142

do 171 i 176

преди 11 години

Ща уволни Кутев, ей!!! Ти на училище не си ли ходил бре! Знаеш ли какво значи 5000 човека на час!? 83 на минута! За толкова време не могат да се качат в кабинките само! И не ми поясни кое е това заведение в Банско/с побоя/ дето в 5.00 ч.!!! сутринта работи и е пълно с хора:) Смешкооооооооо, ***!

141

Анонимен

преди 11 години

Това е нашата действителност... Мутраци организират "протест" на такива, дето преживяват от наем 5 лева за легло, за да могат да разграбят и омаскарят и планините така, както ос*къкаха черноморието, след което никой турист с интелигентност над 0,1% да не дойде да почива в БГ (Бай Ганьовистан). Вярно, че образУванието вече се сведе на ниво "Радка Пиратка", ама още сме живи де - не бързайте толкова с мераците за "***, която ще командвате", мои ОБИЧНИ управляващи и рекетиращи...

140

Един турист

преди 11 години

До do 171 Доколкото знам човек от персонала е с извадено око и е в Благоевград! 175 000 полицаи и още толкова поне охранители , а престъпността е навсякъде, особено в уш курорти като това измислено Банско!

139

Smurf

преди 11 години

Какви са тия глупости, при капацитет на кабинката 5000 човека на час как може 6000 да чакат два часа, има само едно обяснение на Юлен не му се дават пари да пуснат лифта на 100% капацитет, и за това и вълка сит - лифта бачка на икономичен режим с разредени кабинки, и агнето цяло - супер ПиАр Герберска акция за промяна на закона и изваждането на курорта от Натура. А на 5 километра от Банко Добринище стои без лифт с разкошна писта и без кьорав скиор на нея. Това е Бойколандия

138

Анонимен

преди 11 години

Всеки хотел със собствена писта!Ски-туризма е бъдещето!

137

do 171

преди 11 години

Та в кое заведение казваш, се случи тази случка?? :))) И що са в комбина с местните полицаи?? :)) Или...Кутев така каза:)

136

Анонимен

преди 11 години

Еми да чакат! То ако не карат ски на 01.01. в Банско все едно не са живели!

135

Анонимен

преди 11 години

Тези протестиращи са най-тъпите същества на света. Нали именно природата привлича туристи. Като няма природа, кой ще идва да се вози на този лифт? Гладни ли са ? Боси ли са ? Нямат жилища ли? От какво са лишени, че протестират. А сетих се искат очила за 1000 евро и ски екип за 1000 евро . Искат да лапат още пари. .......... ***.

134

Един турист

преди 11 години

Какво Банско , какви лифтове! Тази сутрин към 5 часа бях свидетел как местни рекетьори от Банско влезнаха в заведение пребиха персонала и охранителя пред около 40 човека , повечето чужденци! Сигурен съм че те са комбина с местните полицаи! Това е България!

133

Анонимен

преди 11 години

Строителството е най - противното нещо. Накрая ще стане като черноморието ни. Всичко е в бетон. Един хубав плаж не остана. И там ще стане така. От лакомия ще се задавите. Така ще ви преседне на гушите. Отвратителна политика. И Цецка Цачева и Цветан Цветанов подкрепят изграждане на този лифт. Това е политика на пари. Всичко се прави за пари. Отвратителна политика. Природата се унищожава за секунди. Възстановява се с векове.

132

Анонимен

преди 11 години

Писти ли искат или лифт господа печалбарите?Нещо вече се обърках.

131

Гогата

преди 11 години

Тиквата сформира кризисен щаб за изграждане на втора кабинка!!!Скоро пак ще му се радваме с ножицата в ръка !!

130

ПИСТИ ЩЕ ИМА....

преди 11 години

.....ВЪПРЕКИ ,ЗЕЛЕНИТЕ ТИКВИ НА ПАРТИЯТА ОТ ПАРТИЗАНО-20!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ЖИВОТА!

129

Анонимен

преди 11 години

годишно се изсичат хиляди декари дърва за огрев и мебели, не са чроблем 2-3хил. борчета. Защо зелените не протестират срещу износа на дървен материал за Гърция който за 1 седмица е толкова колкото ще се изсече на Банско за лифта.

128

пострадавщ

преди 11 години

Джиповете,които си купиха от първите продадени ливади вече се изпочупиха. Сега е ред на следващите. Местните, освен да пият по цял ден кафе пред собствения дюкян, май не могат друго. Сравняват в изказвания по медиите Австрия,в която,видите ли всичко било в писти и лифтове. Да вземат да си сравнят мисленето на австриеца със собствения посредствен тарикатлък и да не си мерят гегите с онези.

127

Анонимен

преди 11 години

Че пистите не отговарят на легловата база, това е факт. Ама ако ще и триста писти да има още няма да отида там. Всички са извадили ятаганите и ти сечат главата от кръста. Цените са по -високи от Австрия а обслужването в пъти по слабо. Четири лева минерална водичка?!?!?! Ехооооооо, 1300% надценка не е ли малко множко?

126

ИТ

преди 11 години

Много хубаво заглавие! Помислих,че глутница изгладнели чакали, тук-там и вълци ,чакат да слезе някой от лифта за закуска.

125

Анонимен

преди 11 години

Скоро няма да остане няма да остане нито едно дърво и всички туристи ще избягат... банскалии ще садят картофи по пистите.... Банско е гнусен курорт

124

Ало в

преди 11 години

Бойко да им направи метро не лифт.Така и вълка сит и агнето цяло

123

Анонимен

преди 11 години

Бойко да ви прати самолет! Бански тъпоъгълници.