човек остава без работа... Това видно измиване на ръцете е много жалко и неморално?! Нали някой е писъл прословутата реч, която Президентчето беше назубрило... Няма ли там виновни?! Или по-лесно е да прехвърляме грешките си на някого друг...

126

Напускащ

преди 11 години

Радвам се, че съм пропуснал това! Явно съм избрал доста по - добро място, за да посрещна Нова година.

125

Dumb

преди 11 години

Всички защитавате "служителката", но другия път като отидете на почивка на място Х и снимките от хотела се окажат "от друг хотел", да не мрънкотите. А иначе целия PR отдел на т.н. "президент" трябва да бъде уволнен...

124

shrek

преди 11 години

*** е тоя дето назначи това безгръбначно за президент! Язък, че гласувах за тях!

123

Анонимен

преди 11 години

безобразие!измиха си ръцете със служителка от Балкантурист!защо ли се учудвам още какви смехории и простотии стават в нашите институции !

122

Анонимен

преди 11 години

Кой е ПРа на Президента? Дали е наясно, че Президента има Представителни функции и трябва да се представя на ниво, а не 5 за 4.