14

Анонимен

преди 11 години

До 23Вероятно преди ГЕРБ, всички бяха ухилени до ушите и шастливи като богове ?

13

до 23

преди 11 години

Ти сигурно се мръщиш като влизаш в метрото щото не можеш да минеш гратис,както го правиш в автобуса.Ей от такива като теб България иска да се отърве,за да се отлепим от дъното.

12

Бонбонки Тик-Так

преди 11 години

И Румен Овчаров можеше да договори по-евтина газ,но не го направи защото ни обича.................паричките.

11

до 17

преди 11 години

А не ти ли е интересно защо след като Вальо Топлото източи топлофикацията,направи си суперлуксозен кабинет е оневинен.На нас много ни е интересно кой червен съдия ще осъди един червен крадец.

10

Анонимен

преди 11 години

Колко ли милиарда от джоба на българина са потънали в сметките на енергийният мафиот Румен Овчаров.И всичко законно с договори,с пръст не можеш да го пипнеш.Мошеник от класа.

9

Новина !

преди 11 години

Парламентарната група на ГЕРБ се разпада след 6 януари 2013 г.82-*** депутати от ГЕРБ от всички 117 напускат Властелина от с. Хераково., след като са узнали, че няма да бъдат включени в изборните листи. Браво на тях. Те ще свършат нашата работа. Предстои служебно правителство и избори до края на април.Да им благодарим за подаръка и да им честитим Новата 2013 година !

8

пияч

преди 11 години

Аз се топля с вино и мезе , и ми е добре!!!!!

7

Гошо Тъпото

преди 11 години

До 2:Формулата на...евтината газ е Н2С5ОН,по...нашенски;хакни му 2,сапни му 5,о хааа.

6

Анонимен

преди 11 години

след 20% увеличение на топлото миналата година тези 7.18% намаление направо ме стоплиха........................................................................Ako biaha uveli4ili cenata 6te6e da se stopli6 o6te-pove4e.i tova 6te stane kato si izberete BSP / DPS.

5

Анонимен

преди 11 години

bravo. v bialite strani samo uveli4avat cenite.

4

До пост № 3

преди 11 години

Само през миналата година цените на парното бяха увеличени с 15.7 %.Другарете ще спрат да критикуват Пещерняка-полиглот, когато той свали още 5.7 %.Впрочем, не е важно намалението цената на парното, важно е вече намалението на броя на депутати от бригадата "ГЕРБ" в следващия парламент. Натам са отправени надеждите още от днес.

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Австралия: Затова има...там аборигени,защото е винаги...горещо.Препаските като си...лягате,сваляте ли ги;защото ние в Кривунделово...спим с дрехите,нали е зима.

2

до 2

преди 11 години

Правиш ли разлика между природен газ и пропан-бутан?

1

bg

преди 11 години

A KOLKO E SEGA FGAZTA ZA LEKI KOLI A