131

Анонимен

преди 11 години

В авиацията винаги ще стават грешки. Жалко.

130

Анонимен

преди 11 години

До ВЪПРОС- който е правил- да даде Компетентен отговор! А не на приказки у кръчмата- дето сега седим от сабайлем ние :Р

129

Анонимен

преди 11 години

До чингене Сали- както казах и на 3-и промила да са- са СУПЕР ЛЕТЦИ!!! Или МТО не е било добро или от кулата, нещо не е направено- но техниката си я държат изправна! Колкото и на каруца да изглежда понякога. По добре- добре работеща, а не само напудрена...

128

чингене Сали

преди 11 години

Или шафийора е пил много водка и не могъл да управлява самолета , или самата самолет е некачествен и не е бил в састуяние да бъде управляван ! Аз друг хипотеза нямам !

127

Анонимен

преди 11 години

Само да добавя- Да на руските летища е Гадно, Мръсно и Гнусно- това с ръка на сърце го казвам- едни Тьотки са там- гримирани, яки и напудрени, само в Г*за не бърката- а и там можеха ха ах ха. Ако не те различат от тех си- си в 100-тна глуха, това е ясно, не че обръщат внимание, ако не знаеш езика де. Както мен и детето ми не ни различават и ... ни бъркат, а чужденците не зная...може и по- леко да минавт, а как и там стават золуми и атентати не знам?!? И аз се питам?

126

Анонимен

преди 11 години

До СЛАВА БОГУ и забравих да питам- Защо смяташ, е при лоши МТО условия- и полети до Канада- само поляците летят??? Защото са от руската школа! Канадците ги Уважават Страшво МНОГО!!! Това са единствените полети, които НЕ спират до тях!!!!

125

Анонимен

преди 11 години

До СЛАВА БОГУПътувам, пътувам и то доста редовно. С тях е първо по- евтино, второ за големите разстояния за които ги ползвам аз имат Доста Добри Стюарди! Отговорни, а някои лигльовци за които работата е да им мине дежурството или полета. Доста са Добри! Аз ги ползвам за ДЪЪЪЛГИ ПОЛЕТИ!!! А там си е и Отговрно! Полета Винаги е Минавал ЛЕКО, МЕКО!!! Пътувам и мога да кажа, че са ДОБРИ ЛЕТЦИ!!!!!!! Не умаловажавам и Турските летци- ТЕ СЪЩО СА СУПЕР!!! Това са авиокомпаниите, които ползвам!

124

реалист

преди 11 години

До Анонимен"Ето туй са *** и другите г**облизачи на чичo им САМ и от трагедиите правят политика отвратително. "Просто ти тълкуваш така по свой начин нещата ,че някои се стремят да направят от трагедията политика ! В случая се отвращават хората от лошото състояние на руските самолети ,кораби ,автомобили и пр.! Много трябва да поработят руснаците по въпроса ! Аз лично на нищо руско не се качвам !

123

до 151

преди 11 години

Упашката? Оплаши ме.

122

Георгиев

преди 11 години

От парцали акъл не ща!!! Жалко, че психиатричната дейност в България е на смазващо ниско ниво!!!

121

Георгиев

преди 11 години

Какъв 1 милион българи бре?? Ти имаш ли нещо между ушите??? При това УКРАИНЦИ са виновни за инцитента, ***!!! А *** си ти, в България има ПАМЕТници на руснаците, издигнати от нормалните и признателни БЪЛГАРИ!!!Свините в България явно хич не са малко!!

120

читател

преди 11 години

Айде тъпанарите се събудиха. Василеееев, василев,... и ч*п за зеле не става от тебе...

119

Георгиев

преди 11 години

До ВасилевОт кога простите почнаха да дават акъл? Или при *** това е нормално?... Мойте съболезнования, ако те е опрашвал руснак!

118

СЛАВА БОГУ

преди 11 години

ЧЕ С РУСКИТЕ АВИОЛИНИИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПЪТУВА И ЗАТОВА Е ИМАЛО САМО 8 ЧОВЕКА В САМОЛЕТА !

117

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 143ДА ПРИ ПОСЛЕДНИЯТ КАТАСТРОФИРАЛ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ИМАШЕ " НАД 15 000 ЖЕРТВИ " ! МАНЯК СИ ,НИЩО ПОВЕЧЕ !

116

Анонимен

преди 11 години

Не знам и аз, намирисва на чифутщина ама знам че хамериканските самолети катастрофират ли, винаги има хиляди жертви F*CK SAщ.

115

ВЪПРОС

преди 11 години

АБЕ НЯКОЙ ПРАВИЛИ СТАТИСТИКА РУСКИТЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ КАТАСТРОФИРАТ ПОВЕЧЕ ?

114

Българин

преди 11 години

Стой си в САЩ да лъскаш тоалетните, г-н ИнтелЕгентен. След 10 години безупречен труд ще ти окажат доверие да чистиш пода и ако покажеш усърдие, може даже да се пенсионираш като мияч на чинии.Интелект - интелигенция - интелигентен.

113

Анонимен

преди 11 години

А България е бита карта от всякъде .Колкото и да плюете по различни държави , няма да ви помогне !Защото вътре са останали само *** . Българската интелегенция отдавна е навън .

112

Анонимен

преди 11 години

Под статиите за убитите деца в Америка, много остроумничихте, сега що тука имало подобни коментатри.Да почиват в мир жертвите.А комунистите с минусите, ще ги нахраня в друг коментар.