15

Анонимен

преди 11 години

*********************произведен през 1989,*********************** първия полет на този модел е през 1989 а този самолет се прозивежда и до сега или поне до 2011 така че съвсем нормално да е произведен 2008 .. руските сайтове пишат че модел е пуснат в производство през 1989 но сегашните модели са леко модернезирани авионика , по икономични и тихи двигатели но си остава руски самолет не че това е причината за катастрофата де.. това да кажат разледващите ама да не обвиняват пилотите предва

14

ицорусе

преди 11 години

До Momoкомпенсациите са нормални,ама цената на самолета е в рубли.дели на двайсет и ще се получи.колкото до самолета,руските сайтове пишат,че е произведен през 1989,когава си беше гадно и у тях и у нас,тъка че,качество не търсете.

13

ТУПОЛЕВ- 204

преди 11 години

Е СТРАХОТЕН САМОЛЕТ !!! Нещо са объркали на Земята !!!

12

Анонимен

преди 11 години

*******************************Руският милиардер Александър Лебедев е собственик на компанията Ред уингс. Летателният апарат е бил произведен през 2008 година, съобщи Лебедев. Самолетът е застрахован за 660 милиона долара.*******************************Руската авиокомпания "Ред уингс" ще изплати по два милиона рубли (ок. 49 700 евро) обезщетение на семействата------------без коментар .. що за идиотщина руска

11

Анонимен

преди 11 години

---------------Какво пак нередно намерихте! Въпреки нещастният случай, авиокомпанията поема ангажимент към пострадалите и загиналите. Навремето Либия плати 2 милиарда долара ----------------*** и понеже платили това ги оправдава .. мариконес... така ли ? и не САЩ унищожиха Либия .. народа на либия си махна главореза ако трябва да сме точни. Подчовеците имат уникална дарба да защитавате дикатори и главорези ..

10

Версия "Водка,

преди 11 години

При руските пилоти проблема е само един - пиянство

9

Анонимен

преди 11 години

ZA KOLKO E ZASTRAHOVAN SAMOLETA ? 660 MILIONA ,KAKVO ? STOTINKI ? TOZI VAREL DA NE E EARBUS ?

8

Ъц

преди 11 години

Доста технически проблеми имат с Ту 204, това не е първият подобен случай.Друг фактор според спецовете е бил силният вятър при положение, че самолета е бил празен - без пътници и багаж и разбира се, човешка или техническа грешка.Съболезнования на близките на загиналите!

7

Анонимен

преди 11 години

При положение, че това е трети подобен инцидент с такава машина е ясно, че е консверва.

6

до 2

преди 11 години

В тоя *** останаха да работят само пияндета и чалгари не се чуди на нередностите.

5

до момо

преди 11 години

нормално е, самолетите винаги се застраховат за премия от стойността на самолета + еветнтулно обезщетение за смъртта на всички в самолета. Т.е. полицата е за 50 млн за самолета + 220 пътници (210 места + 10 екипаж) по 2.75 млн на човек. А как ще се изплащат обезщетения е работа на борда на директорите на авиокомпанията и евентуално на съдът, ако някой заведе дело срещу компанията.

4

Ха сега де ... :-)

преди 11 години

"Членовете на екипажа са застраховани срещу злополука за 10 000 долара, а въздухоплавателното средство - за 28 милиона долара." - РИА "Новости"Руснаците сигурно са се объркали нещо. Нали ? ;-)

3

Анонимен

преди 11 години

Абе пак някой е блял докато е превеждал...Те само могат да трият коментарите.

2

Momo

преди 11 години

При положение, че този самолет струва около 50млн. долара, тогава как така е застрахован за 660млн. долара? И ако действително е толкова как така ще платят обезщетение само от по 50 000??! Това някаква подигравка ли е или просто е за първоначалното погасяване на разходите?

1

Анонимен

преди 11 години

Е, все пак е нещо !!! Ако беше се случило в бг. щеше да обявят загиналите пътници за виновни , че и пари от близките им щеше да искат!!